Neden gerek duyar?

Merhaba, yazın Haziran gibi artık netleşmediği için yanıma gelip görüşmeyen hayatımdaki insana çok sert çıkışmıştım. Çünkü telefonda ve mesajlaşırken hep “görüşeceğiz, olacak” gibi şeyleri konuşuyordu. 8 aydır görüşmedi ama sonra beni engelledi. “Oh, kurtuldum, bu da bir netliktir.” dedim. Sonra önce engelimi açtı, 20 gün sonra kısa bir şey yazdı, ardından yine engelledi. 15 gün sonra tekrar açtı, “Bir şey soracağım, o yüzden kaldırdım engeli.” dedi. Ben de “Sor.” dedim, bir baktım yine engelledi. 15 gün sonra bu kez “Çok özledim.” diye açtı, ertesi gün tekrar engelledi. Ben çok tepki göstermiyorum, kendi hayatıma bakıyorum. Zaten bir sürü meşguliyetim var. Geçen gün yine açtı, “Görüşelim.” dedi. Ama ben buna inanmadım. Canlı konum attı, “Yarım saate görüşelim.” dedi. Evime çok yakınındaymış güya. Bir baktım konum sürekli hareket ediyor, dört dönüyor. Google’da arattım, muhtemelen sahte konumdu. Bu sefer çok kızdım ve ona laf söyledim, kendine gelmesi için. Sizce bunu neden yapıyor? Buna neden gerek duyuyor? Eminim başkalarıyla flörtleşiyordur ama hala niye benimle uğraşıyor?

Neden gerek duyar?