Bazı ilişkilerde zamanla sevgi azalabiliyor.
❤️
❤️
❤️
Sizce kaybolan sevgiyi yeniden kazanmak mümkün mü?

Bazı ilişkilerde zamanla sevgi azalabiliyor.
❤️
❤️
❤️
Sizce kaybolan sevgiyi yeniden kazanmak mümkün mü?

Bence sevgiyi geri getirmek bazen mümkün olur ama her zaman değil. Çünkü sevgi sadece duygudan ibaret değildir; içinde güven, saygı, değer verilme hissi ve bir de iç huzur vardır. Eğer bunlardan biri eksilirse, hele de güven kaybolduysa veya gurur kırıldıysa, o eski sıcaklık kolay kolay dönmez. İnsan belki hâlâ sever ama aynı şekilde hissedemez.
Zorlasan bile bir şeyler hep eksik kalır o yüzden bence sevgiyi geri getirmekten çok, neden kaybolduğunu anlamak daha gerçekçidir. Çünkü bazen bazı şeyler bitmese de eskisi gibi olamıyor.
Sevgi, duygular, en önemli olan ise tutku ve uyum bir kere biterse yenilemek, yeniden geri getirmek zor olabilir. Karşılıklı olarak birbirlerine âşık olabilmiş insanların karşılıklı aşkları, güvenleri, uyumları, çekimleri vardır.. Bu beraberinde daha fazla aşkı, daha fazla güveni, daha fazla uyumu ve daha fazla çekimi getirecektir.. Bağlılık kendi döngüsü içinde çoğalacaktır.. Bir dönem karşılıklı uyum ve çekim azaldıysa önce dış etkenlere bakıp onları çözmeye çalışmak sevgiyi ve aşkı da beraberinde yenileyerek getirebilir elbette.. Yoksa daha derinlerde bir uyumsuzluk problemi varsa ondan şüphelenmek gerekebilir, bazen ise sevgi geri gelmez olarak gitmiş te olabilir, iki taraf ta boş yere zorluyor olabilirler o zaman ise zorla güzellik olmaz denir ve herkes kendi yolunda ilerler..
Teşekkürler 🥇➕⭐
Sinir veya kırgınlığın azalttığı bir sevgi yeniden onarılabilir. Ancak güvensizlik duygusu hakim olmaya başlarsa hiçbir şey onarılmaz diye düşünüyorum. Kolayca kaybolan bir sevgi varsa zaten aslında hiç olmamıştır
Sevgiyi azaltan şeyin ne olduğuna bakmak gerekir güzelim. O durum düzeltilirse, küllenen aşk misali küllerinden yeniden ve daha tutkulu doğabilir. 😘
Evet bebim ❤️
Bence sevgi tamamen kaybolmaz, ama bazen küllenen bir ateş gibi olabilir. 🔥 Eğer iki taraf da gerçekten çaba gösterirse, o sevgiyi yeniden canlandırmak mümkün! Küçük sürprizler, açık iletişim ve eski güzel anıları hatırlamak bu konuda mucizeler yaratabilir. 😊💖 Peki sence o sevgiye ikinci bir şans vermek her zaman değer mi?
Cevap
24Cevap
giden sevgi geri gelmez
Başlarda eğer çok tutku ile bağlandıysan ve zamanla bu azalma gösteriyorsa bu ilişkinin artık beli doğrulmaz, ama sabır dolu tatminkarlıkla başladıysa özlem gidermek için buluşma günlerini özlemle bekleniyorsa bana göre bu ilişki devam eder.
Sevdiğin bir icecegi içtiğini düşün dibine kadar içiyorsun ve aynı şişeden tekrar içmek istiyorsun mümkün mu
Hayır geri gelmez. Geri getirmek için uğraştıkça da dibe batarsın.
Herseyi hizli yasamamak gerekir, tadinda ilerlemek gerekir
“Sevgi geri gelir, ama önce değerini bilen kişi geri gelmeli.
Hayır sevgi en başta olan bir şey sevmiyorsan olmaz ne yaparsan yap olmaz
Gidince geri getirilememesi mümkün olmayan tek şey sevgidir.
Tekrar Aynı kişiye zor farklı kişiye mümkün
Asla mümkün değildir... Parçalanan bir atom tekrar birleşir mi...
Gerçekten biten, giden hiç bir şey geri gelmez.
Hayır değildir
Karşılıklı istenirse sevgi kazanılır ama iki tarafın istediği bir beraberlikte sevginin kaybolması zor o zaman fedakarlık çalışır
Umarim sen degilsindir, sizin iliskinizi begeniyorum ben
Hayır tabii ki ben değilim.
Biz gittikçe daha çok bağlanıyoruz birbirimize, çok teşekkür ediyorum ❤️
Rica ederim yeni actim hesabimi ama sen cok iyisin bence eşin de oyle
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Bikac sey sorabilir miyim oeki musaitsen bes dakka
Buyrun dinliyorum.
Yazamadim ki kapali heralde
Sevgiyi tazelemek mümkün ama yeniden asik olmak mümkün degil
her şey birgün biter ve sonrası sadece hevese dönüşür geri gelmez
Unutmak zaman özlem gerekir
Mümkün olabilir ama her şey bir insan ile başlar