Bir çok kişide bu korku vardır. Bende de bazen nükseden korkudur. Bağlanma korkusu yaşar insan. Hani hayatın o tadını an, an çıkarmak varken. Bağlanmadan bağlandığı zaman ki o acıyı, çaresizliği hisseder. Kendini teslim edip hislerini bir kişiye kurban ettiğinde alacağın sorumluluklar korkutur insanı. Birine bağlı olmak ayağına pranga vurulmuş gibi hissettirir kimilerini. Bir sorumluluğun oluyor, hesap vereceğin birileri oluyor.
Aşık olmak ne bileyim pek bana göre değil, sanırım korkuyorum evet. Acı çekmekten, kendimi kaybetmekten yanlış yapmaktan çok fazla korkuyorum. Çünkü ben sevince boka sarıyor, başkaları gibi aşkı oyuncak zanneden birisi değilim. Benim için çok kıymetli bir duygu, öyle herkese harcayıp ziyan ettirmem.
Beni korkutan şey aşık olmak değil, bir ilişkinin sorumluluğunu alamayacak olma düşüncesi. Doğru insanla, doğru bir ilişkiyi de yaşıyor olsam beynimi kemiren şeyler muhakkak oluyor.
Çok korkuyordu çünkü küçükken olmuştum iki kez. 3. Ye bu zamanlarıma denk geldi Aşığım mm ulannnn aşık olduğum adam orsss tekinin koynunda Çok büyük acı ama Allah başka dert vermesin amin
En İyi Görüş