Yaklaşım çok önemli bizim dönem biraz zordu, sosyal medyanın henüz MSN kadar geliştiği dönemlerde bahsediyorum ki her bölge de yaygın değildi...
O nedenle şimdiki gibi klvaye şow-alyeliği yetmezdi, bu sahne gibi öncesinde uzaktan göz süzmeler, etrafında 3/5 tur gezmeler ve ne olursa olsun lafı fıstık kıvamında ezmek lazımdı :))
Ve ne olursa olsun şunu fark ettim kadın kendinden emin ne istediğini bilen tatlı dilli biri karşısında oldukça nazik ve verici..
Bu 'verici' sözüm yanlış anlaşılmasın telefon verici, karşılık verici gibi anlamında kullanılmıştır:))
Sen onlara bakma kolay lokma değilim havası çok eser buralarda ama gerçekler öyle değildir! Bir çoğu boşlukta biraz farklı gördüklerinin de etrafında dolanırlar. Ama sorsan kimseyle işleri yok 😀 He he diyip geçiyoruz 3 diyince :))
Gelmesin 😒 Ben böyle şeylere tamamen kapalıyım ya. Doğal bir şekilde tanışmak en güzeli. Böyle sırf uzaktan beğenip yaklaşmasını sevmiyorum ben 😒 en fazla teşekkür ederim ama ilgilenmediğimi belirtirim 😒 suratımdan da belki olur o zaten 😒rahatsız olursam sert bir tepki veririm 😒
İyide başka türlü doğal bi şekilde nasıl olacak ki arkadaş ortamindan kimsenin ayarlama amacı olmadan tanışmak çok düşük ihtimal ayarlamaya calistiklarin da da görücü usulü gibi oluyor
Bulunduğun ortamlarda tesadüfen tanışmak en güzel. Doğal ve yavaş gelişmesini seviyorum ben. Günümüzde bu daha farklı ve zor olsa da. Çöp çatanlığı da sevmem görücü usulü de bana göre değil.
Erkekler genelde gerçekten sevdiği kadına bir şey söylemeye utanırlar bence o yüzden bana biri böyle bir şey derse onun kardeşim olduğunu düşünürüm ve sadece bana değil tüm kadınlara böyle dediğini var sayarım
Böyle bir durumda, nazik ve samimi bir yaklaşım her zaman hoş karşılanır. Eğer ilgim varsa, tebessümle teşekkür ederim ve sohbet etmeye devam ederim. Ama ilgilenmiyorsam, yine kibarca teşekkür edip konuşmayı fazla uzatmam. Doğru iletişim önemli, değil mi? 😊 Sen olsan nasıl davranırdın? 😄
Hoşuma giderse masama oturmasını isterim ve tanışırız. Hoşuma gitmezse teşekkür eder ve hayatımda birinin olduğunu söylerim. sevgilimle böyle bir etkinlikte tanıştık, çok hoşsun dedi, devamı geldi…