Tık tık kim o?
-ben aşk...

Size heyecan ve mutluluk mu getirir? yoksa eyvah aşk! Mı dedirtir? Bir daha nasıl seveceğim modları falan nasıl aşk korkutucu mu?
Tık tık kim o?
-ben aşk...

Size heyecan ve mutluluk mu getirir? yoksa eyvah aşk! Mı dedirtir? Bir daha nasıl seveceğim modları falan nasıl aşk korkutucu mu?
Artık korkutmaya başladı. Sanki kimi sevsem yanlış kişi çıkıyor. Şimdi böyle yazdım diye çok kişiyle konuştum sanılmasın hepi topu 3 kişiyle konuştum ama olmadı mı insanın artık ne aşka ne de sevgiye inancı kalmıyor. Sevgiyi bir gün bulucam ama gelmeyince ve yanlış kişileri sevince üzülüyor insan. Deniyorsun deniyorsun olmuyor
Aşık olmak beni korkutmaz tabi ki de ama zaten sevilmeye de inancım kalmadı.. tabi sevginin değerini bilen birisi çıkarsa elbette sevdiğim kadına her şeyden çok değer veririm bu da beni korkutmak yerine mutlu eder sadece
Korkusuz olduğum tek konu aşk. Herkes yolun sonu mutlulukla bitsin diye bir ilişkiye başlar , aşık olmaktan korkmaz da insan hep bir yerde bir yarım kalmaktan korkar.
Aşktan korkmak demeyeyim de ; nasıl desem uzak duruyorum yani o can yanıyor ya hani, işte canım yansın istemediğim için aşktan baya uzak duruyorum. Atmaz o kalp artık yoruldum bu konuda. Böyle mutluyum..
Cevap
13Cevap
Aşkı haketmeyen birine aşık olmak beni korkutur
Korku olmaz fakat soğukluk var aşka karşı
Eskiden olsa bu soruya hayır derdim ama şimdi gönlüm o kadar yorulduki ne birisini tanımaya cesaretim var nede gücüm oyuzden yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir diye düşünüyorum
Beni sevmeyen insanı 1 saniye bile yanım 'da tutmam, yol veririm, üzülmem 3 günlük dünya.
Korkutur, hele ki erkeklerin zihninde dönenlerin bir kısmına şahit olmuşken
Aşık olunca beynimi kiraya vermediğim için korkutmaz.
Çıkırt çıkırt açtım ooo hoş geldin gir iceri
Mantık odaklı olduğum için korkutmaz, aksine heyecan katar. Kişilere değil aşka aşığım diyebiliriz.
Aslaaa korkutmaz
Evet açıkcası korkuyorum yanlış insana denk gelmekten
Bilmedigim bir duygu oldugundan dolayi tedirginlik olabiliyor.
Aşk meşk boş işler bulduysan evlen sevgili ayağı zaman kaybı sadece hemde boşuna masraf
Korkutmuyor ama olmak istemiyorum
evet çünkü insanı savunmasız bırakan bir şey
Hiç korkmadım.
Korkmam.
Korkutmaz çok çabuk vazgecerim
Aşk benim yaşam felsefem 😄
Evet korkutur
Hiç olmadım bilmiyorum malefiz
Evet
Çok korkarım☠️
Bi tık sanırım
Lutfedip aşık olmuşum. Aşk benden korksun shsjj