Ilişki konularında çok tecrübesizim bundan dolayı birilerinden yardım almak için yazıyorum. 5 aylık sevgilim bana geçmişi hakkında benden önce 6 aylık bir iliskisi olduğunu bir arkadaşları aracılığıyla tanıştığını ve çocuk uzakta oturdugu için ve o zamanlar ortaokulda oldugu için ayda birkac kez gorusebildiklerini ve sadece el ele tutustuklarini soyledi, adini sordugumda ise bana ahmet demisti. Bunun haricinde baska kimseyle sevgili olmayıp sadece karışık arkadas ortamlari oldugunu söylemişti, bunun uzerinden biraz zaman geçti ve sevgilimin getcontact etiketlerini okudugumda sok olmuştum, Mertinki, sevgilim, flort, zeynebimm, tarzında bikaç etiket gördüm, gidip hemen sevgilime Mert kim zeynep bana hic bahsetmemistin dedim, o ise bana kim oldugunu bilmediğini oyle birinin hayatina hic girmedigini bahsetti, bende buna inandim, aradan biraz zaman gecince sevgilimin instagramini kurcalarken engellenenler kısmında adında Mert gecen 5-6 tane hesap ile karşılaştım, hemen gidip bunu sevgilime yazdığımda ise hatırlamadığını onun kim olduğunu bilmedigini son 3 yillik herseyini anlattigini ondan oncesini hatirlamadigini söyledi, benim bu olay kafama takıldı ve arastirmaya basladim, tiktok hesaplarini arastirdim, instagramini arastirdim ve burak adinda biriyle halen daha takiplestiklerini gördüm, gonderilerine eski yorumlara yanıtlara baktığımda ise birbirlerine asik olduklarını, buyuk ihtimalle de sevgili olduklarini öğrendim, gelip sevgilime sordugumda ise sadece arkadas olduklarini söyledi, bana yalan söylediğini düşünüyorum, onu çok seviyorum ama benim yuzume karsi yalan söylemesi çok zoruma gidiyor, yarın bunları gidip yuzune vurucam ve bir açıklama isteyeceğim, en azından bana bir açıklama yapmasi umuduyla. Ne zaman bu konulari açsam bana yine mi, herseyi anlattim ya herseyi biliyorsun ya, senin amacin ne kavga mi çıkarmaya çalışıyorsun, sen kafanda ne kuruyorsun gibi cümleler kurup, ben ne kadar sakince anlatsam da hemen konuyu kavgaya getiriyor, sen bana nasil guvenmezsin yaziklar olsun gibi cumleler kurup hakaretler ediyor, ama ben icimde bu duyguyla yasamaktansa yarın sevgilimin yuzune bunları söyliyeceğim, eger bana bu zamana kadar yalan söylediğini kabul ederse ve cidden herseyi butun dürüstlüğüyle gelip bana anlatırsa affedebilirim, ama bir yandan da birkere böyle bir yalan söyleyen bir daha hep söyler gibi bir dusunce var içimde, iliskimiz cok saglam ve birbirimizi cok seviyoruz, en azindan ben onu cok seviyorum, umarım oda beni seviyordur, ona baglandım ve ondan kopamam, bu yuzden bu korkudan dolayı bu konulari acmaya cesaret edemiyorum cunku hemen kavga cikartiyor, ama icten ice beni kemiriyor bu duygular. Ne yapmam lazım.
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler