Ben bu devir için söylüyorum ben görücü usulü evliliği daha çok sıcak bakıyorum çünkü neden biliyor musun görücü usulü evlilik her şeyden önce ailesini bildiğini nereden geldiğini bildiğini ya da birilerinin vesile olarak tanıştırdığı kişilerde daha fazla böyle bir sorumluluk bilinci oluyor ve herhangi bir olumsuzluk durumunda araya başkaları büyükler girip bir çözüm yolu bulabiliyor ama sevgili yaşanan ilişkilerin ben hiçbir zaman sağlıklı evlilikle sonuçlandığın çok görmedim
Valla bizim Ankara 'da g. tcu Merve'yi bile Yozgatta babası bakire diye iteledi dünyadan bir haber enayinin tekine. Bence görücü usulü işine çok kanma bu bahsettiğim karı her haftasonu farklı farklı kucaklarda hopladı 9 sene boyunca. O g. t kemiği nasıl kırılmadı hayret. Düşük lig zenci futbolcular bile zkertti 😂
Annem ısrarla görücü usulü ile evlenenlerin evliliginde zamanla sevgi muhabbet gelişiyor dese de kokusunu içine çekerken çıldırmayacağım, işten gelmesine sabirsizlanmayacagim , soluğunu istemeyecegim adamı istemem, aşk diyorum, aşkla anlamlaniyor her şey diyorum , diğeri sevgi , alışkanlık vs
Görücü usulü evlilikler kötü değil takat ben aşk evliliği istiyorum. Benim kiminle evleneceğimi başkaları Belirtmesin ben tanıtayım öyle karar vermeyim
Kendini serin sulara bırakmak isteyenler kulübüne hoş geldin! 😂 Ama bak, mesele sadece işi annelere bırakmak değil, evlilik en nihayetinde senin hayatını başkasıyla birleştirme serüvenin. Mantık çerçevesi iyi hoş, ama içine bir tutam sevgi, bir damla heyecan da koymazsan biraz tatsız olur sanki. 🤭
Sen aşka dair o doğru zamanı ve kişiyi bulduğunda, kalbin yol gösterir! Ama diyelim anneler devreye girdi, olaylar evrildi... Mantıklı mı, aşka alan tanır mı diye tartmayı unutma. Peki sence anneler bu işi başarıyla kotarır mı, ne dersin? 😊