İlişkinizde sizi zora sokan ve gerçekleştiği durumlarda çok fazla üzülmenize sebep olan durum hangisi?
İHANET ETMESİ
YALAN SÖYLEMESİ
EBEVEYNLERİNE OLAN AŞIRI DÜŞKÜNLÜĞÜ
KISKANÇLIK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkinizde sizi zora sokan ve gerçekleştiği durumlarda çok fazla üzülmenize sebep olan durum hangisi?
Yalana tahammül edemem ihaneti saymıyorum bile çünkü yalanla arkadaş kendisi.
Bunlara maruz kalmak beni üzmez çünkü benim sorunum değil yalan söyleyenin ve aldatanın sorunu.
Direk ilişkimi bitirir o insanı hayatımdan çıkarırım.
İkinci bir şans vermeye ihtiyaç duymam.
Çünkü bir kere affetmek ikinciye de kapı aralamak bana göre.
İlişkilerde yavaş ve sakin adımlar atmaktan yanayım.
Acele ettirilmek hoşuma gitmiyor.
Bu durum da üzülebilirim...
Yalanı da ihanet kategorisine sokarım her zaman, o yüzden ihanet diyorum.
Üzen ve gerçekten kimseye artık güvenememe gibi bir problem yaşıyorum. Bir insan bir insana bu kötülüğü yapacak kadar aşağılık olmamalı.
İhanet etmek bedenen ve kalben yalan söylemektir. Yalan söylemek, dil ile gerçekleri saklamaktır. İkisi de aynı kapıya çıktığı için mantıksız buldum. Yalan söylemek de ihanet etmek de aynı özünde. Tek fark sevdiğinin iyi olması için ona ihanet etmezsin ama sevdiğin iyi olacaksa beyaz yalan söyleyebilirsin. (Örn: Hastalık, aile içi şiddet durumunda barıştırma vb.)
Yalan söylüyor oluşu zaten ihanete de gidebileceği için en bariz olanı yalan olsa gerek. Ailesine olan düşkünlüğü ise beni ekarte etmemesi durumunda pek bir anlam ifade etmez.
Cevap
8Cevap
Hiç ilişkim olmadı beni üzen bu. sevmek ve sevilmek isterdim maalesef ama olmadı
Seçenekleri mantıksız buldum. İhaneti seçsem, yalan söylemeye göz mü yummuş olacagim? Ya da yapan soylemeyi secsem aldatmak daha mi hafif? Secenekli soru olmamalıydı bu! Ben mesela anlasilamamaktan cok üzülürüm ama bu secenekleri görünce yok ona kurban olayım dedim 🫤
İhanet ve yalan zaten ilişkiyi bitirecek kadar ağır durumlar. Bunları saymıyorum. Ama aşırı kıskançlık ve ilgide orantısızlık zora sokuyor
İhanet üzer be ama çok değil ertesi güne toparlarım geçmiş insanı değilim
İyi niyetin ve güvenin istismar edilmesi
Çok değer verip karşılığını alamamak beni üzer
Kıskançlık ya cidden çok çocukca
Beklentileri karşılayamama korkusu.
bilmiyorum çünkü yaşamadım
düşüncesiz olması
Kıskançlık, aşırı beklenti, karşılaştırma...
Olmaması
Gitmesi... :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?