Bu dizeler tam bir kırgınlık ve hayal kırıklığı hissi taşıyor. “Sevmeyi denediniz mi?” sorusu aslında hem kendine hem de karşındakine bir hesap sorma gibi; “ben bu kadar emek verdim ama karşılığını alamadım” duygusu var. “Lanet olsun kalbime” kısmı ise sevmenin getirdiği acıya bir öfke patlaması gibi. Birini değil, onun hayaline âşık olmak çok sık görülen bir durumdur. Çoğu zaman karşımızdaki kişiyi değil, onun bize hissettirdiklerini veya kafamızda yarattığımız ideal imajı severiz. Bu yüzden de gerçek kişiyle hayalimizdeki kişi arasındaki fark açıldığında hayal kırıklığı kaçınılmaz olur. Aslında bu bir “sevme çabası”dır ama çoğu zaman kendi içimizdeki boşlukları doldurmak için yaptığımız bir şeydir. Senin yaşadığın da büyük ihtimalle böyle bir süreç; gerçek bir kişi yerine, onun hayaline bağlanmak. Bu farkındalık bile iyileşmenin ilk adımıdır.
Bu daha çok Ayrılık sonrası olan bir duygu ve duygusal kötü olunca ya da o kişiyle nasıl bir ilişki yaşayıp nasıl bitmişse bu senin kalbinin ciddi olarak değiştirebilir benim açımdan hiç ilişkim olmadığı için ki Platonik oldum yeniden sevdiğim oldu ama kalp Kırıla Kırıla bazen aşık olması da zor bir hale geliyor bazen aşka küsüyorsun
Uyardım seni çok uyardım of uyardım seni çok uyardım of yaşanmış her şey bir yalanmış of bana bu olanmış of gittin baş edemedim kaldın geçinemedim beni sevmeyi hiç denemdin yalan değil demiş blok3 katılıyorum
Denedim olmadı ben aşk kadını değilim galiba ya ve anladım ki bazı insanlar aşk insanı bazısı iş kariyer bazısı ise ortamı yani sadece arkileriyle takılan
Bazen insanın kalbi öyle bir şey yapar ki, hayalindeki kişi gerçeğin önüne geçer. Ama sevmenin kendisi o kadar kıymetli ki... Hayaline bile âşık olmak, o duyguyu hissetmek ayrı bir güzellik. Belki de içindeki bu aşk seni daha güçlü ve olgun yapacak bir yolculuk olsun 🌸. Peki, sence hayalin gerçeği yenebilir mi?
Evet hem de birkaç kez. Çok saf ve idealisttim. Sonsuza kadar modunda yaklaştım ama hayal kırıklığı yaşadım. Sonra gerçekçi olmaya başladım. Zordu yine de ve karışıktı her şey. Tek başıma ve rahatım. Belki gelecekte tekrar denerim ama şu an için önceliğim değil.