24 yaşındayım bir gün beni çok seven biriyle evlenir miyim?

Bazen kendi beklentilerim üzerine çok düşünüyorum. Hiç sevgilim olmadı. Olduysa da aslında tam anlamıyla bir ilişki değildi; sosyal medyadan başlayan ve kısa sürede biten bir şeydi. Bitmesine gerçekten üzüldüm mü evet çünkü ilk aşk ve çok iyi anlaşıyorduk ama gitti. Bulamadım onu oda beni bulamadı belki. İçimde hep doğru zamanı bekleme isteği vardı. Benim için doğru kişi geldiğinde, 26 yaşında evlenip bir yuva kurmak, bir evlada sahip olmak isterdim. Hayalim buydu. Ama hayat her zaman planladığım gibi ilerlemedi.

Şimdi etrafıma bakınca herkesin farklı şeyler yaşadığını görüyorum. Kimisi uzun ilişkilerden bahsediyor, kimisi evleniyor, kimisinin çocukları oluyor. Ben de kendime soruyorum: ‘Acaba ben sadece boş bir pencereden mi bakıyorum?’ Bazen kendimi geri kalmış gibi hissediyorum, bazen de aslında sabretmenin doğru olduğuna inanıyorum.

İçimde bir çelişki var. Hiç kimseyle sevgili olmamış olmak gerçekten doğru mu, yoksa hayatın bana getirdiği bir sınav mı? Belki de doğru insanla karşılaşmadığım için böyle oldu. Ama yine de düşünüyorum; acaba bu zamana kadar hiç sevgilim olmamış olması yanlış mıydı sence?”

24 yaşındayım bir gün beni çok seven biriyle evlenir miyim?