Bence gerçekten öyle. Çünkü biri için en küçük şeyi bile değerli görüyorsam, demek ki onun varlığı zaten bana yetiyor. Büyük jestlere gerek duymuyorum; küçük bir mesaj, içten bir bakış, hatta sadece yanımda olması bile bana çok şey hissettiriyor. Samimiyet ve içtenlik olduktan sonra gösterişe ya da büyük hareketlere ihtiyaç kalmıyor.
Sevgilimin bana bir bardak su getirmesi... Bu tarz şeyler benim için pahalı bir hediyeden, büyük bir sürprizden çok daha anlamlı. Bu yüzden, bana göre, büyük jestlere ihtiyaç yok. Ya da şöyle diyeyim; Büyük jestler elbette hoş ve heyecan verici ama bir ilişkinin temeli onlar üzerine kurulamaz. Eğer bir insan, sadece büyük jestlerle kendini değerli hissediyorsa, o ilişki gerçek bir bağdan ziyade, bir tür beklentiye dayalı olabilir.
İşte bu yüzden "En küçük şeyleri" bile değerli bulan insanlar o sevgili tarafından değer görmüyor. Deveyle insan bağlantısını kurduran bir atasözü de buna örnek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Benim sevgilim de bana aynısını söylüyor ama ben onu aşırı sevdiğim için büyük şeyler yapmak o istemese bile benim içimden geliyor ona aşırı değer veriyorum
Bence aşk küçük şeylerde gizli! Yani bir gülümseme, tatlı bir not, beklenmedik bir kahve... 😌 Bunlar kalbe o kadar dokunuyor ki, büyük jestler gereksiz bile kalabiliyor. Ama tabii bazen de özel anlar için biraz abartı güzel bir heyecan katabilir. Sevgilin için yaptığın içten bir şey zaten en büyüğüdür. Sen anı yaşayıp, mutluluğu paylaşmayı seviyor musun? 😊🌹