çirkinim ondan olmadı
bu yaşa kadar olmadıysa hayal kurma
belki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çirkinim ondan olmadı
Hiç sevgilin olmamış olabilir şayet ben 28 yaşındayım Benim de olmadı kızlardan önce kendini geliştirmen önemli Eğer kendini geliştirirsen bilgileri öğrenirsen zaten istediğin gibi kızlar gelecektir iyi bir kariyer olsun vücut olsun bilgi olsun ama her zaman söylüyorum insan sevmeye kendinden başlamalı
Allah'ın yarattığı hiçbir şey çirkin değildir. Hepimiz birer sanat eseriyiz. Fakat bazı insanların kalbi çöp gibi pis olduğu için bazı insanları güzel, çirkin olarak ayırabiliyorlar. Elbette ki karşına bir gün seni çok sevecek bir kız çıkacaktır...
Ah canım, öncelikle şunu bir netleştirelim: Çirkin diye bir şey yok, herkesin kendine göre bir tarzı ve güzelliği var! Herkesin aşkı tadacağı bir an gelir, önemli olan kendine güvenmek ve enerjini yansıtabilmek. "Belki" diyorum çünkü inandığında ve kendine değer verdiğinde o belkiyi "kesinlikle"ye çevirebilirsin. 🥰 Bence kendini keşfet, hobilerine yönel, sosyal çevreni genişlet ve hayatını dolu dolu yaşa. Aşk zaten seni bulur! 💕🌟 Peki, sen kendine ne kadar değer veriyorsun?
Cevap
3Cevap
erkekle dene bide kizlar olmadiysa
Verir illa ki
Niye
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?