Sevgilim ne yapmak istiyorrrr?

Sevgilimle birkaç gün önce tartıştık ve ben ayrıldım, her yerden çıkardım. Birkaç dakika sonra bana hemen yazdı, “Böyle gidince her şey bitiyor mu?” dedi. Yalvarma moduna geçti, beni ikna etmeye çalıştı, yaptığı hatalar için özür diledi, bir daha yapmayacağına söz verdi. “Sen gitme, ben sensiz ne yaparım? Sen benim dünyamsın, sensiz yapamam. Barışalım.” dedi. “Gerçekten korktum, gittiğini sandım.” diye ekledi. Ben de tavırlıydım ama konuşmaya devam ettim çünkü seviyorum, sadece hatasını anlamasını istedim. Sonra birden tripli konuşmaya başladı; “İyi değilim, yarın devam edelim. Bana bir günde çok duygu yaşattın.” dedi. O günden sonra sabah bana “Günaydın” yazdı, biraz konuştuk ama fazla devam etmedik. Ertesi gün ben günaydın yazdım, “Ne yapıyorsun?” falan konuştuk, sonra yine aramadı, sormadı. Telefonları açmıyor ama WhatsApp’a girip çıkıyor. Ortak arkadaşlarımız arıyor, onlara da açmıyor. Şimdi sanki depresyona girmiş gibi. Bugün ikinci gün oldu, hiç konuşmadık. Ben de yazmıyorum, biraz alan tanımak istedim. Ama anlamadığım şey şu: Ben zaten ayrılacaktım, neden o zaman bitirmedi de şimdi böyle mesafe koydu?

Sevgilim ne yapmak istiyorrrr?