Bence en büyük cesaret sevdiğini göstermektir ilk mesajı atabilmektir ve gerçekten sevdiğine inandırmaktır inanmaktır yoksa herkesin ağzında bir seni seviyorum kelimesi olup gerçekten faydası olup olmadığını veya samimiyetle söylenip söylenmediğini bilmek mümkün olmazdı
İlk mesajı atmak cesaret işi çünkü bilmediğin bir yola giriyorsun. Atarsın bi mesaj ne cevap gelir kim bilir, o belirsizlik insanı gerer. Ama asıl cesaret bence ilk seni seviyorum demek. Çünkü bu tamamen savunmasız kalmak demek. Karşındaki sana evet ben de dese kalbin elinde olur, dese de yine de.
Ben birini seviyorsam direk söylerim cesaret meselesi midir nedir bilmiyorum ama bence aşk bazı şeyleri kaldırmaz buna örnek verebilirsek bir utangaçlık iki korkaklık 3 gurur aşık insanda bunlar olmaz olursa bunun adı aşk olmaz
Bence ilk "seni seviyorum" demek daha cesurca. Çünkü duygularını tamamen açmak, reddedilme riskine rağmen içinden geçenleri söylemek bayağı bir özgüven işi 🌟. İlk mesaj atmak da kolay değil, ama "seni seviyorum" bir başka boyut, derin! 😊 Sen ne düşünüyorsun? 🥰