Eski sevgilimden kopamiyorum?

Merhaba arkadaşlar Size çok yoğun duygularımı anlatmaliyim belki o da görür... Biz ayrılalı çok olmadı 2 ay kadar ama ben aklımdan cikaramiyorum günlerdir saat 5 lere 6lara kadar oturuyorum Ağlıyorum bir erkek olarak saatlerce yastığı sırılsıklam ediyorum bu zayıflık değil aslında dayanmak için ona mesaj attığım da beni istemediğini belirtti bir nevi halbuki o bensiz yapamazdı onu ilk günlerimizde yaşadığı sorunlardan ben kurtarmistim Oysaki o dipsiz kuyudaydı hergün ağlıyordu onun yanında ben oldum şimdi ise beni o dipsiz kuyuya o çıktığı kuyuya kendi itti başka erkeklerle görüşmeye başladı kafası yerden kalkayan kız pislik bir kızın peşine takılıp Bu hale geldi onu uyardım ama dinlemedi Ben onu canımdan çok sevdim ben ona kollarımı bacaklarımı verecek kadar çok sevdim bugün dinlediğim şiirde ki gibi yatalak olsaydı bile ben ondan vazgecmezdim kafası yerden kalkmayan hatun şimdi başka biri arayışına girdi Sizce tekrar mesaj atmalimiyin çok çaresizim omrumu tereddutsuz vericegim bir hatun beni yarı yolda koydu...
Eski sevgilimden kopamiyorum?