Valla yanlış olmasında hacı şajşr sanırım basen duruda alıyorum net hatırlamıyorum ya evsekinin markasını bile evde olsam bakardım ama hacı şakşr ya da duru kullanıyorum uzun zamandır z. Yağlı kalıp sabun kullanıyorum mutluyum
Ya hacı şakir olması %80 😀 ama şu ankş değilse bile bir önceki aldıım o dur 😀 ne fanı be amacı dışında kullanmıyorum aklına başka bişiy gelmesin örtmen adayı 😀
Hayır gidermez cildin ph dengesi ile uyumlu olması gerek aksi taktirde cildi daha fazla kurutarak yağ hücrelerinin daha aktif çalışmasını ve daha fazla sivilce çıkmasını saglar. Bir yüz temizleyici jel alma konusunda bu kadar cimri olma beybi.🙏
La roche posayi ben de kullanmıştım ve açıkçası hiç beğenmeyip atmiştım. Diğer saydıklarını hiç kullanmamak cildin için daha faydalı olur. Ben en fazla avene cleanace jel den memnun kalmıştım. Sana da önerebilirim. İlla sabun kullanmak istiyorsanda bari sebamedi tercih et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla gayet iyi bir sabun bence. Kullanılır niye kullanılmasın. Birşey azalttığı söylenemez ama temizliyor yüzü daha ne yani
Yani ben de öyle düşündüm. Sivilceli bir yüzüm var diyemem ama bu ara biraz çıkmaya başladı kullanalım kurutuyor mu görelim
Yıkanır yıkanmaz mı ama ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum her yerime
markası var mı
Valla yanlış olmasında hacı şajşr sanırım basen duruda alıyorum net hatırlamıyorum ya evsekinin markasını bile evde olsam bakardım ama hacı şakşr ya da duru kullanıyorum uzun zamandır z. Yağlı kalıp sabun kullanıyorum mutluyum
ahaha o zaman kesin hacı şakirdir :D HACI ŞAKİR FANLARI
Ya hacı şakir olması %80 😀 ama şu ankş değilse bile bir önceki aldıım o dur 😀 ne fanı be amacı dışında kullanmıyorum aklına başka bişiy gelmesin örtmen adayı 😀
sen değilsin ben fanıyım burda herkese savuncam bu sabunu herkes kullancak :D
Ha o anlamda bende fanıyım hacı şakir zeytinyağlı kullanmayan bizden değildir köpürte köpürte kazanacayızzz ☝️
sen zeytinyağlı sevenleri ben klasik sevenleri örgütlüyorum..
Tamam slogan nedir 😀
Onu da sen bul ajsjs
Hayır gidermez cildin ph dengesi ile uyumlu olması gerek aksi taktirde cildi daha fazla kurutarak yağ hücrelerinin daha aktif çalışmasını ve daha fazla sivilce çıkmasını saglar. Bir yüz temizleyici jel alma konusunda bu kadar cimri olma beybi.🙏
ah beybii neler neler kullandım bir bilsen... Cimrilikten değil hiç biri beklediğim temizlik hissini yaratmadı
Neler kullandın bebişko?
neutrigena, la roche posey, nivea gibi gibi aklıma gelenler bunlar
La roche posayi ben de kullanmıştım ve açıkçası hiç beğenmeyip atmiştım. Diğer saydıklarını hiç kullanmamak cildin için daha faydalı olur. Ben en fazla avene cleanace jel den memnun kalmıştım. Sana da önerebilirim. İlla sabun kullanmak istiyorsanda bari sebamedi tercih et
zamanında sebamed de kullanmıştım bak iyi hatırlattın, sivilceler çoktu o zaman ergenlik tabi sıfır faydayla bırakmıştım onu da
ben yılardır kulanıyorum tek bir sivilce çıkmadı ergenlıktede dahil
çok kurutuyor cilde zarar veriyor gibi yorumlar var böyle bir sorun yaşadın mı hiç
hiç yaşamadım dene ya 3 5 gun ne kaybedersın kurutamaz sabun yağ ile yapılan birşey
doğru üstüne de nemlendirici kullanırım çok kurursa, cildim yağlı sayılır zaten
Yıkanır
teşekkürleerr
Ne demek : D
Yıkanır sivilceye iyi geliyormuş
süper..