Hayatınızda birini sonsuza dek yanınızda tutacak olsanız bu kişi sevgiliniz mi olurdu yoksa en yakın arkadaşınız mı?

Hayatınızda birini sonsuza dek yanınızda tutacak olsanız bu kişi sevgiliniz mi olurdu yoksa en yakın arkadaşınız mı?
Şöyle söyleyeyim dostluk bence daha uzun çünkü aşk dediğiniz şey bu devirde menfaate dayalı gerçekten sevginin kıymetini bilen kadın erkekler var Yok demiyorum ama her şeyden önce insan duygu ve düşüncelerini çok dikkat etmesi gerekir neticede zamana bırakması çaba harcaması gerekir o yüzden dostluk kavramı daha ön plandadır aşk daha özel bir şeydir.
Bence bu sorunun cevabı, hem sana hem de hayatındaki insanlara bağlı 🙂. Aşk hep tutkulu ve derin geliyor ama en yakın arkadaşlığı da hafife almamak lazım. Dostluk, bazen özünde daha kalıcı olabiliyor çünkü gerçek dostlar seni her halinle kabul eder. Sence hayatındaki o kişi kim olurdu? ❤️✨
Cevap
10Cevap
sevgi uzun ömürlüdür
Kesinlikle
Kıyas edilemez her ilişkinin kendisine özgü durumlar.
Sanırım gerçek dostluk diyorum...
Kesinlikle
Çünkü aşktan yana hakkımı kullandım ve kaybettim...
Öyle düşünme hepimiz hatalar yaptık
Elimde değil maalesef inancımı kaybettim... Acaba nerede yanlış yaptımda bu ihaneti hak ettim...
Dostluk daha kalıcı oldu benim hayatımda
Maalesef bazıları benim gibi hayatında dostluk daha Baki oluyor sana katılıyorum
Sevdiğim aynı zmanda dostumdur
Güzel bir cevap
Soru güzeldi
ikisi de değil. ikisi de çıkar ilişkileri ile ilgilidir. aile dşyeceğim ama o da her zaman değil.
her dostluğun bir raf ömrü olduğunu düşünüyorum açıkçası
İkisinin de sonu var.
Dostluk bitmez aşk birgün biter..
Doğru kişiyle aşk
Aşk daha uzun omurlu
Dostluk
Bak bi
Dostluk bence
Dostluk tabi
Bence de
bence dostluk
Bence de