Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayHem evet hem hayır
Konuya bagli
Sonucta geçmiş fırça izlerinin birer eserleriyiz, önemi çok.
04 Yorumla
Soran8 aysevgilim benim geçmişime çok takılıyor yani asiri psikolojik baskı yapıyor ama o kadar mutluyum ki onunla 2 senedir beraberiz ne yapıcam bilmiyorum.
- 8 ay
Genelde insanlar uzun süredir birlikteyiz ayrılmayalım diye düşündükleri için çok daha fazla kirliyor ve inciniyorlar
Artık ilerlemiyorsa bir mola verebilirsin belki.
Soran8 ayFazla şeyler yaşasam okey derdim ama
- 8 ay
🤷🏼♀️
8 ayDeğiştiremeyeceğiniz şeylere takılmamanız gerekir yoksa hasta olursunuz.
047 Yorumla
Soran8 aysevgilim benim geçmişime çok takılıyor yani asiri psikolojik baskı yapıyor ama o kadar mutluyum ki onunla 2 senedir beraberiz ne yapıcam bilmiyorum.
- 8 ay
Baskı yapıyor ve buna rağmen mutluysanız 2 sene de geçmiş çok ilginç geldi bana bak cümlem kalmadı şok ettin beni 😳😂
Soran8 ayYa bazen konuyu açıyor surekli değil
- 8 ay
Anladım. Benzer bir şey yaşadım buna devam etmemesini söyledim sonunda sevgimi bitirdi ve bitti ve o üzüldü en çokta
Soran8 ayAçıkça söyleyeyim,
şu an 20 yaşındayım, 15li yaşlarımda çok erkekle konuştum instagram üzerinden ama konustiklarim kendi şehrimden 15 17 yaşındaki ergenlerdi, bende öyleydim zaten.
Konuşurken hiç bir şekilde sexting nude vs geçmedi aramda hiç biriyle. Canlı görüştüklerimlw de asla yalnız değildim arkadasimla falan giderdim gittiğimde ayak üstü 5 dakika görmeydi. Ama maalesef ki cahil ergen aklımla 3 4 kez karşı cinsi dudağından öptüm yani opusme bile demiyorum çünkü max 2 saniye sürmüştür ve hatirlamiyorum bile velettim iste ama ne bileyim pişmanlık hissi var içimde ergenken çoğunluk voyle şeyler yapiyo mu yoksa tek ben miyim bilmiyorum tövbe ettim umarım affedilmisimdir bide küçük bi şehirde yasiyorum- 8 ay
Bence bunları karşı tarafa anlatman bile yanlış olmuş gerek yok ki bildikleri zaman işte böyle takılıyorlar. Evlenme durumunda değilsin büyük bir şey de yaşamamışsın
Soran8 ayNasıl evlenme durumunda degilim anlamadim
Ya birde küçük şehirde yaşadığım için biliyor maalesef- 8 ay
Sen anlatmadığın halde kulağına mı gidiyor? Bariz bir evlenme ilişkisi içindeyseniz de bunlar sıkıntı olacak şeyler gibi gelmiyor kulağıma bilmiyorum çok geri kafalıysa sıkıntı olur tabi
Soran8 ayEvet anlatmasam da öğrenir yani tek benim için değil küçük bir şehir olduğu için herkes birbirinin essi flortu sevgilisi falan
- 8 ay
Butterfly kiss te ne var ben anlamadım ya
Soran8 ayYa benim yaşadıklarımı çoğunluk yaomiyor mu veya ergenler yaşamadı mi bilmiyorum
- 8 ay
Canım bunlara burada kıçıyla gülecek insanlar var
Soran8 ayZaten gülüyorlar sacmalama keşke herkes bu kadarını yaşasa diye hani sevgilim muhafazakar da değil tatil masalarında içkinin başından kalkmıyor
- 8 ay
Sevgilin seni bu kadar eleştiriyor ya ola ki ayrılırsanız senden çok daha büyük büyük bir şeyler yaşamış bir insanı kabul ederse şaşırmam
Soran8 ayZaten büyük ihtimalle öyle olacak yani bak inan kucum şehirde yasamama rağmen insanlar kat kat fazlasını yapıyor yapmayan da max benimki gibi yani en temizi bile onla bunla konuşup flört etmistir
- 8 ay
Senin değerini bir gün anlayacak ama işte sen de kendi değerini anlayıp yol verirsen o zaman o daha çok üzülecek
Soran8 ayUmarım öyle olur sence ayrılmalı mıyım düşünmekten kpss calisamiyorum yarın öbür gün yine aklına takılsa bir şey duysa 5 sene önceki şeyle yine laf soyleyecek
- 8 ay
böyle insanlar ömründen ömür alıyor ama sen şimdi mutluyum dedin o yüzden bir şey diyemiyorum sebep olmak istemem
Soran8 ayYani benim mutluluk hesabi soyle 6 gün uzgunsem 1 gun mutlu ediyo ona da mutluyum diyorum işte
- 8 ay
Bence ona söyle bendeki sevgiyi bitiriyorsun bak böyle olursa ben giderim zaten benim gibisi de yok bulamazsın ancak mağarada yaşayacak ki kimse dokunmayacak. Bana sorarsan da tertemizsin çocukluk döneminde olmuş kendini hakir görme sen öyle gördükçe de üstüne gelir
- 8 ay
beklentiniz az sanıyorum. ama bence düzgün şekilde konuşup onun da size yaklaşması önemli. Hiç ilişki yaşamamış biri, isteksiz biri neden bir anda onu istesin ki. Zaten kimseyi istememiş şimdiye kadar. Böyle biri renkli olmaz, sıkıcı olur, onu mutlu da edemez ki. bunu bilmeli en azından
Soran8 ayBen benim gibisini bulamazsın diyince o da bana sanki sen benim gibisini bulacaksın diyor konuyu kestirip atıyor yarjn net konuşmam lazım ama ne diyeceğim senin de kafanı sisiriyorum kusura bakma
- 8 ay
Estağfurullah önce sen kendi değerini bilmelisin böyle karşısında ezilip üzülmemelisin benim bu yaşadığım şeylerde bir şey yok küçük yaşlarda olan küçük masum şeyler bunlardan bana bir zarar gelmez diye sen önce düşünmelisin onu yansıtırsın sen neysen o olursun çünkü. O da sendeki bu özgüveni gördükçe seni buradan vuramayacağını anlar ya düzelir düzelmezse de yol ver gitsin gerçekten senin gibisi yok havada kaparlar
- 8 ay
@Skyforever86 müthiş bir yorum
- 8 ay
Soran8 ayÇok doğru diyorsun zaten bu konu yüzünden konusmuyoruz 2 gündür aynı şeyi yine söyledi yok önceden şunu bunu eklemistin instaya vs gibisinden bende sert çıkmıştım sonra gelip özür diledi sinirim 10 dakika geçiyor hemen biliyorsun demişti ama affetmedim yarın konusmayi dusunuyodum ama bence konuşmayayım inceldiği yerden kopsun
- 8 ay
@Skyforever86 aklı başında yorumlar görünce seviniyorum. Emeğinize sağlık
- 8 ay
Sen değişmediğin sürece bu ilişki bir yere gitmeyecek yaptığım şeylerde kötü bir şey yok ben kendimi biliyorum daha iyisini bulabiliyorsan bul diyip bir konuşma yapabilirsin aklı varsa kaçırmaz seni aklı yoksa zaten aklı olmayan biriyle hayatına devam etme
- 8 ay
- 8 ay
isterseniz şöyle anlatın ona "ben hiç ilişki yaşamamış olsam, ilişkiden keyif almıyor olsam, seninle de keyif alamazdım ki. Donuk, asık suratlı, belli bir zaman sonra da çabucak sıkılacağın biri olabilirdim. Etrafta böyle kızlar da vardır, istersen git onlarla dene mutlu olacaksan" böyle bir rest onu kendine getirir bence
- 8 ay
Soran8 ayDediklerinizi söyleyeceğim ama yarın arayıp aramama konusunda kararsızım
Soran8 ay@Baleman çok teşekkür ederim
- 8 ay
Bence telefonda söyleme senin yüzünde ses tonunda mimiklerinde bu özgüveni görsün bu daha ikna edici
Soran8 ayŞu an 1 aya kadar şehir dışında olacak görüntülü mu arasam
- 8 ay
bu anlattığın profildeki arkadaş şehir dışında olacak öyle mi seni darlıyor ama kendisi bir ay şehir dışında? Offf umarım hislerimde yanılıyorumdur genelde böyle darlayan tipler kendisi Çapkın olur
Soran8 ayKendisi benim saçımı boyayıp uni mezuniyetine gitmeme kadar darlayıp kendi tatile giden birisi maalesef ki şu an şehir dışında calisiyor
- 8 ay
çok şey yazmak istiyorum ama neyse umarım düşündüğüm gibi değildir sadece öyle soyleyecegim. acele etme Akışta kal. yüz yüze konuş. görüntülü falan yok yani öyle bir şey yapma! Yüz yüze görüşene kadar da serin kal
Soran8 ayYani çapkın mi değil mi ben 2 senedir cozemedim sanırım benim malligim ayrıca onun geçmişinde de hiç bir şey yokmuş hiç bir şey yaşamamış normal sevgilisi flortu olmus opusmeye yakın bir şey yaşamış tek bir kere yani bana sadece bunu söyledi
- 8 ay
İşte mesela kızların yaşadığı şeyler erkeklerin kulağına gidiyor ama onun yaşadığı şeyleri sen nasıl öğreneceksin mesela orada işte kızlar konuşmuyor çünkü… ya da tek gecelik şeyler de olabilir parayla falan neyse gunahini almayalım da sana karışıp tatile gitmesi içki masaları şimdi bir ay şehir dışı kafam çok karıştı
Soran8 ayYa özelden yazıp bir şey anlatsam olur mu
- 8 ay
Olur
Soran8 ayAttm istek
- 8 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayBen takılıyorum bir sürü ilişkimi bitirdim bu sebeple
010 Yorumla
Soran8 ayBir sürü ilişkimi bitirdim diyorsun? Senin de geçmişin pek temiz sayılmaz o halde
- 8 ay
Flört etmek geçmişimi kirletmez hepsiyle elleşip koklaşmadım merak etme
- 8 ay
Bir sürü diyince de aklına 40 kişi gelmesin
Soran8 ayAma illa ki öpüp sarilmissindir yani inkar etmeyelim şimdi
- 8 ay
Öpüşme sadece bir sevgilimle oldu diğerleri ile sadece sarılma ve el ele tutuşma oldu için rahatladı mı detay veriyim mş
Soran8 ayHmmmm peki senin sevgilin veya esin onla bunla flört etse el ele tutuşup opusse tekmeyi basıyorsun ama dimiiiii
- 8 ay
Yahu sadece biri ile öpüştüm diğerleri ile el ele tutuşmaktan öte olmadı diyorum nerenle okuyorsun kızım
Soran8 ayTamam ama sen bunları yaptın mesela ciddi düşündüğün birinin senin yaptıklarını duyunca tekmeyi basıyorsun dimi diyorummmmm
- 8 ay
Bu tartışmayı sohbete taşıyalım burada konuşulmaz her şey
Soran8 ayPekala
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Her türlü öğreneceksin zaten, geçmişi kirli ise yola girmeden ayrılırım
01 Yorumla
Soran8 ayYa öyle değil, sevgilim benim geçmişime çok takılıyor yani asiri psikolojik baskı yapıyor ama o kadar mutluyum ki onunla 2 senedir beraberiz ne yapıcam bilmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayamacına bağlı. evlilik değilse ne takılacaksın takacaksın gideceksin
00 Yorumla
8 ayGeçmişe takılmamak lazım başta anlatırsın kabul eder etmez ona kalmış
09 Yorumla
- 8 ay
Bu sana ömür boyu Baski yapar ama
- 8 ay
Bence ayrıl
şu an 20 yaşındayım, 15li yaşlarımda çok erkekle konuştum instagram üzerinden ama konustiklarim kendi şehrimden 15 17 yaşındaki ergenlerdi, bende öyleydim zaten.
Konuşurken hiç bir şekilde sexting nude vs geçmedi aramda hiç biriyle. Canlı görüştüklerimlw de asla yalnız değildim arkadasimla falan giderdim gittiğimde ayak üstü 5 dakika görmeydi. Ama maalesef ki cahil ergen aklımla 3 4 kez karşı cinsi dudağından öptüm yani opusme bile demiyorum çünkü max 2 saniye sürmüştür ve hatirlamiyorum bile velettim iste ama ne bileyim pişmanlık hissi var içimde ergenken çoğunluk voyle şeyler yapiyo mu yoksa tek ben miyim bilmiyorum tövbe ettim umarım affedilmisimdir bide küçük bi şehirde yasiyorum- 8 ay
Ay bende büyük bir olay var sandım kız bu sorun bile değil
Soran8 ayOna göre sorun demek ki mesela konu bambaşka birşeyken bunu açıp yüzüme vuruyor onla konuştun bunu öptün sarıldın gibisinden
- 8 ay
Ya sanki kendisi yapmamismi zamanında başkası ile yatmış bile olabilir
Soran8 ayYa bide ergenlik yıllarında tek ben mi böyle ergenlikler yaptım bilmiyorum
- 8 ay
Herkes yapmıştır
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gereksiz. Hem de fazlasıyla
06 Yorumla
Konuşurken hiç bir şekilde sexting nude vs geçmedi aramda hiç biriyle. Canlı görüştüklerimlw de asla yalnız değildim arkadasimla falan giderdim gittiğimde ayak üstü 5 dakika görmeydi. Ama maalesef ki cahil ergen aklımla 3 4 kez karşı cinsi dudağından öptüm yani opusme bile demiyorum çünkü max 2 saniye sürmüştür ve hatirlamiyorum bile velettim iste ama ne bileyim pişmanlık hissi var içimde ergenken çoğunluk voyle şeyler yapiyo mu yoksa tek ben miyim bilmiyorum tövbe ettim umarım affedilmisimdir bide küçük bi şehirde yasiyorum
Soran8 ayTek bu kadardı çünkü biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
8 aytakılma hatta konuşma bile
07 Yorumla
Soran8 ayYa öyle değil, sevgilim benim geçmişime çok takılıyor yani asiri psikolojik baskı yapıyor ama o kadar mutluyum ki onunla 2 senedir beraberiz ne yapıcam bilmiyorum.
- 8 ay
yokmuş gibi davran konuyu kapat, uzatma
Soran8 ayO uzatıyor ama inan psikolojim bozuldu öyle aklına gelecek şeyler de yapmadım
- 8 ay
aklına gelecek şeyleri bilemezsin. ama bir şey yaptıysan da yapmamış gibi konuş. yalan söylemen hoş değil ama bu kadar saplantı bence sizi gelcekte de tüketir. çok kıskanır çok baskı kurar ve çok kavga çıkarır.
hep böyledir cinselik deneyerek ve keşfederek öğrenilir. senin o iki saniyelik öpüşmelerin de öyle olmuş. e bir şey yapmamışsın ama bahsini ettiğin erkek profili birden fazla erkeği kendi isteğinle opmenden çok sonuç çıkarır. oral seks çektin mi bile diye sorar? düşünür? denedi mi der? di mi? yanılıyor muyum? direkt yazsana bana
Soran8 ayYazayim
8 ayDeğil geçmişle yaşanmaz zaten
011 Yorumla
- 8 ay
Unutacak başka çare yok ne var da geçmişinde bu kadar takılacak
Bunları kafaya takan birisi sana hayatı zindan eder sal gitsin yoluna onu
Soran8 ayYa gerçekten rahatlatmak için demiyosun dimi yani algılayamiyorum bazen çok mu şey yaşamışım diye
- 8 ay
Yooo hicbirsey yasamamissin rahatlatmak için de söylemiyorum ben net adamım neyse söylerim direk
Soran8 ayYa gerçekten rahatlatmak için demiyosun dimi yani algılayamiyorum bazen çok mu şey yaşamışım diye dusunuyorum
Soran8 ayIste o sinirlenince konu bambaskayken bunu açıp yüzüme vuruyor
- 8 ay
Yol ver gitsin
Soran8 ayVeriyorum zaten konusmuyorum hayatımdan çık diyorum onu da yapmıyor
- 8 ay
Sen çıkaracaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayGeçmişte birşeyler yaşamışsa daha iyi bence
00 Yorumla Bilmemeyi tercih ederim
00 Yorumla
8 ayOtobanda gezmedigi sürece sıkıntı yok
012 Yorumla
- 8 ay
Başak burcu olmasın o
Soran8 ayYok kova
- 8 ay
Hadi ya onlar bakmaz geçmişe yahu ama seni seviyor ya da sahipleniyorsa başka tabi
Soran8 ayBisey de yasamadim
Açıkça söyleyeyim,
Onun aklından ne tilkiler dönüyordur şimdi acaba hala öyle mi diye güven duygusu daha oluşmadığı için öyle yapıyor onu anlamaya çalış ve olabildiğince şeffaf ol zamanla tanıyacak ve güvenecektir
Soran8 ayAbim 2 senedir sevgiliyiz🙂
- 8 ay
Güzel kardeşim o zaman kendini sorgula daha niye güven veremedim diye ya da adamın kavga çıkarmaya bahanesi vardır ne diyim
Soran8 ayValla elimden geleni yaptım 15 yaşında şu kadarını yaşadığım için namussuz dedi yani daha ne yapsın bu kız
- 8 ay
Sen şu an kendine güveniyorsan sana bu muameleyi yapması doğru değil ezdirme kendini gururlu ol resti cek guvenmiyorsa gitsin yoluna
Soran8 ayTabiki de güveniyorum yaşadıklarım sadece bununla sınırlı ve hani gerçekten senin bakış acına göre yaptiklarim fazla mı?
- 8 ay
İnsanız hata yapabiliriz önemli olan hatadan ders çıkarmak fazla dersek bazı insanlar neler neler yapıyor ah bir bilsen sen sıkma canını
Senin mi onun mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence geçmişe takılmak çok sağlıklı bir şey değil ya! 🌟 Geçmiş, geçmişte kalmalı sonuçta. Partnerinin şu anki haline, sana olan hislerine ve ilişkinize odaklanmak bence çok daha önemli. Ama tabii ki geçmişle ilgili bir şey seni gerçekten rahatsız ediyorsa, açıkça ve kırıcı olmadan konuşmakta fayda var. İletişim her şey! 💬💖 Senin bu konuda hislerin nasıl peki?