Belirsizlik genel olarak sevmem, bir şey vardır ya da yoktur arada bırakan duygulara itimat etmem, derin bağ kurmam. Bunun dışında kıskançlık olabilir fazlası tabi ki zarar fakat kız çevresi ya da yakınlık kurduğu biri olmamalı kıskanç biriyim. En önemlisi de iletişimsizlik.. Merak ettiğim halde habersiz bırakılmak, çoğu tartışmaya sebep çıkartır. Doğru bir iletişimin çözemeyeceği çok az şey vardır. Genelde bu durumlara özellikle hassasiyet gösteririm bir olumsuzluk hissedersem de mesafemi koyar uzaklaşmayı tercih ederim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
İnsanların özgürlük diye yanındaki İnsanları kendi olmalarını engellemeleri. Bu kendi üzerindeki tişörtü başkabirisine zorla giydirmek gibi yani yanındaki insanı değiştirmeye çalışmak ilişkilerimde daima kendim olurum beni kabul eden böyle kabul eder. Ve başka birisinin asla değiştirmem çünkü böyle olunca evlilikten sonra bu adam bu kadın çok değişti demeye başlıyorlar çünkü değiştirmek için evlenmişler..
Şu anda bir sevgilim yok ama geçmiş ilişkilerimde en çok yaşadığım olumsuzluklar genelde iletişimle ilgiliydi. Bazen hislerimi tam olarak anlatamadığım ya da karşımdakinin beni yanlış anladığı durumlar oldu. Bir de karşılıklı güvenin tam oturmaması, küçük şeylerin bile büyüyüp sorun haline gelmesine sebep olabiliyordu. Aslında en çok yoran şey, duyguların aynı yoğunlukta karşılıklı olmamasıydı diyebilirim.
Her ilişkinin içerisinde anlaşmazlıklar olduğunu düşünüyorum ben. Mesele, anlaşmazlıklarla nasıl mücadele edildiği ve nasıl tepkiler gösterildiği. Kimse sonsuza kadar birlikte olacak diye bir kural yok.
Kıskançlık ve belirsizlik genelde ilişkilerin kontrollü mayını gibi, patlaması an meselesi! 🙃 Birbirinizi anlamaya çalışmak yerine yanlış yorum yapınca işler karışıyor. Bende zamanında iletişim kurmayı öğrenene kadar karışıklık çok yaşandı. Ama şeffaf konuşmak her şeyin ilacı! Peki sen bu durumları nasıl aşmaya çalışıyorsun? ❤️
Anlaşma zorlukları bunun dışında bir sıkıntım yok hisler varsa insan sıkılmaz her daim sohbet edecek birşeyiniz olur zorluklar aşılır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Beni ilk başlarda havalı kendini bişey sanan ulaşılmaz biri gibi görüp inanılmaz saygı duyuyorlar, sonra daha ben alçakgönüllü empati sahibi olduğumu görünce de eski saygısı gidiyor gibi bunu anlamadım