Sebepsiz engelleme?

Şimdi bu olay yeni yaşandı anlatmak ve fikirlerinizi duymak istiyorum şimdi cumartesi akşamı 20 eylül avm e gitmiştim abimlerle sonra Bi Cafe gördük adını telaffuz edemiyorum farklı bir adı vardı işte oraya girip kahve aldık sonra oturduk kapalı alanı vardı sonra iki yan masamızda bir tane tek oturan kız vardı kız tatlıydı baya bana göre tatlıydı tabi kızın instagramını istemek istedim ama utanıyordum ilk defa isticektim instagram uzun zamandırda kadınlarla konuşmuyorum nasıl konuşulur filan unutmuştum bide ilk defa isticem için heyecan vardı bu arada biraz günlük hayatı da katcam tam duyguyu anlayabilmeniz için sonra biz bakıştık ben mutlu oldum galiba ilk görüş aşkı diyorlar öyle oldu sanırım biz ordan çıktık filan avm çıkışına gidiyorduk sonra dedim ben isticem instagramını geri dönelim dedim abimler isteyemezsin dedi isticem dedim bu sefer hoşlandığım bir kızdan istemek istiyorum dedim gittim ve kızın instagramını aldım tabi oraya girince 10dk boyunca ayakta durdum isteyemedim sonra yanına gittim istedim biraz sohbet ettik filan ben mutlu oldum kendiside verdi instagramını sonra eve gidince ona yazdım az konuştuk geceydi sonuçta sorma pazar günü de konuştuk akşama kadar sonra uyudun mu yazdım sonra uyudu sanıp bakmadım 2saat sonra bakınca görüldü atmıştı dedim heralde uyuya kaldı sonra profiline girip fotoğraflarına bakim dedim Bi baktım engellemişti düzgün konuşuyorduk nedenini bilmiyorum içimde kaldı sebepsiz yere engellenmek sonra salı günü oldu yani bugün bu yazıyı yazdım gün sonra ona yazmak için yan hesap açacaktım açtım sonra Bi baktım kader yüzüme güldü galiba ya hesabını buldum onun onu ana hesabıma atıp ordan yazdım dedim kusura bakma rahatsız ediyorum ancak merak ediyorum neden engelledin yazdım oda sevmedim demekki filan yazdı sizce neden böyle bişey oldu tipimde de sorun yoktu güzelde konuşmuştuk fikir verir misiniz içim o kızda kaldı çok tatlıydı

Güncellemeler
9 ay
Acaba kendisi görürüm bu soruyu göreceğini sanmıyorum ancak tamam engellicektin neden verdin instagramını ben o kadar hazırlamıştım reddedilmeye sana ilk görüşte aşık oldum bunu söyleseydim bari içimde kaldı buda.. Her zaman içimize attığımız için kaybediyoruz ya zaten
Güncellemeler
9 ay
Acaba kendisi görürüm yanlış olmuş orası acaba kendisi görürmü olacaktı otomatik klavye düzeltmiş fikirlerinizi almak benim için en iyisi olcak umarım bana fikir verirsiniz ben o kızla nasıl yürüyebilirim kız nazik biri konuşma ve stilinden anlaşılıyordu
Sebepsiz engelleme?