Deliler gibi aşığım ama beni bir türlü sevemiyor?

Her şey en baştan alacağım Mart 2025 tarihinde tanıştık kütüphanede ortak arkadaşlar aracılığıyla o günden bugüne kadar onu düşünmediğim tek bir gün bile olmadı uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu gidebileceği kafeler nereler diye hep araştırdık sürekli her gün o kafeleri dolaştık beş ay boyunca tesadüfen denk gelmek için bazen ortak arkadaşlarımız buluşturdu bizi tabii ki ortak arkadaşlarla totalde üç kez buluştuk bir kere tesadüfen Spor salonunda karşılaştık zaten üçüncü buluşma spor salonundan sonra oldu TikTok’tan fake hesap açtım onu stalkladım daha sonra hesabın bana ait olduğunu öğrenmesine izin verdim Haziran ayı gibi tüm duygularımı açtım her şeyi söyledim anlattım ona o ise arkadaş kalmak istediğini söyledi ta ki ben 23 Ağustos gecesi trafik kazası geçene kadar bana sadece yazdığı bir geçmiş olsun mesajından çok uzun bir sohbeti açtım tek elim alçıda diğer elimle saatler boyu yazıştık daha sonra sesler attık ben de bir bahane bulup numaramı attım ona o ertesi günü beni aradı hadi evden dışarıya çıkarayım seni hava al dedi benim de araba kullanmama izin vermedikleri için tamam olur ama beni evden alabilirsen gelebilirim dedim ve benim için 15 km yol geldi daha sonra geri merkeze döndük beni yine evime bırakıp merkeze kendi evine döndü totalde 60 km ondan sonra sürekli sohbet açtım başbaşa buluştuk ilk buluşmamızda ona papatya aldımdaha sonra en sevdiği çiçeğin gül olduğunu öğrendim ondan sonra ona sürekli farklı farklı çiçekler güller aldım her buluşmamızda elimde çiçek Buket’i yoksa koparıp verdiğim çiçekler vardı hiçbirisi yoksa ufak bir hediye Lego’dan gül Buket’i aldım tabi o da bana karşı boş değildi bana Lego Batman aldı (büyük Batman hayranıyım) Fenerbahçe formamı hediye ettim Türkiye Gürcistan maçı olduğu gün formaya parfümümü sıktı ama ne zaman ki konuyu aşka getirsem şu an zamanı değil güvenmem gerekiyor daha bir aydır konuşuyoruz daha birbirimizi tanımalıyız şu an ilişki istemiyorum dedi hep daha sonra üniversitelerin açılması ile üniversiteye gitti aramıza 200 küsür kilometre mesafe girdi önemli değil yanına giderim ama ne zaman ki oda arkadaşları geldi bizim aramıza bir soğukluk girdi ufak bir tartışma yaşadık mesajlarima zaten hep geç dönüyordu ama bugün 3 saatin sonunda duş alıyordum diye açıklama yapınca sadece dedim 3 saat mi duş aldın daha sonra oradan bir tartışma koptu bana beni bir türlü sevemediğini zorla kendimi sevdirmeye calistigimi söyledi ben ise ona onu görmeden önce hayatımdaki kişileri sadece sevdiğimi ona ise aşık olduğunu söyledim ama o ona aşık olduğuma inanmadı ve hala inanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum tartışmadan sonra 15li gül Buket’i ve en sevdiği tatlıdan gönderdim gerek yoktu diyip teşekkür etti ama ben deliler gibi aşığım sürekli yazıyorum sürekli onu düşünüyorum bana beni nasıl sevdin diye soruyordu beni ise bilmiyorum diyordum halbuki ona soyledigim tek adam buydu ilk karşılaştığım anda bakışmamız gözlerinin içinde sanki evrenin başka bir boyutunu gördüm kokusu hayatımda bundan daha güzel bir koku duymadığıma yemin edebilirim dudakları durusu zerafeti yanakları elleri her bir detayına ayrı ayrı aşık oldum zaman içerisinde aşkım dahada alevlendi mesela eliyle biber turşusu yemesi beni çok fazla şaşırtmıştı şimdi size soruyorum nasıl bana aşık olacak beni sevmesini nasıl sağlayabilirim
Güncellemeler
8 ay
Konuşmak istemiyorum uzatmazsan sevinirim dedi hayat bitti
Güncellemeler
7 ay
En son telefonda konuştuk benle konuşmayı kestikten 1 hafta sonra başkasını bulduğunu söylemişti güncellemeyi unutmuşum bundan sonra aşığım dersem birisi için
İki gözüm önüme aksın..
Deliler gibi aşığım ama beni bir türlü sevemiyor?