AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk olarak kadından duymak istediğini de nereden biliyorsun. Kendisi mi söyledi
Evet
Bence kadına kendisinden duymak istediğini söylemesi muhtaçlık gibi olmuş. Bunu istemesi de anlamsız ve gereksiz bir şey bence. Neden mi çünkü kadına söyletmeye çalışıyor oysaki kendiliğinden olması gereken bir şey bu. İlk sana söyletmeye çalışması karşısında kendisini çok seven bir kız görmek istiyor olmasıdır. Ama dediğim gibi taleple gerçekleşmemeli bu, kadın zaten çok sevdiyse ilk kendisi de söyler zaten. Taleple söyletmeye çalışması o erkeğin kendini kandırmaya çalıştığını gösterir.
Senin onu kendisinin sevgisinden daha büyük bir sevgiyle sevdiğine kendisini inandırmaya çalışarak kendi kendini kandırmaya çalışıyor bence
Acaba kadın çok sert görünürse ve ya zamanında çok sert olmuşsa bu onu haklı yaparmı? Erkeği
Çok sert görünmekten kastın ne? Anlamadım
Ha pardon farklı bir soruyla karıştırdım
Bence hayır. Kadın sert görünse bile ben seni seviyorum demekten asla çekinmem ve diğer erkeklerin de ilk olarak söylemekten çekineceklerini sanmam
Demek ki gerçekten seven söyler, söylemiyorsa sevmiyor
Bu sadece erkek için geçerli değildir. Kadın için de geçerlidir, kadın da sevdiğini söylemeli söylemiyorsa sevmiyordur. İlk olarak kim söylüyorsa o daha çok seviyordur sadece
Ya kadina hic şans tanimiyorsa mesela çok soğukluk yapıyorsa geç yazip, sonra kendisi alakasiz bir seyler yaziyorsa sirf yazmak adina
Onu karşına alıp böyle gereksiz hareketler yapmasına gerek olmadığını gerçek bir ilişki için bu tür yapmacık hareketleri bırakması gerektiğini söyleyebilirsin ona. Eğer seni hafife alırsa senin bu dediklerini umursamazsa ona göre onun hakkında gereken kararı verirsin artık
Tabiki senin de bu tür hareketleri yapmaman gerek ki sen de karşındaki adamdan bunu isteyebilesin. Mesela atıyorum bazı insanlar sırf değerli gözükmek amaçlı müsait olduğu halde bilinçli bir şekilde geç cevap yazıyor veya geç arıyor. Bu çok ah ,, makça bir şey böyle davranan insanlara acıyorum çünkü bu hem kendilerini hem de karşılarındaki insanı yormaktan ve soğutmak tan başka bir işe yaramaz.
Yaptiklarini tek tek sayiyorsan ya. konuşmak istiyorum da. ya her şeyi yanliş anladiysam ya benimle dalga geçip alay etmişse sirf ona yazayim diye rezil olmak istemiyorum
Olayı anlamak senin maharetine kalmış. Hem siz kizlar sezgisi kuvvetli varlıklar değil misiniz anlarsın diye düşünüyorum
Ben onun agzinda duymak istiyorum her şeyi, onun için bir şey soyleyemedim. Aslinda durum cok kafa karistirici sadece boyle soru isaretleriyle devam etmek cok zor. Ya varsin ya yoksun
Birinizin atılgan olması gerek 😅
😄😄😄çok zor be güvenemiyorum bu devirde kimseye güvenesim yok🤧
Başına bir şeyler geldiği için mi kimseye güvenin yok? Yoksa etrafındaki insanlara bakıp mı kimseye güvenin yok?
Etrafdaki insanlar
Bahsettiğin erkek senin tam olarak neyin? Sevgilin mi flörtün mü vs
Bir şeyim olmasini isterdim ama hiç bir şeyim. Zaten onu sevdigimden hiç kimseyi sevemedim hep onu istedim
Madem kimseye güvenin yok öyleyse kimseyi de sevme o zaman. Sevgi güven gerektirir çünkü. Sordum o kişi senin tam olarak neyin diye çünkü eğer sevgilin falan olsaydı seni eleştirecek tim madem kimseye güvenin yok nasıl sevgili yapıyorsun diye elestircektim
Işte ona güvenmek istiyorum ama korkuyorum, adim atmaktan ya yanlis anladiysam her şey. Etrafimda hiç kimse beni desteklemiyor insanlar o kada alişmişki her erkekle konuşmaya çabuk unutmaya. Ben de artik kafamdaki sorulara cevap bulmak istiyorum. Benim de ailem olsun istiyorum ama böyle soru işaretleriyle kimseye yaklaşamam
Nasıl bir insansın dindar mı mesela, hayattaki ideallerin neler?
Dindar degilim
Ya ideallerin?
Ideal dediginde neyi kast ediyorsun? Amaç mi?
Evet hayatta en çok önem verdiğin şeyler, en çok ulaşmak istediğin hedef, istediğin meslek vs
öğretmenlik okuyorum yurtdışina çikmayi planliyorum yüksek lisans için
Sevilmek istiyorum sevdigim kisi tarafindna
Sosyal çevresi olan biri değilsin anladığım kadarıyla. Çünkü insanlara güvenmeyenler sosyallikten uzak olur çünkü sosyallik demek insanlara güvenmekle başlar. Genelde yalnız mı takılırsın? Evlendiğin zaman kendini kocana adarsın muhtemelen di mi?
Sosyal çevrem var , hep yeni yerlere gideriz arkadaşlarimla, ve kesinlikle adamam. Boşuna mi okudum?😃
Demek ki sadece erkeklere güvenmiyorsun. Arkadaşlarının hepsi kız olsa gerek?
Yani konuştuğum sınıf arkadaşlarım var ama öyle içli dışlı arkadaş değiliz.
Evlenince kendini kocana adar mısın derken bunu karşılıklı olarak söyledim. Mesela benim ablam da öğretmen ve eniştem de öyle. Çoğunlukla birlikte gezerler arkadaşlarıyla nadiren dışarı çıkarlar. İşte bu yüzden Bana göre onlar kendilerini birbirlerine adamışlar. Sen de öyle olur musun?
Olurum valla. bunu neden soruyorsun onu anlamadim ve bence artik burada yorum kisminda konusmaktansa mesaj kismindan konusalim
Olur mesajdan yazayım
Hani yazılmıyor ki 😂 sadece tskiplestigi hesaptan mesaj kabul ediyor diyor sistem
Sana takip atdim
Sen de bana at
Tamamdır 🙂
Adam Tacir herhalde
Hmm ilginç