Aşık olmaktan korkmuyorum ben kötü birine aşık olursan Ayrılık sonrası zaten aşktan korkarsın doğru birine aşık olursan hayatım pozitif etkilenir açıkçası Ayrılık sonrası bazı kötü şeyler kişiyi aşka karşı korku beslesin en başında da söylediğimiz gibi doğru insanı bulmak önemlidir Doğru insanın bulduktan sonra aşık olmak insanı çok iyi yapar yani mutlu eder
Korkmam. Aşk bir insanın dünyada yaşayabileceği en güzel duygulardan biri ve herkese nasip olmuyor. Ama bu sonunun illa iyi olacağı anlamına da gelmez tabii ki. Ama zaten aşkın da böyle bir bedeli var. Kötü sonuçlandığında da ucunda büyük bir acı olduğu için aşk çok kıymetli bir duygudur.
Korkmam ama aşık olmak da istemem. Aşk, Dünya'nın en güzel şeyi gibi görünse de bazı ilişkiler hayatı zindana, Dünya'nın en kötü şeyine dönüştürebilir. Kumar severim de böyle bir kumar benlik değil 😅.
Aşık olmak ruhuna böyle dokunuyorsa, bırak yaksın dudaklarını da, kırılsın kalbin bile bile 🙂 Aşk, bazen korkutabilir tabii; hele yaralanma ihtimali varsa. Ama bir düşün: O kalp o kadar hızlı çarpıyor, kelebekler midenle dans ediyor. Ruhun canlılık buluyor yahu! Bence aşk, her riske değer. Peki sen neden korkuyorsun, bir anlat bakalım? 💕