Erkek arkadaş sorunu?

2 yıllık bir sevgilim var karşılıklı gerçekten birbirimizi çok fazla seviyoruz ve birbirimiz icin (en çok da o) çok fedakarlık yaptık. Ama şöyle bir problem var , Instagram'da kızları güzel açıksa bana atiyor ss alıp yani çok saçma gelecek prn izlemez ama bu tarz fotoğraflari görsel açıdan çok seviyor cidden. Prn izlemesinde benim açımdan sıkıntı yok, kim izlemiyor ama bu Instagramda gördüğün kızları aşkım fiziğe bı bak gibi saçma sapan cümlelerle atmasına inanılmaz ayar oluyorum daha öncede konuştuk söyledim bazen konuşup dalga geçiyoruz ama rahatsız oluyorum artık diyorum dinletemiyorum. Bir ay gecinde belki yine atıyor sözünü açıyor vs. Bakın hiçbir aldatması vs yok, bir çok kız arkadaşımın sevgilisi çok sadık asla bir kıza göz ucuyla bile bakmaz dediklerimiz 3 5 yıl sonra defalarca kızı aldattığını öğrendik, yani açık sözlü olması hoşuma gidiyor bu konuda ama rahatsız olduğumda sanki hiç dememisim gibi yapıyor?
Güncellemeler
8 ay
27 yaşlarındaydız bu arada kendisi gerçekten yakışıklı 1.90 boyunda ve mesleği çok güzel hani istese elini sallasa ellisi öyle diyeyim istediği kadar bulur ve yapardı şu güne kadar
Erkek arkadaş sorunu?