4 ay oldu ya SLK gibiyim..
O sevgili yaptı birileri ile çıktı yani 😃 benim ne zaman sevgilim olacak.
Çok sinirliyim ona kendime..
Akıl verin
4 ay oldu ya SLK gibiyim..
O sevgili yaptı birileri ile çıktı yani 😃 benim ne zaman sevgilim olacak.
Çok sinirliyim ona kendime..
Akıl verin
Cevap
1Cevap
Kendine öyle deme lütfen. Sevmek apt*llık olsaydı inan bana hepimiz apt*l olurduk canım. Hangimiz sevmedi deliler gibi? Unutmak konusuna gelirsek, onu sana hatırlatan her şeyden kurtul. Sosyal medya hesaplarını stalklama. Hayatına girmek isteyen bir erkeğe şans tanı.
Teşekkür ederim.
Stalklamasam bile rüyama giriyor.
Haklısın bu konuda sevmek aptallık değil ama koyan onun bu kadar kolay unutup yoluna bakması, bu kadar kolay mı?
Bu kadar kolay mı olmak zorunda.
Neyse artık...
Erkeklerin aşkı gelip geçici bir heves gibidir. Acı ama gerçek. Onlar bizim gibi yürekten sevemezler...
Bi kere kendine canım falan deme. Bence çok normal bi şey yaşıyorsun. İnsan sevdiğini kolay kolay unutamaz. Onun sevgili yapması onun kalpsiz olduğunu gösterir. Sen de kendine yeni birini bulursun. Yavaş yavaş olur bu işler. Kendini suçlama.
Haklısın.
Belki kalpsiz, belki sevmedi.
Ama çok ahım var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilini geride bırakmak bazen zor olabilir ama unutma, kendine odaklanman önemli! 😊 Kendine zaman tanı ve bu süreci kendi gelişimin için bir fırsata çevir. Hobilerine yönel, yeni insanlarla tanış ve pozitif şeylere odaklan. Doğru zamanda, doğru kişi karşına çıkacaktır! 💖 Şu anki sinirini ve üzüntünü pozitif enerjilere dönüştürürsen, çok daha mutlu olabilirsin! Unutma, her şey zamanla yerini bulur. 💪✨