İstememek suç mu?

Kızlar ben 23 yaşındayım ve bu güne kadar iki sevgilim bir kaç tane de flörtüm oldu ama en sonuncu flörtümden sonra hayatımın herhangi bir döneminde herhangi bir erkek istemediğime karar verdim. İçimdeki inanılmaz isteksizliği anlatamam. Hayatımda romantik anlamda bir erkeğe asla ihtiyacım yok ve birinin olma fikri bile beni rahatsız ediyor. Bir iki yıllık bi arkadaşımla ayda yılda bir konuşurduk geçenlerde daha sık konuşmaya başladık ve açıkça hoşlandığını belli etti (çok iyi birisi) ama ben kimseyi istemiyorum diye buna gelecek planlarına beni dahil etme dedim sert Bi dille. Kabul etti ama bence beni ikna edebileceğini falan düşünüyor ve benle aynı şekilde konuşmaya devam ediyor. Bunlar olurken Bi kaç yıl önceki flörtüm tekrar yazdı tekrar konuşmak istedi ona da aynı şeyleri söyledim ama ısrar ediyor o da. Erkekler neden kadınların tercihen bekar kaldıklarını anlamakta zorlanıyor? Kendileri tercihen bekar kalmadıkları için mi?

İkisiyle de ya da herhangi biriyle de sevgili olmak istemiyorum ama ikisi de iyi insanlar kırmak istemiyorum napcam ben ciddi ciddi istemediğimi belli etmeme rağmen yazıyorlar bana Bi yardım eli lütfen. Teşekkürler

İstememek suç mu?