Konuştuğum kız çok fazla erkekle takipeşiyor, bunun nedeni ne?

Kısa süredir bir kızla konuşuyorum. Çok güzel ve aşırı tatlı bir kız. şu an sadece konuşuyoruz, flörtüm değil, sevgilim değil ama konuşmaktan zevk alıyoruz ve saatlerce konuştuğumuz günler oluyor. Tartışıp engelleştiğimiz günlerde çok oldu. Uzak mesafede olduğum için sürekli istemiyorum konuşmayı diyip yinede konuşuyor benimle. Kendiliğinden yazdığı zamanlarda oldu. Çok güzel olunca üzerinde çok ilgi var. Konuştuğumuz halde takipleşmuyorym kendisiyle ama takipçi sayısı ve takip ettikleri sayısı günden güne aşırı yükseliyor ve kendisi de bunu kabulleniyor zaten. Sevgilisi olmadığım içinde bişey diyemezsin bana vs diyor, ki haklı. Dürüst bir kız, yaptığı şeyleri kabulleniyor. Neden o kadar erkekle ekleşiyorsun birden diyincede ekliyorum ama konuşmuyorum diyor. Cevap vermeyince onlar beni çıkarıyor zaten vs diyor. Şimdi kızdaki ilginin çoğunluğu bende olduğunu biliyorum. Diğerlerinden farklı olduğumunda farkında. Onca erkekle ekleşirken yine bana yazıyor, arıyor. Hepsi ok. Ama bir kadın bunu neden yapar? Amaç nedir? O’na sorunca ciddiye almıyorum takipleşiyorum konuşmuyorum diyor, çünkü kendiside ilginin farkında ve sıkılıyordur. En son yazdığı mesaja dün görüldü attım. Cevap veresim geldi o sayının sürekli çıktığını görünce. Bir kadin bunu neden yapar?
Konuştuğum kız çok fazla erkekle takipeşiyor, bunun nedeni ne?