Gerçekten birisi sizi beğense her türlü sizinle olur muydu? Yani düşünün üniversite hocasıyla lisans öğrencisi falan. Yani gerçekten istese beğense olur muydu? Yoksa istese bile engeller yüzünden olmaz mıydı? Ben isteyen insanın karşısında dağlar bile duramaz diyen bahane kabul edemeyen bir insanim o yüzden fikir almak istiyorum
İsteyen her türlü her şeyi yapar
Bazı engeller varsa zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İsteyen her türlü her şeyi göze alır..
normal şartlarda istedikten sonra tabiki olur ama ünv hocasıyla lisans öğr dedinmi işler biraz değişiyor o nedenle insan duruyor olabilir
Yasak diye mi
evet muhtemelen öyle, kariyeri hatta hayatı bitebilir biliyorsun
Ciddi mi? Yani olan varmış. En kötü mezun olunca öğrenci olan vardır
Duygular güçlü ve taraflar cesursa isteyen her şeyi yapar.
Sana sorundan bagimsiz bir sey danisabilir miyim
Danış
Benim hoslandigim bi kiz var. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belli ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Birde soyle tarif edeyim kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim. Ama ben bakarken asla bana bakmiyor ben balkonda (giris kat) oluyorum o hep yoldan geciyor
İlgin hoşuna gidiyor ama anlamamazliktan geliyor , bir süre takmıyormuş gibi yap kendini döner dolaşır gelir
Peki biraz gecmisimizden bahsedeyim mi
Olurdu ama sıkıntılı
Sevgi imkansız tanımaz bence
Çoktur
Her türlü vardır