Biriyle normal konuşuyordum kavga falanda etmedik beni sevdigini söylüyordu ve aksam yazmak istedigimde engellenmiştim anlam veremedim): sizce neden yapmış ola bilir? ya da en azından bana bir şey söylemesi gerekmezmiydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada buraya üye kendisi Zeynepaydas diye nik. Var görmüşsünüzdür burada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence boş ver sende onu engelle
Haklısın O sekilde yaptım zaten
Belki de seni hayalinde kurduğu gibi, istediği bir kişi olarak çıkmamıştır. Yani kendine yakıştırmamıştır
Ama en azından engellemek yerine yazmamak daha iyi degilmi eger yakıştırmasa neden benden hoşlandığını falan dedi);
Hayat bazen bize her cevabı vermez. Haklısın ama karşı taraf kolayı seçmiş. Hoş bir davranış değil. Saygı ile de olsa kusura bakma diyebilirdi.
Buraya üye birde Bu arada Azerbaycandan hepinize Selamlar
Azeri oldugumdan dolayidami ola bilir uzagim falanda ola bilir diye aklima gelmedi degil
benimde öyle. kavga olmadan beni engellemiş. Benden de hoşlanıyo. Galiba profile girip baktiğinda bildirim gelmesinden korktu
ya da hoslanmiyo
Yani neden göz göre göre yalan söylesinki hoşlanmazsa hoslanmiyorum der engeller en azindan
Hoşlandığını söylediğini nereden biliyosun ki
Kendisi dedi ve bunu sürekli tekrarladı
@Nidanursu kesin bilgi.
Kim bu dostum? Bana yazan @zeynepaydas buydu
2. Kişi gelmiştir hayatınıza o daha fazla hoşuna gitmiş olabilir sonuç olarak aldatma net✓
Haklısın valla böyle insana ne deye bilirimki):
Ayrıl gitsin kanka
Zaten engelledi umrumda degilde işte insanın qururu inciliyor
Takma boş ver azıcık özguvenin olsun ondan daha iyisine layığım falan diye düşün 🙏🏻
Yok boş verdim bile zaten sadece hiç kimseye güven yok gercekten
Aynen öyle bu devirde annene bile guvenmeyeceksin
Evet malasef insanlar arasında Güvenin sözün degeri kalmadı artık
Sebepsiz olmuyo uzun süre düşünülüyo yanlışların ağır basıyorsa buna katlanmaktan sıkılmış olabilir
Ama daha 2 gündür tanişmiştik ve hiç bir şekilde kavga etmedik surekli iyi ki tanışmışîz falan dedi sonra bi bakmişim engeli basmış anlam veremedim
Abi dolandiricidir boş ver
Haklısın ): ama insanın quru sarsılıyor çok kötü bir şey
Olabilir normal bir durum
Aga be..
😔batsın bu dünya