Kızlar kendinden yaşca kücük erkekle evlenir misiniz? Karakteri falan olgun anlayışlı sade yaş olarak küçük mesela 25 erkek 30 kız veya 20 erkek 25 kız gibi
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben olgun kadınla evlenirim.
Birini seviyorum ama ne yapcağımı bilmiyorum
1-2 yaş küçük olabilir
3 ?
Benim düşüncem önemli değil senin sevdiğin kişinin ne dusundugu önemli yaş konusunda
Ben 3 e olmaz derim, başkası olur der kişiden kişiye değişir
Birini seviyom benden 3 yaş büyük daha bugün tanıştık iş sebebiyle napcağimı bilmiyom
Git konuş
İş arkadaşı ne dicem uyuyamıyorum of üstelik haftada 1 falan beraber çalışcaz bugün saatlerce konuştuk
Ne işi bu
Güvenlik görevlisi ilk işim bu meslekte bugün neler neler konuştuk ama arkadaşca gibi geldi ginede emin değilim
Ya ilk günden aşk mı olur bi zamana bırak tanımaya çalış önce. Sonra açılırsın seversen
Olur ben inanıyorum uyuyamıyorum heyecandan buna ne denir
Anlık çok beğendiğin için aşk sanıyorsun bu durumu ama yakında geçer merak etme. Heyecan aynı kalmıyor hiçbir zamns
Hiçbir zaman
Bilmiyorum saat 04.53 uyku yok işe gitcem 8 de
Abartmişsin sen de uyuyamayacak kadar nedir yuh yani
Uyudum çok az
Daha ilk günden birini görüp de uyuyamayacak kadar olman normal değil bu arada takıntı yapmışsın gibi geldi bana
Aşık oldum diyorum 2. Kez hayatımda ilkindede böyle olmuştu midem falan bulanmıştı ben çok duygusal biriyim ölümüne severim diğer erkekler gibi değil hala düşünüyorum ne yapabilirim ikilemde kaldım
İkilemde kalacak bir şey yok bence. Konuş iletişim kur. Biraz tanımaya çalış. Birden atlayıp korkutma kızı ama beğendiğini belli et ürkütmeden. Taciz ediyor sanmasın
İş arkadaşı ya ve haftada 1 falan beraberiz mesailer farklı genelde 1 hafta beklicem mı ben şimdi arayıp veya whatsapdan mesaj atıp senle özel bir şey konuşmak istiyorum desem ve dışarda bı cafeye falan davet etsem yanlış olur mu? 1 gündür tanıdığı biri için tuhaf mı olur ama bana güvendi sırlarını anlattı ilk günde kimseye anlatmadım dedi evlenmek istediğini ama değecek erkek olmadığını falan dedi sen evlenmek istiyor musun diye sordu taciz edilmiş anlattı beraber dilekçe yazdık giderken görüşürüz falan dedi
İş falan umrunda değil bu arada çıkarım. iş çok
1 gündür tanıdığı biri için tuhaf olur evet. Bence yapma
Ama onunda zor durumda koymak istemem
Yani illa konuşacaksan mesaj atıp hal hatır sorabilirsin. Direkt kahve içmeye davet edip de ilanı aşk etme bi sabret yani
Yaşıda benden büyük bilmem sıkıntı yapar mı 3 yaş ama
Onu bilemem. Sorun yapmaya da bilir yapa da bilir nereden bileyim onun düşüncesini
30 yaşında mı?
Ben duramam ya işten çıkcam onu birdaha görmücem ya da açılcam şu an o işte mesela yarın bende gitcem yarım saat görebilirim en fazla
Evet 30 yaşında ama çok dobra muhabbeti çok sarıyor ve çok güzel
Neden duramıyorsun onu anlamadım
Bana bı gel dese niyetim ciddi
Sabretmeyi bilmelisiniz biraz. İlk günden böyle yaparsan kız korkabilir.
Tanımadığınız bir insana karşı bir anda nasil ciddi olabiliyorsunuz ben onu da anlamadım. 1 gün konuşmuşsun sadece. Yarın evlenelim dese evlenecek gibi davranıyorsun
Mesaj atamam ki direk söle ne olcaksa olsun kafasındayım korkuyorum başkasını bulur diye isteyen falan da varmış dün anlattı
Hmm sırada birileri varsa o zaman şöyle hoşlandım diye ama abartma bence yine de
Söyle*
Evet evlenirim aşık oldum diyorum ve ben 6. Hissine çok güvenirim iyi biri ve bana güvendi derdini anlattı kimseye anlatmamış telefonla ailesi ile özel şeyler konuştu yanımda mesela bana güveniyor dedim keşke mesai hep senle olsa oda dedi keşke
Yarın açılcam ama nasıl bilmiyorum bakalım işden de olabiliriz zerre umrumda değil
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
Allahım lütfen bana gel desin
Hayırlısını iste ve sakin ol
Yarın saatler uymuyor whatsapdan veya telefondan yazcam özel bı konu hakkında görüşebilir miyiz diye bı cafede falan veya o seçsin ben gelirim yeterli gel desin ama terslerse yanarım
1 gün konuştuğum biri imalı imalı yok özel konu falan dese ben terslerdim şahsen
Ama onu bilemem tabi
Ne dicem ki özel demesem burdan yaz dicek ya da şöyle diyeyim yüzyüze konuşmamıs gerekin bı konu var
Ya empati kur daha 1 gün konuştuğun biri gelip sana aşık oldum ciddiyim dese ne tepki verirsin?
İlk görüşte aşk var ama illa tanıyarak aşık olunmuyor ki ayrıca olayları anlattım sana mesai beraberdi 8 saatlik beraber saatlerce konuştuk kimseye anlatmadığı dertleri bana anlattı sana güveniyorum iyi birisin falan dedi evlenmek istiyorum evlencek erkek yok dedi banada sordu yaşın gelmiş evlenmek ister misin diye gözlerim yeşil onu dedi sakal sana yakışır falan dedi beraber dilekçe yazdık taciz nedeniyle servisi sordu aynı mı diye bunlar ilk günden normal mi
Yanımda şarkı açtı söledi ailesiyle özel konuları yanımda konuştu hatta bı arkadaşı lezbiyen onu bile anlattı
Yani güzel bir muhabbetiniz olmuş sadece. Muhabbet normal ama senin direkt ilanı aşk etmen normal gelmedi bana. Tamam hoslanmişsin belli ki olabilir bu normal ama ertesi gün hemen özel bir şey konuşmak için dışarı çağırıp ilanı aşk etmek falan daha bismillah yani. Tanıyın biraz birbirinizi
Ya da bilmiyorum içinden ne geliyorsa yap istiyorsan hoşlandım de ama ürkütmeden yap bunu
Yok artık lez mi ıyy öyle insanlarla arkadaşlık mi ediyor
İşte mesai saatleri uymuyor off haftaya 1 tane var yani işde göremem dışardada muhabbetimiz yok
Ben işden çıkmakda istiyorum beğenmedim ama o var diye çıkmakda istemiyorum
Kimsesi yokmuş kızın napsın merhametli ama onu kıskanmış araları bozuldu hep arayıp durdu arkadaşı açmadı
Neyden kıskanıyor ki anlamadim
Onu bilmiyorum çocukluk arkadaşıymış ama hasta kötü niyetli biri dedi psikolojisi bozuk
Kötü niyetliyse niye arkadaşlık yapıyor saçma geldi neyse
Çocukluk arkadşı ve kimsesi yokmuş çok affetmiş ama artık yeter dedi iletişimi kesiyom
Anladım
Seni de çok tuttum konu bitmiyor
Sorun değil. Diyeceklerim bu kadardı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Saol bir şey olursa yazarım
Tamamdır
Hayır ben erkeğim