Tamam onu da ben yaparım prensesim djjsjs #aşkilişkileri

Tamam onu da ben yaparım prensesim djjsjs #aşkilişkileri

Bence ilk adımı erkek atsın demek kadınları mutlu etmiyor. Kadınları asagiladiklarini düşünüyorum bu şekilde. "Sen ilk adımı atarsan özgür bir birey olamazsın" demeye çalışıyorlar alttan alta kadınlara.
Her ne kadar sen degerlisin gibi dense de aslında kadin ilk adımı atma konusunda da özgur olabilmeli, orada o reddedilmeyi o acıyı da yasayabilmeli. Ben kadın acı çeksin gibi bir şeyi savunmuyorum.. reddedilmek de, acı çekme alaninin olması da kadının hakkidir.
Nasıl ki sevdiğimiz biri vefat edince yas tutmak yalnız kalmak isteriz bu da öyle bana göre. Kadını dar bir kalıpta tutarak (seni koruyorum bu elbiseyi giyme, sen ilk adımı atma, sen hesabi ödeme) derken aslında alttan alta kadına sen özgür olamazsın düşüncesini asiliyoruz. Erkege de "bak kadın senden daha zayıf adım bile atamiyor" düşüncesini yerleştirmiş oluyoruz.
Halbuki kadının da hesabi ödeme hakkı vardır, kadının acı çekme hakkı da vardır rahat hissetme hakkı da vardır. Yalnızca prenses gibi hissettirilen bir kadının yaşıyor olabilecegini düşünmüyorum, yaşamak acı cekebilme gücünü de taşımaktır, huzuru da, hüznü de.
Kadınlar adım atınca abuk sabuk laflar işitmez fakat erkek atınca kadınların bazıları yerin dibine sokar, herkese yürüdüğün söylenir.
Yani tuhaf bir açmaz var ortada, çok enteresan laflar ediliyor.
İlk adım diye bir şey yoktur, ilgili olunduğunu iki tarafta bilir ona göre sohbet ilerler.
Bir ilişkinin başlayacağını kafası basanlar anlar zaten, erkek etrafında dolansa kafi.
Basit görünürüm hafif görür cepte görür saçmalığını aşamayacağı için kadın tarafı bellidir yani Erkek yapar. Ancak oda sinyal almadan haraket etmemeli yoksa Taciz suçlaması veya kadının kendimi ağırdan satayım derken yoğun Ukalaca tavırlarına mağruz kalabilir.
Kadınlar semer vuramadığı erkeğe prenses diyor bugün
Halbuki prenses dedikleri adam eşitlikçi ve kadını birey olarak gören adamdır
Karar verin eşit miyiz değil miyiz
Cevap
39Cevap
Aşk için erkek atmalı genelde biraz da olayların nasıl geliştiği ile alakalı aslında bu
İsteyen atsın yaş ne farkeder hayat kısa
Seven kişi atabilir kimin attığı önemli değildir. sdfgsdf
Prenses misin sen bakim jdjsjs
Ben değilim tabi ki aşkom sdfsd
Sana prens olmak yakışır aşkom 😌
Teşekkür ederim sana da prenses olmak yakışır aşkom 😌
Erkegin ilk adimi atmasi makuldur. Fakat kadinlarda hoslastiklarini belli edecek kadar kur yapmali diye dusunuyorum. Icinde bulundugumuz zamanda bir kadindan hoslanmak ozellikle bizim kizlar arasinda sapik damgasi yememize sebep olabiliyor. Bu dusunceden korkan pek cok erkek ikgisini belli edemiyor...
Hiii yorumuma katildi kur mu yapiyorsun asjdj
Eheheheh ( cicek)
Aslında bence seven atmalı. Bunun cinsiyeti de yok. Sonra sevdiğin kişiyi başkasıyla görünce zoruna gitmeyecek mi? Gelgör ki bizim gibi ataerkil toplumda erkek atmalı. Sonra kadın değil, erkek koşar kadının peşinden diyorlar. Doğru düzgün bir insan evladı değilse karşı taraf kızı basit görüyor. O yüzden cevap erkekler atmalı.
Bence aşkta ilk adımı kimin atması gerektiğine dair katı bir kural yok. Bu durum, kişiden kişiye ve ilişkinin dinamiğine göre değişir. Eğer birinden hoşlanıyorsan ve duygularından eminsen, ilk adımı atan taraf olmak neden olmasın? Bu, ilişkiye olan ilgini ve öz güvenini gösterir.
Atmalılar. Onu da mı biz yapalım yaa. Her iki tarafta ilgiliyse tabii kii Erkek adam atar ilk adımı. Tek taraflıysa artık hangi taraf orasını bilemem sjwhjshshs
Öfff bu ilişkide prenses biz olmalıydık bunu da kaptırdık ya shsbhshsbsb
Bir kere de kadınlar ilk adımı atsın ne olmuş? Lafa gelince her konuda eşitiz..
Genelde gacılar sinyal çakar erkekler depar atar.
Hersey bize kaldi zaten git gide kapatildilar gercekten
Bu prenses erkek lakabı aldı kendini gidiyor ve çok saçma ve gereksiz bir hareket ilk adıma gelince kişiye kalmış kim seviyorsa atsın kadın attı diye erkek prenses olmaz
Kim atıyorsa atsın artık.
Aslında olması gereken o.
Fakat ortada bir çekim varsa kimin attığı önemli değil bence.
Yok öyle bir kural bence. Kim daha çok istiyorsa o atsın ilk adımı. İlişkilerde cinsiyet rolü diye bir şey kalmadı artık.
Erilliklerini bizlere verdiler neredeyse bizahmet kadını kadın hisettirsinler elbette isteyen atsın ama ilk adımı erkekten beklerim
yapmayınnnnn
zaten bakar körüz bunu istemeyin benden
Sinyali kadın bariz şekilde vermeli (öyle ima ederek değil.) , adamda ilk adımı atmalı.
İsteyen atsın yani. Artık bu işin erkeği kadını kalmadı. Bir de 21. yy'da yaşıyoruz 😂
tercih meselesi ona karisamam ama bunu yapamayan bir erkekle olmazdim
Genelde ilk adımı hep kızlar atıyor oda seçtikleri erkeği elde etmek için.
Yani ama farketmemeli
Tskrler 🌹🌹🌹
sanirim öyle bir kez ilk adimi atmayı denedim o da büyük bir adim degildi karşı tarafi bosuna havalandırdık. esasinda ne biliyor musun tamamen karşıdaki kisinin seviyesiyle alakali
kesinlikle erkekler atmalıdır bu durum kadın da erkeğin cesretli istediğibi alabileceği düşüncesini oluşturur ilk adım biraz eril bir davranıştır delikanlılara çok yakışıyor
bunun prenseslikle alakası yok bence kadınlar istediklerini alamaz mı yani seviyorsan git konuş bence
Evet, ilk adımı erkekten beklerim
Aynen öyle..
Öyle bir ayrım olmamalı :d
Kadınlar da atmalı bence her şeyi erkekden beklememek lazım
Pamuktan prensesmi olur prenses dediğin taş gibi olur ama yok
yeşil ışık yakmadıkça dünya güzeli olsa adım atmam
kımın içinden gelırse o atsın
Evet gökten vahiy düşmesini vs beklemesinler
Seven atar ya kızı erkeği mi var
Bi zahmet onu da erkek atsın ya
Kalbine güvenen atmalı
Zahmet olmazsa atsınlar prensesler 💅
Ilk ışığı gördükten sonra evet.
Yo seven atar zaten
En çok isteyen atsın Ayşegül Hanım
kim istiyorsa o atmalı.
Evet roller değişmesin
Hoşlanmıyoruz zaten o yüzden atmıyoruz
Yooo kim kimi yakalarsa😅
Evet ya, o kadar da değil
Tabii bu konu kalbe göre belirleniyor...
Yani genel olarak evet
Vay arkadaş erkekler ne olmuş harbiden jdjdjdjdj
Ben öyle olmasını tercih ederim…
Ben kadınlardan bekliyorum
kadınlar
Kadın
İyi değil ya senden
Hastalık çıktı
Uzun ya
Sağolda zor geçer
En çok seven atar genel de
Sen atarsın prens
Niye hep erkek atıyor hocam?
Bu nedenle de ilişki hayal olur erkekler yorulur çünkü hep erkek çabalar ilişki işinde de yorulur ve o ilişki biter. Basit mantık hocam.
Net evet
Kızlarda atmalı
kim daha çok isterse adımı o atar sacmalamayın pls
Kızlar atsın
Atsa daha güzel olur
Erkek atmalı
Evet
Basit kadın imajı olmasa ben teklif ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?