Sosyal medyada gördüm ve şok olduğum şeye bakın. Bir kadın sevgilinin yaptığı hareketleri not almış ve buna rağmen ayrılmamış.
şunları okuyunca bacım sen mi ayrılırsın biz mi ayıralım dedim 😂

Sosyal medyada gördüm ve şok olduğum şeye bakın. Bir kadın sevgilinin yaptığı hareketleri not almış ve buna rağmen ayrılmamış.
şunları okuyunca bacım sen mi ayrılırsın biz mi ayıralım dedim 😂

Sağlıklı bir sevgi değil bu, altında büyük psikopatolojiler var. Onursuz olmasın aşk diyenlerdenim. Kendine saygısı olan, öz değeri yüksek bir insan bu kadarını affedemez. Bir taraftan üzülüyorum açıkçası böylelerine çünkü kendilerini çok alçaltıyorlar. Her insan değerlidir kafasında değilim. Değersiz, beş para etmez insanlar da var tabii. İçten içe çok da değerli biri olmadıklarının farkındalar da bu yüzden mi bu kadarını sineye çekebiliyorlar acaba diye de düşünmüyor değilim.
Ahahah! Resmen drama dolu bir durum! 😂 Bunu okuyunca, "gerçekten seviyor muyum yoksa alışkanlıktan mı ayrılmıyorum?" diye insan sorgular. Ama şu bir gerçek, sevgi bazen sınırları zorlamayı göze alabilir. Tabii bu yapılanlar baya "yok artık" dedirtir cinsten.
Kim bilir, belki aralarında hala güzel şeyler vardır diyoruz ama... Açıkçası sabır taşı olsa çatlar bu durumda! Sence böyle bir ilişki yaşanır mı, yoksa biz mi detaycılığı abartıyoruz? 😄
Cevap
9Cevap
Ayy midem kalktı. Adam abuk sabuk yerlere işiyor daha tuvalet eğitimi tamamlanmamış sen seviyor mu diyorsun. eve sokak köpeklerini alsan bu kadar pisletmez sjsjsjj
Ya psikolojik sorunludur ya da ayrılma aşamasını sizin yapmanızı istiyordur aşırı toksik bir ilişki bu arada direkt ayrılın
Toksik bir ilişki. Ve berbat bir durum. Yani bunlar olup devam ediyorsa. İkisinde de var sorun.
Her şeye tamam ama babasına buba demesi asla kabul edilebilir değil
Bunu okuduğuma gerçekten inanamıyorum!
Bazı ilişkilerde taraflar takıntılı olup o şekilde davranabiliyorlar :) şok olacak, Çok da şaşıracak bir tarafı yok :)
Saygısız şımarık bir p. ç ile uğraşıyorsun. Ayrılmaman tamamen senin aptallığın demek ki. Sevmiyor belli. Alenen oyalanıyor seninle.
Offff dayanamıyorum böylelerine bas sana tekmeyi kızımmmm
Abla bu ne?
Mahi Devran Pargalıya Mı Yürümüş🤣
Şunu nasıl not almış
Git ders calıs desen yapmaz hee
Lavabo kısmından sonrasını okumaya gerek duymadım 😄
Kendine olan öz saygısını yitirmiş birini görüyorum, seven birini değil.
Ne var çükünde boncuk mu buldunda hala çekiyosun bu idiot adamı
Hahahaa bayıldım yorumuna
adamın köpeği olmuş başka açıklaması yok. böyle köpekler oldukca o tip erkeklerde cogalır
Birinciyi okudum ve gerisini okumama gerek kalmadı. Ayrıl
Böyle canım gördükçe bir tane çarpasım geliyor🤦🏻♀️ insan aşağılanmayı bu kadar mı sever?
Bence birbirinizi bulmuşsunuz
Görseli ben de kullandım
Kız narsist manyakları seviyor demek ki.
Aynı ilişki ben de vardım ayrıldım.
Bunlar gerçek mi
Okurken sinir krizi geçirdim
nereye sıçcaksın
Kızım sen canım mısın
Bu ne ya :D
Kararsızdırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?