Sevgilimle ayrıldık nasıl döner üç gün oldu?

Profilimde aynı soru var. Telefonunu kariştirdim şifresini biliyodum o uyurken baktim diye arkamdan iş çevirdin dedi istesen zaten veriyorum ayrıldı. Gurur yaptı diyo bikere bitti dedim lafimi yemem. Birşeye ihtiyacın olursa yaz demişti engelleme yok no silme yok hesaplarımız birbirimizde hala. Beklim üç gün sonra sana ihtiyacım var gel diyim gelir mi sizce iki gündür ağlıyorum affetmiyo barismiyo kalbimde yerin var ama yanımda yerin yok diyo

Güncellemeler
8 ay
Sizi haberdar edim dün kız arkadaşlarım dediki bana işte ararsa açma falan görüldü at bende öyle yaptim sonra aradı açtım dedim bişey mi oldu yoo dedi bende zaten senden bişey olmaz dedim telefonu suratına kapattim kızlar öyle yap dedi ağliyorum da mantıklı geldi 🤣sonra dedi öyle mi sana bu lafı yedircem birbirimize girdik saydirdik dedi Kur'an çarpsın ki yarın çiçeğimi çikolatami alıp gelip özür dilicektim gönlünü alcaktim gelmem falan dedi yerin dibine girdim çabam boşa gitti sonra yine aradi
Güncellemeler
8 ay
Dediki ağlama ağlarsan yüzüne bakmam çok sakin konuştu dediki yarın gelcem konuşcaz yüz yüze ama bana aşkım vs deme normal havadan sudan konuştuk günün nasıl geçti vs. Sonra beni o uyuttu bide yanlışlıkla hayatım falan diyodu arada sonra pardon diyodu seni seviyorum dedim dediki biliyorum sen sevmiyomusun biliyosun dedi sonra dedim duymak istiyorum dediki seni seviyorum kaç gündür dememişti sizce bariscaz mi
Sevgilimle ayrıldık nasıl döner üç gün oldu?