Yüz yüze görüşmek için 15 gün uzun bir zaman. Halka açık bir yerde yarım saat oturup konuşulabilirdi. Seni oyaladı durdu beğenmemiş de olabilir. Nasıl olsa sosyal medyadan yazan eden çok, iki konuşup sıkılıyorlar sonra da direkt engeli basıyorlar doğru düzgün tanımadan.
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Güven olduktan sonra kolay. Bazılarının işine gelmiyor ertelemek bahane şu an. Ayrıca 15 gündür wp den 4-5 saat konuşuyorduk kızın yüzünde kaç tane sivilce olduğunu bile öğrenmiştim O zaman bana önceki hafta arabam ile gelirim bir yerde buluşuruz demesydi umutlandım ve üstüne düştüm. Hatta önceki hafta ben demiştim buluşmak ister misin diye oda arabam ile gelirim demişti
Soran
8 ay
Yazık bana gerçekten bugün üzüldüm baya. Hatta çalıştığı yere evimde pasta yapıp yanına getirebilirim demiştim hoşuna da gitmişti. İşimden dolayı geç uyanan biriyim telefonu yastığımın altına koyup titreşime aldım ki uyanıp bana mesaj attıysa hızlıca dönüş sağlayım ama kıymetim bunca zaman öğrenilmedi.
Cevap sahibi
8 ay
Kimseye haddinden fazla değer verme. İşte sonuç ortada. Bir kız sizinle flört etmeye başlayınca aklınız başınızdan gidiyor, özellikle de senin yaş grubun için söylüyorum. Buluşmak için söz verip seni umutlandırmış ama gelmemiş; bu da insani erdemlerinin zayıf olduğunu gösteriyor. Bundan ders çıkar, önüne bak. Üzülmeye değmez, en azından nasıl biri olduğunu en başından görmüş oldun.
Soran
8 ay
26 yaşındayım. Haklısın, bazen karşıma çıkan birine haddinden fazla değer verdiğim oluyor. Bu olay bana aslında daha temkinli olmam gerektiğini gösterdi. İlk
başta umut verip sonra geri çekilmesi, karakter konusunda bana fikir verdi. İnsanın boşuna zaman kaybetmemesi için böyle şeyleri erken görmek de bir nevi şans. Elbette biraz kırıcı oldu ama senin de dediğin gibi üzülmeye değmez. En azından daha yolun başında nasıl biri olduğunu görmüş oldum. Bundan sonra daha dikkatli olup, gerçekten samimi ve karşılıklı değer veren insanlara yönelmeyi öğreneceğim.
Haksız gibi geliyor bana! Yazışma değil de buluşmayı tercih ettiğini açıkça ifade etmişsin, karşının da buna saygı duyması gerekirdi. Eğer taraflar birbirini iyi tanımak istiyorsa, konuşma ve buluşma dengesini oturtmak çok önemli. İç sesini dinle ve hayatında seni anlayıp uyum sağlayanlara yer ver. 🧡👊
Senin fikrin ne? Tepkisi fazla sert değil miydi? 😅
Mahalle kızlarıyla uğraşmak yorucu değil mi ya nasil bir enerjiniz var😅 birini si kmek istersen verirsin parasini çakarsın hergesin bir fiyatı var ugrasmassın yani
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Çok yorucu ancak parası ile seks yapmak değil mesele insani duyguları hissetmek sevmek-sevilmek. Ancak 15 gündür kızla konuşmuşum açık açık ben uzun uzun wp üzeriden mesajlaşmak yerine buluşmayı tercih ederim dedim diye zaten hep ben yazıyorum senin yazdığın yok deyip kinlendi üstüne her yerden engel attı. Anlam veremedim
Kadın dedigin elinin kiridir domalmaktan baska bir bo ka yaramazlar... deger vereceksen köpek sahiplen ona deger ver😊 illa si kecem birini dersem de dedigim gibi parayla kendini mutlu edebilirsin daha kaliteli oluyor
O zaman bana önceki hafta arabam ile gelirim bir yerde buluşuruz demesydi umutlandım ve üstüne düştüm. Hatta önceki hafta ben demiştim buluşmak ister misin diye oda arabam ile gelirim demişti
Fark etmez. O seni daha konfor alanı olarak görmemiştir. Bir kadın, karşısındaki erkeği konfor alanı olarak gördüğünde buluşur. Sen acele edersen, o kadın kaçar, korkar, siler.
O zaman bana önceki hafta arabam ile gelirim bir yerde buluşuruz demesydi umutlandım ve üstüne düştüm. Hatta önceki hafta ben demiştim buluşmak ister misin diye oda arabam ile gelirim demişti
Oğlum sen toy musun? Kaç yaşındasın? Kadın sana zarf atmış, seni denemiş. Sen de oltaya gelmişsin. Yazışmayı şimdi okudum, kadına "yazışacak biri değilim, buluşacak biriyim" demişsin. Yani bağıra bağıra kadını cinsel obje olarak gördüğünü söylemişsin. Hangi kadın olsa seni engeller.
Kadınlar çok test eder, normal sohbet gibi zannedersin, dişil enerjisini hissettirerek dener. Sen ooo yola geliyor diye sevinirsin ama, sadece test ediliyorsundur. Böyle engeli yersin. Sana gerçekten duygusal anlamda bir şeyler hissediyorsa, gelir. Eğer gelirse de öküz olma, kadına karşı duygusal bir şeyler hissediyorsan konuş, yoksa konuşma. İki zevk alacaksın diye kadının duygularını kullanma.
Kardeşim, sen biraz fazla yorumlamışsın gibi geldi. Benim söylediğim cümle, karşımdaki kişiyi cinsel obje görmekten çok, gerçek hayatta yüz yüze tanışmayı tercih ettiğimi anlatmak içindi. Bunu farklı bir yere çekmen saçma olmuş. Kadınların test etmesi, denemesi falan konusuna da katılıyorum ama her konuşmayı sadece ‘test’ olarak görürsen, karşındaki kişinin samimiyetini ya da gerçekten tanışma isteğini gözden kaçırırsın.
Benim derdim kısa vadeli hevesler değil, daha dürüst ve net bir iletişim kurmaktı. Belki sen benim cümlemi sert okudun, ama ben niyetimi biliyorum: biriyle yüz yüze tanışıp doğal bir şekilde ilerlemek. Yani her şey cinselliğe indirgenecek bir nokta değil bu. Ayrıca bana ‘kadın sana zarf atmış’ diyorsun da, belki de kadın sadece sohbet etmek istemişti? Bunu asla net bilemeyiz. Bu yüzden ben kimsenin niyetini kötüye yormadan, kendi duruşumu net bir şekilde göstermeyi tercih ediyorum.
Son olarak, bana öküz olma diyorsun ama kimseye karşı kırıcı ya da duygularını sömürme gibi bir düşüncem olmadı. İnsan ilişkilerinde dürüst olmak benim için daha değerli. Sen biraz farklı bir bakış açısıyla bakıyorsun
Demek kadın kendini öyle görüyor. Ben kendisi için evde pasta yapıp senin için getiririm diyen birisiyim. Hoşuna gitti ancak böyle davranması çok yanlış ve abartılı geldi kusura bakmasın. Kızdan hoşlanmıştım tek sorun fazla konuşuyordu wp den
Ben kendisi için evde pasta yapıp senin için getiririm diyen birisiyim.
Bu, cümlede ev kelimesini kullanarak duygusal ve düşünsel manipülasyondur. Bu cümleyi kurarken, kadın senin "dışarı getirmene gerek yok, evde bana yaparsın" cümlesinin kendisinden beklediğini düşünür.