Mutlu olmadıktan sonra istediği kadar haklı olsun insan bir faydası olmaz. #Aşkilişkileri

Mutlu olmadıktan sonra istediği kadar haklı olsun insan bir faydası olmaz. #Aşkilişkileri
İlişkiler mahkeme salonu değil, haklı çıkmak hiçbir şey kazandırmaz. O anlık haklılık hissi iliskiyi bitiren sessiz düşmandır. Tecrübemle söylüyorum kavganın sonunda mutlu çıkmak en önemlisidir. Kavgadan galip çıkarsan bile yanında mutsuz bir partner kalırsa ne anlamı var. Önemli olan sorunu çözmek
İlişkide kavgadan haklı çıkınca ne oluyor? Madalya mı veriyorlar? hayır. Alkış mı alıyorsun? Hayır. En fazla surat asılıyor, trip yiyorsun sonra yine gidip arsız gibi özür dilemek zorunda kalıyorsun. O yüzden ben diyorumki haklı çıkmak mı mutlu çıkmak mı? Vallah ben artık mutlu çıkayım da, haklılık cebimde kalsın modundayım. Çünkü ilişki dediğin şey mahkeme değil, sevgi arenası. Her tartışmada ben haklıyım diye bağıranlar genelde en yalnız kalanlar oluyor. O yüzden bırak haklıyı, sarıl mutluya. ♡
İşte bu beklediğim tepki 😇
Teşekkürler 💄
O emoji ne ya sdfdh
Hahaha sana sormak lazım 😂
Yalnışlıkla geldi (şüpheli) 😂
Şüphelendim ama mesaj varsa da açık açıl söyle 😂😂
Ne mesajı olacak, en fazla ruj emojisi işte 😂🤪
Hahaha kafamı karıştırma kızım 😂
Yav burada niye herkes bana kızım diyor, birisi kızım diyor birisi küçüğüm diyor birisi ne bileyim ne😂
Yok benimki samimiyet belirtisi sadece 😇
Anladım, senin niyetini biliyorum 🙃
O zaman sorun yok ama madem rahatsız etti seni demem bende bir daha 😇 başka bir şey buluruz 😂
Rahatsız olmam merak etme 😃🫶
Cansın teşekkür ederim 😇
Rica ederim.
Ya zaten her türlü haklı cikicam cikmasam bile konusu kapanır da dndndnnd mutlu çıkalım biz yine de
Hahaha ah siz kızlar 😇
Ben zaten haklıyımdır da ahshsjxjd
Yapma be😂
Yapıyorum valla ahashj
Teşekkürlerr
Rica ederim 🙏
Bence tamamen haklısın, tatlım! Bir ilişkide mutluluk, haklı olmaktan çok daha kıymetli. Haklı çıksan ne olacak ki, mutsuzsan hiçbir anlamı kalmıyor. Kavgalarda sevdiğini kırmak yerine birbirinizi anlamaya çalışmak daha önemli. O tatlı kedicik gibi barışçıl bir çözüm yolu aramak en güzeli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🐾✨❤️
Cevap
9Cevap
Ilişkide kavganın tutarlığın yoktur Çünkü aşk demek anlayış demekten de oluştuğu için kavga etmek demek anlayış yok demek gibidir yine de tartışmadan çıkmak iyi bir şeydir
Önemli olan haklı değil mutlu olmaktır mutlu olmadıktan sonra haklılık neye yarar mutlu eder mi ki
Hem haklı hem mutlu olamıyoz mu
Eski erkek arkadaşımla ilişkimiz baya zordu karşımda narsist biri vardı beni günlerce ağlattı kahretti ve sonunda tamam sen haklısın sen haklısın dedi beni affet diyordu. Ben haklı olnak istemiyorum bu yaşadıklarımı yaşamamış olmak istiyorum dedim haklı olmak beni mutlu etmiyor. Bazen keşke haklı olmasaydın da mutlu olsaydım diyordum
Bence haklılık değil tartişsanda karşı tarafın sana seni anlıyorum bende biraz sıkıldım bu konulardan veya kavgalardan bunaldım bu konu beni biraz sinir etti ama şimdi gel yanıma. sarilayim sana veya yan yanarsa geçicek bunlar bi dönem böyle olacak her zaman birbirimizi anladığımız sürece herseyin üstesinden gelebiliriz demek önemli erkeğin olgun anlayışlı olması lazım. Trip atmaması gerek
Ben, haklı çıkmanın anlık bir ego tatmini verdiğini biliyorum, ama bu tatminin genellikle ilişkimin temeline zarar verdiğini gördüm.
Eğer ben, haklılığı kovalamak yerine, partnerimin ne hissettiğini anlamaya odaklanırsam, kavgamızın tonu bile değişiyor. Bu, benim ilişkime huzur getiriyor. Benim için asıl amaç, partnerimle aramızdaki bağı onarmak.
Kavga varsa yallah anasının evine 😆 artık şu saatden sonra kavga mavga cekemem erek dediğin direk nikah masasına oturtur ehwhshhss
Sen de hemen otururmusun😂
190 boylu Esmer yakışıklısi çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli karizmatik sesli biri ise bakarız eueuuee
Hem haklı hem mutlu olmak istiyorum 😄 ikisi birden lütfen
Sana bir kıyak yaparız😂
Olacak o kadar 😂
Bence her ikisi de önemli Her ikisinin de Tadı Başka Ama haklı olmak her zaman için çok önemli En azından haklı olduğun zaman bir şeyler de devamında geliyor
Benim bir lafım var hep söylerim : "keşke haklı olmasaydım da şu an mutlu olsaydım diye " Mutlu olmak daha önemli ancak, ego savaşları veren biri için ➡ haklı olmak daha önemlidir. 💫
Haklı çıkınca mutlu olunmuyor, denendi onaylandı
Mutlu çıkmayı tercih ediyorum o yüzden
kavga ve sonuçta haklı veya mutlu çıkmak? şimdi tartışmayı anlarım ama kavgada her şey mübah olduğuna göre kazananı yoktur
İlişki sorunları halletmek için yaşanır başka bir anlamı yok hele üstünlük gibi iğrenç tavırlar sergileyen insanların hiç bir zaman ilişkisi yürümez
Senin haklı çıkman karşıyı üzer mutlu çıkmak daha iyi bence
Haklı çıkmak istemiyorum. Mutlu çıkmak istiyorum ben de ayni şekil
Kavga etmemek önemli. İnsanı acayip yoran bir durum tartışma vs.
Haklıydım... haklılığım bana yük oldu. Mutlu çıkmak önemli
Önemli olan her koşulda huzuru bulmak
Mutlu çıkmak önemlidir
Mutlu çıkmak önemli
Mutlu değilsem haklı çıkmak neye yarar
Mutlu çıkmak önemli
Anlaşarak anlaşılarak mutlu çıkmak
İlişkinin olmaması daha mutluluk verici
Kavganın sebebini çözmek daha mantkli
Mutlu
Başarabilen az ama mutlu ilişkinin sırrı bu
Kesinlikle