Sevgilimin geçmişi hakkında yalan söylediğini düşünüyorum?

Ilişki konularında çok tecrübesizim bundan dolayı birilerinden yardım almak için yazıyorum. 5 aylık sevgilim bana geçmişi hakkında benden önce 6 aylık bir iliskisi olduğunu bir arkadaşları aracılığıyla tanıştığını ve çocuk uzakta oturdugu için ve o zamanlar ortaokulda oldugu için ayda birkac kez gorusebildiklerini ve sadece el ele tutustuklarini soyledi, adini sordugumda ise bana ahmet demisti. Bunun haricinde baska kimseyle sevgili olmayıp sadece karışık arkadas ortamlari oldugunu söylemişti, bunun uzerinden biraz zaman geçti ve sevgilimin getcontact etiketlerini okudugumda sok olmuştum, Mertinki, sevgilim, flort, zeynebimm, tarzında bikaç etiket gördüm, gidip hemen sevgilime Mert kim zeynep bana hic bahsetmemistin dedim, o ise bana kim oldugunu bilmediğini oyle birinin hayatina hic girmedigini bahsetti, bende buna inandim, aradan biraz zaman gecince sevgilimin instagramini kurcalarken engellenenler kısmında adında Mert gecen 5-6 tane hesap ile karşılaştım, hemen gidip bunu sevgilime yazdığımda ise hatırlamadığını onun kim olduğunu bilmedigini son 3 yillik herseyini anlattigini ondan oncesini hatirlamadigini söyledi, benim bu olay kafama takıldı ve arastirmaya basladim, tiktok hesaplarini arastirdim, instagramini arastirdim ve burak adinda biriyle halen daha takiplestiklerini gördüm, gonderilerine eski yorumlara yanıtlara baktığımda ise birbirlerine asik olduklarını, buyuk ihtimalle de sevgili olduklarini öğrendim, gelip sevgilime sordugumda ise sadece arkadas olduklarini söyledi, bana yalan söylediğini düşünüyorum, onu çok seviyorum ama benim yuzume karsi yalan söylemesi çok zoruma gidiyor, yarın bunları gidip yuzune vurucam ve bir açıklama isteyeceğim, en azından bana bir açıklama yapmasi umuduyla. Ne zaman bu konulari açsam bana yine mi, herseyi anlattim ya herseyi biliyorsun ya, senin amacin ne kavga mi çıkarmaya çalışıyorsun, sen kafanda ne kuruyorsun gibi cümleler kurup, ben ne kadar sakince anlatsam da hemen konuyu kavgaya getiriyor, sen bana nasil guvenmezsin yaziklar olsun gibi cumleler kurup hakaretler ediyor, ama ben icimde bu duyguyla yasamaktansa yarın sevgilimin yuzune bunları söyliyeceğim, eger bana bu zamana kadar yalan söylediğini kabul ederse ve cidden herseyi butun dürüstlüğüyle gelip bana anlatırsa affedebilirim, ama bir yandan da birkere böyle bir yalan söyleyen bir daha hep söyler gibi bir dusunce var içimde, iliskimiz cok saglam ve birbirimizi cok seviyoruz, en azindan ben onu cok seviyorum, umarım oda beni seviyordur, ona baglandım ve ondan kopamam, bu yuzden bu korkudan dolayı bu konulari acmaya cesaret edemiyorum cunku hemen kavga cikartiyor, ama icten ice beni kemiriyor bu duygular. Ne yapmam lazım.

Sevgilimin geçmişi hakkında yalan söylediğini düşünüyorum?