Hevesin olamayınca sevesin de olmaz..
Günaydınışkooo🧚

Hevesin olamayınca sevesin de olmaz..
Günaydınışkooo🧚

Artık cesaretim yok.
Ben aşklarımı çok derin yaşarım. Şimdiye kadar hep kendi içimde ağır depresyon eşliğinde yaşadım. Çünkü kime söylediysem reddetti
Sonra dan öğrendim :
Bir kadın gerçek duygularını söylemezmiş. Kimbilir kaç kişi bana yalan söyledi " Biz sadece arkadaşız" diye..
Kadınlar bir acayip... Tırım tırım herkesten saklar sevgiliyi... Sonra nişana bir kaç gün kala babaya söylenir.
Ama hiçbir babanın kızına " Nerden çıktı bu adam birden bire?" dediği duyulmamıştır.
Hem derin bir aşkı hem de bir miktar hayal kırıklığı barındırır. hevesi yoksa ilişkinin monotonlaştığını gösterir sonra da sevesim yok diye sorulmaya başladıktan sonra arkası gelir. Bana göre temel sorun ilişkideki monotonluk güvensizlik ihmal edilmek ya da iletişim eksikliği neden olabilir diye düşünüyorum. Her zaman söylediğim gibi bunun için en iyi yol karşılıklı birbirinizi suçlamadan samimi bir şekilde konuşmaktır. İnsanın hayatı her zaman düz gitmiyor sorunları olabiliyor sizin de ilgisi olmaya bile sorunların ama nedenini anlayabilirsiniz konuşarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Belki de hevesi azalandı siz olabilirsiniz. Her iki durumda da açık iletişim Bu sorunun getirdiği endişeye gidermenin tek yoludur bence
Hevesim var da sevesim yok, belki de sevilecek kişi yok lakin nasıl da hevesliyim aşka, çok da aşığım aşka, aşkın kendisine, o duygunun bana kattıklarına, tam heves ediyorum hevesim kursağımda kalıyor, senin neyine heves etmek diyorum sonra da. Kendimle mi çelişiyorum ne lakin aşkı da bir heves olarak görmüyorum, bana göre aşk masumiyet, nahiflik. Ben de başka şeylere aşığım, hayatın güzelliklerine ve kitaplarıma aşığım, belki bir gün hevesimi kursağımda bırakmayan bir adam çıkar karşıma, onunla da Erkin Koray'ın sevince adlı şarkısının düetini yapalız, birlikte şarkılaşırız.. Şarkının sözlerindeki gibi "Aşık oldum galiba, yavaştan''deriz.
https://www.youtube.com/embed/PPsry4a2TrYTeşekkür ederim bebek ♥️
İstirham ederim💜
Sevmekten hiçbir zaman vazgeçmedim sevgi her şeyin ilacıdır doğru zamanda doğru kişi gerçekten sevdiğim saygı duyduğum değer verdiğim kıymet verdiğim birisi çıktığı an sevgimi sonuna kadar yaşarım ama illa da olacak diye bir şey yok ne zaman nasip olursa benim için hayırlısı ise olsun diye düşünüyorum
Cevap
65Cevap
Param yok, hevesim yok, halim yok ve uykum var. Eyy ahali üstüme toprak atın
Beni hakedem birisi olsa severim😇
Hevesim yok, sevesim var
İkisi de yerinde görünüyor bakalım
Hevesim de var sevesim de...😀
Hevesim zaten kalmadı heves bırakmadılar insanda.. ama hak eden olursa sonuna kadar severim tabi ki de o konuda kimsenin şüphesi olamaz benden.
Bazen ikisi de var gibi… İnsan bazı dönemlerde hevesini kaybedebiliyor, ama bu sevgi eksikliği anlamına gelmiyor. Benim için önemli olan hislerin derinliği; bazen heves gelip geçici bir şey gibi olur ama sevgi daha kalıcı ve güven verici. Yani bazen hevesim yok diyebilirim ama kalbim hâlâ bağlı ve sevgi dolu olabilir. Zaman ne gösterir bilemem
günaydınn hevesim var sevmek için biraz daha zmn lzm bana;)
:)
İkisi de. Hani adamın biri diyor ya "bıhtıhh yavv bıhhtıhhh"
Gunaydıns 💖 Sevesim de hevesim de yerinde de şans devre dışı 😺
Teşekkürler aşk bahçem eh 💁 payımıza bu düşünce
İkisi de yok hiç kalmadı
Mesela sen dene istediğin kadar onlarca mucize göster ne zaman gidecek aldatacak mı diye bakıcam
Hiç güven kalmadı
Ülkede yüzü gülen insan kalmadı ki...
Herkes kredi - kredi kartı, kira, elektrik borcunu nasıl ödeyeceğini düşünüyor
Bilmiyorum ama 30 yaşında yım bugüne kadar kimseye seni seviyorum demedim hep yalnız yaşadım
Hiçbir şeye hevesim kalmadığı için sevesim de yok
Şöyle uzanan bir kadına hevesi olmayan da heveslenir bence :)
Sevgi şart ama!..
Sevemiyorum ya hiç kimseye o gözle bakamıyorum özellikle erkeklerin%70 nin ciddi oldğunu düşünmüyorum o yüzden hevesimde kalmadı
Hevesim de var sevesim de var:)
Enercim yok 😂
Ikiside değil gönlüm kapalı kurbane❤️💋
Günaydınnn ikisi de yok
Canım ❣️
Çok şükür sevdiğim de var Sevenim de var
Amin Teşekkür ederim senin de gönlüne göre versin
Hastamız nasıl oldu
Onun ve senin adına sevindim
İkiside var ki 😅
İkisi de var ama engeller de var
Asilmasini isteyenle asilir evet
Ne tatlı bir görsel
Hevesim de bar sevesim de ama beni seven yok 😂
Ne sevesim var nede hevesim ikiside yok
İkisi de gelmiyor. askdkf
Hevesim var ama sevesim yok
Hevesim de sevesim de var, hep olacak :))))
Sevmek sevilmek güzel bir şey... Allahın iznini bekliyoz...
Her ikiside yok
heves de var sevesim de var😃
Hepsi
Siz daha iyisini bilirsiniz
Heves mi öldürdüler dayı öldürdüler
İkisi de yok kalmadı bitti
yaşananlar ne heves bıraktı ne de nefes :(
Bu dönem istemiyorum sadece 🌸
Hem hevesim var hem sevesim ama olmadı
Severizde heves de var
hevesim de sevesim de yok
İkisini de aldılar yorgunlugum çok