İlk sevgi sözcüğünün kadından gelmesi erkeği uzaklaştırır mı? Seni seviyorum ilk erkekten mi gelmeli?

İlk sevgi sözcüğünün kadından gelmesi erkeği uzaklaştırır mı? Seni seviyorum ilk erkekten mi gelmeli?

Yani bir insan birbirini seviyorsa bunun kadın erkeği yok ki kadın da duygularını ifade edebilir erkek de duygularını ifade edebilir neden biz toplumda bazı şeyleri ön yargılı bir şekilde davranıyoruz ki mesela evlenme teklifi konusunda da böyle illa erkek evlenme teklif edecek süslü masalar süslü ortamlar hazırlayacak, ancak dul kadın da yapabilir yani sadece kadın evlenmiyor ki sadece erkek evlenmiyor ki kadının duyguları yok mu onlar duygularını ifade edemez mi bir erkeği seni seviyorum diyemez mi ya bu sadece toplumun birtakım ön yazılarından kaynaklanıyor bence ilk söylem kadından da gelebilir erkekten de gelebilir burada önemli olan kimden geldiği değil karşılıklı olup olmadığı önemlidir.
Hayır bence böyle bir kural yok yani erkek de diyebilir kadın da diyebilir burada önemli olan bence içinden gelmesi yoksa söylemek istedikten sonra sevmeyen kişi de der öylesine. ama kadının söylemesi daha güzeldir. çünkü erkek derse mesela yanlış anlaşılma olabilir doğal olarak. ama kadın adım atarsa ilk seni seviyorum derse daha güzel olur ama sevgili konusundan bahsediyorsak. Artık bir ilişkide duygusal ifadelerin kim tarafından söylendiği önemli değil, önemli olan gerçekten samimi ve anlamlı bir şekilde ifade edilmesidir. Her iki tarafın da duygularını açıkça ifade edebildiği sağlıklı bir ilişki için iletişim ve açıklık önemlidir. İlişkilerde, sevgi ve duygusal bağlılık hissini dile getirmek, ilişkinin daha sağlam ve mutlu olmasını sağlayabilir. :)
Merhaba,
İyi akşamlar, seni seviyorum cümlesinin ilk kimden geldiğinin hiç önemi yok. İçinden gelen söylemeli, geç kalmamak gerekli..
Seviyorsam seviyorumdur ve söylerim. Hiç beklemem. Onu ilk erkek yapar bunu ilk kadın yapar şeylerini hiç sevmiyorum. Kadın erkek eşittir.. 😅
Katılıyorum seven söylemeli
Teşekkür ederim 😅
Ben teşekkür ederim 😄
Ricalarımı iletiyom😅
Sevgiyi hissettiren her türlü cümle akışta olmalı, imalar, gülüşler falan. Seni seviyorum çok ağır bir söz, iki taraf ta söylemeye acele etmeyebilirler.
Cevap
16Cevap
Net uzaklaştırıyor hayatımda bunu tecrübe ettim. Hiçbir kıza seni seviyorum demiyorum şimdi çünkü bu sözün değerini bilmiyor kızlar. Sadece sevip gibi yapıyor ama asla apaçık "seni seviyorum" demiyorum. Kızlar aşktan anlamıyorlar desem çok mu kabalık etmiş sayılırım?
Sana öylesi denk gelmiş desek mi acaba
Olabilir ama ilk "seni seviyorum" dediğim ilk aşkım dediğim kız sınıfta çok mutlu olmuştu ve sınıfın ortasında emre beni seviyormuşşşş diye mutlulukla bağırmıştı öylelikle tüm sınıf benim onu sevdiğimi öğrenmişti tenefüs zili çalınca pencere önünde beklerdik utangaç utangaç bir de onun sınıfta çok iyi anlaştığı bir kız arkadaşı vardı öyle beklerdik ben zaten çok zor itiraf etmiştim ona olan aşkımı neyse işte daha sonra benden kaynaklı mıydı bilmiyorum ama sonra ona aşkımı itiraf ettiğim gün sınıf boşalınca ikimiz ve o çok iyi anlaştığı sıra arkadaşı kaldık sonra kapıyı örtürttü arkadaşına daha sonra bana nasihat verdi işte Emre lisede önüne benden dah iyilerini bulacaksın diye eve gelince hep bu dediği kulaklarımda çınladı. Bu yüzden başka hiç kimseye bağlanamadım ona bağlandığım gibi. Bu arada bunu daha önce hiçbir yerde anlatmadım bu ilk oluyor. Velhasıl kelam öyle bir kız çıksın ki karşıma benim kafamdan bu düşünceyi atsın o zaman işte bu konuda çok farklı düşünebilir yani pozitif anlamda.
Lise travmasından kurtulmanı sağlayacak bir kadına ihtiyacın var iyi birine denk gelirsin umarım. Lisede aklı başında bir tane kız yok ki çok kafanda büyütme bence bu olayı.
Lisede yaşanmadı bu olay o zaman 7. sınıfa gidiyordum ve o zaman orta ikiydi. Lisedeyken de yani lise 1'e yeni başladığım sıralarda 1 tane kız arkadaşım vardı sonra bir başka kızla da çok iyi anlaştığım oldu adımızı çıkardılar 😏 neyse ama lisede iken kimseyi onu sevdiğim gibi sevmediğimi fark ettim. Ben bu tarz konulara pek takmam ama birini gerçekten sevdiysem istemeden takılı kalıyorum. Bu arada İyi temennin için teşekkürler
Tüm benliğim üzerine yemin edebilirim ki gerçek aşık olan bir kadın asla seviyorum demeyecektir. Asla ve kat'a. Hatta bunu inkar bile eder. Onun seviyorum deme şekli, sevdiğini gördüğünde, kalbindeki sürurun ve heyecanın dalga dalga ve engellenemez biçimde yüzünde mutluluk ve sevinç halinde tezahürüdür. Nereden mi biliyorum. Bunu defaatle yaşadım.
Biz erkekler daha çabuk bağlanır ve aşık oluruz kızlara nazaran. O yüzden genelde erkeklerden beklenir ve zaten gelmesi de daha doğaldır. Ama bir kızdan gelmesi de düşününce çok tatlı olabilir. Düşündüm evet ben mesela çok mutlu olabilirim karşıdan gelse ki bunun sırası olmaz.
İlk erkek söylemeli. Kızlar biraz daha narin canlılardır. Seni seviyorum cümlesine karşılık alamazlarsa kırılabilirler, üzülebilirler. Erkeklere bir şey olmaz taş gibiler 🤣
Alışkındır onlar doğru 🤣
Evet herkese söyleye söyleye alışmışlardır 🤣
Allah kahretsin onları 😅
Beter olsunlar bir damla suya muhtaç kalsınlar ama ben kalmayayım 😅
Kendini çekme aradan hepsi hepsi 🤣
Benim bir damla suyum var zaten. Köşede kendime ayırdım. Muhtaç kalırsam onu içerim 😅
Iki tarafa da yakışır aşk oldu mu bu güzel kelime dile dolanıp kendini ifade eder zaten
Gerçekten seviyorsan ilk kimin dediğinin önemi var mı?
Benim kitabımda ilk erkekten gelmeli. Zatrn bende o cesaret de yok.
Bunun belli bir cinsiyeti yok. Kim seviyorsa ilk o söylesin
Hissettirmedikten sonra ilk söylemiş pek anlam ifade etmiyor.
Evet kesinlikle erkekten gelmeli.. kadın her zaman bir tık geride durmalı
Bence kadın gelmeli ben utanıyorum söyleyemiyorum kadınlarda asla söyleyemiyor o yüzden hiç sevgilim olmadı bu yüzden artık kadın gelsin belki o zaman sevgilim olur 😒
Bunun kadını erkeği olmaz kimin içinden bunu söylemek geliyorsa söyler
Öyle bir vahiy mi inmiş tövbe estağfurullah 😃
Aşk kuralları sen bilmezsin kejrkr
Aşkı bilirim aşkı yaşamam wjsjs
Sana bi kaos lazım ben anladım hshs
Baş edebilecek varsa buyursun gelsin 😏
Aslan burcu yükleniyor hsdh
Teraziyim terazi 😂
Ya tamam tamam inandık hadi mutlu ol hddh
Her türlü mutluyum kızım ben whdjd
Ağustosun kaçında doğdun söyle de kutlayalım
Ağustos böceği değilim maleseff 😂
Öyle ya da böyle bir gün itiraf edeceksin bekliyorum 🤣
Teraziyim orijinal yükselen de terazi 😃
Oww double tamam inandım 😅
Aferin böyle ol inan hep ajsdj
Kendimden başkasına inanmam sadece inanmış gibi yaparım bil istedim 😏
Çevir çevir diğer taraf bari yanmasın çevir 😂
Ben sana inandım sen bana niye inanmıyon🤣
Ben direkt inanmam inanmış gibi yapmam 🤪😂😂
😒😒😒inanmış gibi yapmak daha eğlenceli
Hayır değil 😎
Bunun erkeği kadını olmaz kim içinde tutamayacak hale geldiyse o söylemeli.
Bu kelime kadınlara daha çok yakışıyor..
kim daha çok istiyorsa o söylesin
İlk sevenden gelmeli cinsiyet farketmez
Evet bence erkekten gelmeli
hayır
İki cinstende
Tabii ki erkek söylemeli ilkkk
Yo fark etmez kii
Seven söylesin
Kadın söylemeli
Farketmez
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?