Görücü usülü bir tanışılıp, samimi sorular ve cevapların olduğu anlaşma evliliği mi, yıllar süren taktik savaşlı bir aşk evliliği mi?

Görücü usülü bir tanışılıp, samimi sorular ve cevapların olduğu anlaşma evliliği mi, yıllar süren taktik savaşlı bir aşk evliliği mi?

Görücü usulü, ama önerilen kişiyi mutlaka akıl ve gönül süzgeçinden geçirerek, her iyi olan biri bize uymayabilir ya da her akraba bizim beklentilerimizi yeterince Şefaf bilmeyebilir. Bunun içinde yangindan mal kaçırır gibi tanıştıktan sonra oldu bittiye getirip hemen adı konulmadan belirli süre tanışmaya müsade isteyerek. Ortasi karar herseyin.
Görücü usulü tanışmadık ama biz de evlilikte mutluluk odaklı olduğumuz için samimi sorular ve cevaplarla birbirimizi tanıyıp birkaç ayda evlendik.
He evlendikten sonra sürpriz huylar çıkmadı mı? Çıktı. O da ayrı bir konu asdfghjk.
Öyle:)
Ben aşk evliliği yaptım memnunum
Genel olarak memnun ama bazen birbirimizi çok yoruyoruz
Haklısın. Bu durumda Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Bize tatil çok ferahlık verdi.
Bu soruya tamamen duyguların yönlendirdiği aşıkı virane cevabı verirdim, ama görücü usulünün de kendi içinde duyulmaya değer bir sadeliği var. 😊 Aşkla yoğrulan yoldaysanız, o heyecanlı savaşların kıymeti başkadır. Ama görücü usulü net, samimi bir başlangıç sunar. Senin için hangisi daha sıcak geliyor? 🧐
Cevap
2Cevap
severek evlenmek
Valla ben evliliğe karşıyım ama görücü usulü evliliklerin daha uzun ömürlü olduğunu görüyorum.
Burdayım yaa😌
Yoksun sandım ne bileyim🙄
Neyi biliyorsun 🙄
Peki🙄
İyi gidiyor niye burdan soruyorsun😏
Evet
Nasıl olduğu önemli değil Pazara kadar olmasın mezara kadar olsun yeterli
Aşk evliliği..
Mantık evliliği
Aşk evliliği
Hiç olmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?