Erkek ve ya kız arkadaşınız size karışabilir mi? Giyim ve ya gittiğiniz yerler, edindiğiniz arkadaşlar vb.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek ve ya kız arkadaşınız size karışabilir mi? Giyim ve ya gittiğiniz yerler, edindiğiniz arkadaşlar vb.

Karışır karışamaz diye kesin bi cümle yok karışması sana göre kötüdür ama o senin iyliğin içindir karşı taraftaki eşin, sevgilin, ya da vesaire aranla. Olan bağın güçlü olması ve güvenilir olması gerekli, her şey güvenle ilgisi olur birde bağlılığın. her ortamda giyilcek kıyafet vardır giyilmicek kıyafet vardır sen sevdiğin için giyersin o çevrendeki kişilere güvenmez o Yüzden karısabilir ya da sen ya benim zaten hayatımda biri var ama dikkat çekip herkes bana yürüsün reddedilmez olayım gibisinden bı algıya girersen sen kaybedersin ve bu karşındaki kişiye bir yara açarsın ve sana güvenmez ve karışmaya başlar söyle bı söz vardır kuş uçmak isterse müsade edersin elinle serbest bırakırsın dönmek isterse o kuş ellerine geri gelir sevgisinden, gelmek istemezse ondan ümidi kesersin dönmez gidenede üzülmezsin o seni kaybetmiş olur yukardaki kıyafet meselesi sadece bı örnekti
Haklısın tabi
Direkt olarak yapma etme şeklinde karışamaz düşüncelerini belirtebilir, ben de ne yapıp yapmayacağıma kendim karar verirken onun düşüncelerini de dikkate alırım.
Bence partnerlik, sevgi ve anlayış üzerine kurulan bir bağ. Ama birinin sana ne giyip, nereye gideceğini dikte etmesi… uff, asla kabul edebileceğim bir şey değil! 🛑 Eğer ortada bir sevgi varsa, karşılıklı güvenle geliyor. Karışmak yerine, destek olmalı. 🌟 Sence böyle sınırları geçmek ilişkileri güçlendirir mi, yoksa zedeler mi? 💭
Guçlendirir sanırım
Hmm, güçlendirir diyorsun yani... Ama aşırı değil, değil mi? Çünkü bazen sevgi diye yapılan şey kontrol gibi gelebiliyor ya. 🌸 Azıcık sınır, azıcık özgürlük = Balans! 😊
Aynen öyle
Cevap
8Cevap
Keşke ayrılmasaydık ta herşeyime karışsaydı gül çiçeğim onu çok özledim 🥹😭
Umarım tekrar bi araya gelirsiniz..
Teşekkür ederim 🤗
Karışır, karışmazsa şüphelenir
Öyle de zor gibi
Karışırım , karışmasınada müsade etmem 😁
O nasıl olcak öyle
İşin şakasındayım 🙄
😅 öyleyse tamam bi an gerçek sandım