Yeni sevgilimin bitmeyen dertleri?

Biz iki aydır beraberiz. Daha önceden yüzeysel bir tanışıklığımız vardı ilişkiye hızlıca adım atmış olduk. Ama ben artık çok zorlanıyorum. Onun gerçekten çok zor bir hayati var. Hep yanında oldum en başından beri. Düzgün canim cicim zamani bile yaşayamadım flört neşesi yaşayamadım. Ufak tefek şeylere delirdi bağırdı, kırdı sonrasında çok pişmanim bir daha olmaz özür dilerimler oldu. Her gün beni çok sevdiğini söylüyor. Geçenlerde kavga ettikten sonra konuşuyoruz eğer o an ayrılsaydın intihar ederdim dedi. Haliyle kendisi çok yorgun ve yoğun benim hayatımla ilgili çok bir şey dinleyemiyor, ben kötüysem ilgilenemiyor hatta derdimi küçük görüyor hep o ve onun hayatı çercevesinden ilerleyelim istiyor. Ben gerçekten çok yoruldum tükenmiş hissediyorum. Ama bırakırsam kötü biri olmaktan onu yalnız bırakmaktan korkuyorum. Son zamanlarda enerjim yok diye de bana benimle ilgilenmiyorun hayırdır diyor ama neden böylesin kısmını düşünmüyor. Üçüncü bir göze ihtiyacim var soruyorum size?

Güncellemeler
8 ay
Beni çok sevdiğini söylüyor ama benimle ilgili günlük ufak tefek detayları dinlemekten, benim sevdiğim şeyleri merak etmekten aciz. Ben anlayamiyorum kendimi çıkmazda hissediyorum. Benim için sevgi tanimaktan geçiyor. Ben ona hep destek olamam ki.
Yeni sevgilimin bitmeyen dertleri?