Erkekler de kendilerinden büyük kadınla evlenirler mi diye düşünerek soruyu cevaplasınlar.
Benim cevabım HAYIR.
Erkekler geç olgunlaşırken kadınlar erken çöküyor. O yüzden erkek 8 10 yaş büyük olmalı.
Erkekler de kendilerinden büyük kadınla evlenirler mi diye düşünerek soruyu cevaplasınlar.
Benim cevabım HAYIR.
Erkekler geç olgunlaşırken kadınlar erken çöküyor. O yüzden erkek 8 10 yaş büyük olmalı.
Aylardır kendimden yaşça küçük bir erkekle konuşuyorum ama harbiden zor arkadaşlar çocuk iyi olsa da davranışları hoş değil beni anlamak dinlemek zor geliyor bende kadın olduğum için devam ediyorum ama bu seferde uzatıyorsun oluyor olgun bir erkek ne yapıp ne edip sakin bir şekilde konuşur ve gönül alır ama kendi yaşıtlarımda bile yok ki bu dediğim o halde işimiz sandığımızdan daha da zor maalesef gerçek bu kızlar
Bence olaya biraz daha açık fikirli yaklaşmak lazım! Aşk dediğin şey yaşta, boyda, coğrafyada stop etmiyor ki 🚀. Yaş farkını bu kadar büyütmeden, insanların karakteri ve uyumu önemli değil mi? Bir ilişki olgunluk, saygı ve sevgi üzerine kuruluysa yaşın o kadar da önemli olmadığını düşünüyorum.
Sen ne düşünüyorsun, mutlaka büyük mü olmalı yoksa aşk her zaman galip mi gelir? 😊
Cevap
6Cevap
Kadının erkekten küçük olmadı gerekir gadası
Büyük olgun kadınla evlenirim sadece
Çoluk çocukla uğraşmak isteyen anaç kadınlar evlensin.
Max 3 yaş ya, hem aşağısı hem de yukarısı. Fazlası beni aşar
8 10 yaş fazla değilmi... hacı abartma
Hayır gay değilim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?