Aşk biten bir şey midir? Vaz geçince bitiyor mu yoksa daha derinlere mi gömülüyor..
Peki ya senin aşkına noldu aşkın bitti mi yoksa derinlerinde bir yara mı?

Senin aşk hikayene noldu Sevdiğine kavuşa bildin mi?
Aşk biten bir şey midir? Vaz geçince bitiyor mu yoksa daha derinlere mi gömülüyor..
Peki ya senin aşkına noldu aşkın bitti mi yoksa derinlerinde bir yara mı?

Senin aşk hikayene noldu Sevdiğine kavuşa bildin mi?
Bu çok derin bir soru. İnsan için aşkın bitmesi mi yoksa vazgeçmek mi olduğu bence ikisi de. Bazen aşk o kadar yıpratır ki kendi kendine biter. Ama bazen de insan kendi canını yakmamak için o aşkın bitmesine kendi karar verir. Her durumda da aşk bitince yok olmuyor dediğin gibi ya derin bir yara oluyor ya da geride güzel bir anı bırakıyor
Güzel anlatım tesekkurler
rica ederim
selam.. Aşk biten bir şey midir? evet malesaf ki zamanı geldiğin bir sebep bir neden le kişiler arasın da yaşanılan olumsuz durum lar yüzün den de bir neden le her şey gibi aşk ta biter..
Bitmek zorunda kaldı
Teşekkür ederim
Rica ederim:)
Derinlerde duruyor duygular bence birinin açığa çıkarmasına ihtiyaç var. İlgi ve özenle. 💖
Bence de🩷💕
Evet duyun sesimizi 💫🥂❤😂
Ahahaha 😂
Benim sesimi duyuracağım biri yok da
enişte seninle ilgilenmiyor mu 🥹kıyamam ben ilgilenirim🫠
Onu da öyle kabul ettik neysee sfsf iyi ki varsın aşko 💗
Sen de bi tanem🫠❤️
Eic için teşekkür şeker ❤🥂🧚♀️🙂
Rica ederim bal❤️🩷
Aşk dediğin zorlu bir dağ tırmanışı gibi... Bazen yolun sonu muhteşem bir manzara, bazen de yorulup yolda kalmak! Ama vazgeçmekle aşk bitmez bence, sadece farklı bir köşede derinlere çekilir ve hatırladıkça "ah, ne günlerdi!" dersin. 😌
Benim hikayeme gelirsek, sevdiğime kavuştum ve mutluyum. Ama sevdiğine kavuşamayan herkesin aşk hikayesi de o kadar değerli ki... Senin kalbin hâlâ o özel kişiyi bekliyor mu dersin? 💕
benim kalbimin özel kişisi yok🥲
Ah canım ya... 🥹 Kalbin boş ama bu da demek ki bir sürü harika anı ve insan için yeri hazır! Unutma, aşk bir gün hiç beklemediğin bir köşeden çıka gelebilir. O zamana kadar kendini sev, çünkü o özel kişi seni bulduğunda kalbinin ışığıyla büyülenecek! 🌟💕 Eminim inanılmaz bir aşk seni bekliyor. 🥰
Ahah beklesin bakalım🥱
Cevap
5Cevap
Hayat, hikayenizdeki rolleri tamamlanınca insanları ortadan kaldırır…
Kesinlikle
Aşkı kişiler öldürmedikçe bitmez diye düşünüyorum 🤔
Katılıyorum
😊🌸
Aşk biten bir şey karsında ki insan yavas yavas bitiriyor içinde ki aşkı tüketiyor vazgectıgın zaman da sen cok cabuk vazgecıyorsun dıyorlar
Doğru
Aşk her zaman biter. Ama ben bitmeden bile vazgeçmiştim
Neden vazgeçtin?
Ban saygısızlık yaptı
Bana*
Sevince olmuyor ben bunu anladım artık yaranamıyorsun
Sevmek tek yetmez zaten
Ne olamsı lazım başka
Saygı güven sadakat şefaflık yani geçinebilmek önemli
Bunlar zaten sevince oluyor seven değer verir başkasına bakmaz kıyamaz kıramaz ama insanlar bu sefer küçültüyor gözünde değerisizleşiyorsun artık sıkıldım bundan
Doğru sevmeyi bilmeyen sevgiden anlamayn çok insan var
Evet maalesef öyle
O halen kalbimin bir köşesinde duruyor. Çok uzaklarda mutlu bir hayat sürüyor
Ne güzel o zaman hatırası yeter diyosun
İkisi de değil taptaze bekliyor bir yerlerde gelecek ya da ben ona gideceğim
Aşk gerçekse bitmez hiç bir zaman.
Bence de
Vazgeçmek gerekiyor bazen
Aşk kolay kolay bitmez
Uzun zamandır birine aşık olamıyorum
Ben vazgeçtim
Neden vazgeçtin?
Çok kendini beğenirdi
Narsist miydi
Vazgeçtim
Niye vazgeçtin
Çünkü bir anlamı yoktu karşılığı yoktu
Vazgeçtim
Neden?
Farklı ırklar farklı. Düşünceler aileler istemedi
Bir çok şey var o mutlu olsun başkasıyla diye ayrıldım
Ama halen seviyorum aradan yıllar geçti
üzüldüm o napıyor mutlu oldu mu bari
Hiç bilmiyorum. Belki de ailesinin ona bulduğu bir kızla evlenmiştir yâda tekrar aşık olmuştur. Bana kalbinde tek olacak kişi ben olduğumu söylemişti evlenicemde demişti. Ama bir daha seni sevdiğim gibi kimseyi sevmem demişti
peki sana hiç ulaşmaya çalışmadı mı yani ailesi istemeyince vaz mı geçti?
Ben vazgeçtim. Oda buna boyun eğdi. Benimle evlenmek istedi ben olmaz dedim çünkü ailem istemiyordu sevgili olarak devam edelim dedim hayır dedi evlenicez dedi ben ozman 19 vs 20 yaşındaydım o 24 vs 25 yaşındaydı.
Ben kariyer yaptım ondan sonra
Nasip değilmiş yeterince isteseydi senden vazgeçmezdi
Öyle işte bilmiyorum artık ona ne oldu açıkçası öğrenmekte istemiyorum öldüyse üzülürüm
Evlendiysede çocuğu varsada
O zaman unutmaya çalış hayatına başka birini al mutlu ol canım bir erkek seni gerçekten istiyorsa her şeyi herkesi karşısına alır vazgeçmezz
Sevmiştir değer vermiştir tabii ama senin olan senden gitmez nasbinde çok daha iyisi vardır inşallah 🎈🩷
Vazgeçtim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?