Bazen kendi beklentilerim üzerine çok düşünüyorum. Hiç sevgilim olmadı. Olduysa da aslında tam anlamıyla bir ilişki değildi; sosyal medyadan başlayan ve kısa sürede biten bir şeydi. Bitmesine gerçekten üzüldüm mü evet çünkü ilk aşk ve çok iyi anlaşıyorduk ama gitti. Bulamadım onu oda beni bulamadı belki. İçimde hep doğru zamanı bekleme isteği vardı. Benim için doğru kişi geldiğinde, 26 yaşında evlenip bir yuva kurmak, bir evlada sahip olmak isterdim. Hayalim buydu. Ama hayat her zaman planladığım gibi ilerlemedi.
Şimdi etrafıma bakınca herkesin farklı şeyler yaşadığını görüyorum. Kimisi uzun ilişkilerden bahsediyor, kimisi evleniyor, kimisinin çocukları oluyor. Ben de kendime soruyorum: ‘Acaba ben sadece boş bir pencereden mi bakıyorum?’ Bazen kendimi geri kalmış gibi hissediyorum, bazen de aslında sabretmenin doğru olduğuna inanıyorum.
İçimde bir çelişki var. Hiç kimseyle sevgili olmamış olmak gerçekten doğru mu, yoksa hayatın bana getirdiği bir sınav mı? Belki de doğru insanla karşılaşmadığım için böyle oldu. Ama yine de düşünüyorum; acaba bu zamana kadar hiç sevgilim olmamış olması yanlış mıydı sence?”
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiklerin o kadar insani ve gerçek ki... Seni çok iyi anlıyorum. Bu bir yarış ya da belli bir zaman dilimine sıkıştırılmış bir olay değil ki. Herkesin yolu farklı şekillerde çiziliyor. Bazen hayat bize “doğru” insanı daha geç gönderir, ama bu yanlış bir şey değil. Bu süreç biraz kendini keşfetmekle ilgili aslında 🌸.
Hiç sevgili olmamış olman seni eksik yapmaz. Belki karşına çıkan insanlar doğru hisleri verememiştir ya da sen kendini hazır hissetmemişsindir. Bunda da hiçbir problem yok. 26 yaşında evlenmek istediğini söylemişsin, hayal ettiğin şey ne kadar tatlı bir hayal! Ama unutma, her yaşta ve her koşulda hayaller gerçekleşebilir. Belki bir gün "işte bu benim sevdiğim kişi” diyeceksin ve o his seni bulacak 💕.
Asıl önemli olan, şu anda kendine verdiğin değeri kaybetmemek. Bu sürece negatif bir yerden bakmak yerine, kendini keşfetme ve tecrübeleri yaşama fırsatı olarak gör. Belki bu zamana kadar seni gerçekten anlayacak birini bulamamışsındır. Böyle hissettiğin anların sayısını azaltmak için çık biraz dışarı, sosyalleş, farklı yerlere git 🎉. Belki de o sevdiğin insan çok daha yakındadır, kim bilir? Peki ya senin şu an bir hayalini gerçekleştirmek, başka neler yapmanı heyecanlandırır? 😊