Erkek arkadaş sorunu?

Merhabalar. Şimdi ben hiç bir zaman birisiyle ciddi bir ilişki yaşamadım.25 yaşındayım. Bir çocuk var mesela o olmasın başka birisi, yani karşıma çıkan her kısmet benim bi tık bile olsa hayal etdiyim gibi bir erkek olmadı. Yani en basit uzun boy severim diyorum. Her önüme gelen kısa boylu.1.70 bir kızım yani bi zahmet bir az uzun boy tercihim olsun artık. Neyse bakıyorum ki, yani olmuyo istediğim gibi yok bende mantıkla düşünüp kafası bana uya bilecek birini aradım. Facebookta birisiyle konuşuyordum. Adam iyi ama böyle kimsenin vay yakışıklıymış, iyiymiş diyeceği tip değil. Bide eminim ki, zaten yan yana yakışmayız. Ama yok yani sevebileceğim birisi çıkmıyo karşıma. Ve en önemlisi bunu kendime bile zor itiraf ediyorum ama, etrafdaki insanların sevgilim ya da gelecek kocamla ilgili hiç yakışıklı değil, hiç yakışmıyolar gibi şeyler söylemesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım allah aşkına, kim ne derse desin iyi biriyse evlen mi diyosunuz yoksa bekleyip belki seveceğim insanı bulurum mu diyosunuz?
Erkek arkadaş sorunu?