Beni bungolav evlerine gidelim tatil yapalım diye çağrıdı zaten sevgili değiliz yeni yeni tanışmaya başladık ne mana?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖnce seni kontrol edecek , garantici adam, birlikte olacak sonrasında ise Allah Kerim.
Her ne kadar ayrı odada olsada bişeyler olur.036 Yorumla
Soran9 ayÖnyargılı insansın ayrı odalarda kalırız tanırışıriz niyetim hiç senin sandığın gibi değil diyo
Cevap sahibi9 ayHayır önce olumsuzluğu düşünki sonradan rahatsız olma.
Niye orada ayrı kalacaksınız ayrı olduktan sonra normal başka yerde kalın. ya da gezmeye gidin Gece kalmaya gerek yokki.
Soran9 ayAynen öyle saçma zaten sunduğumuz şey çok akli bir seçim değil bencede
Soran9 ayÖteki takılalım diyen ben üstüne mi atlicam der sonradan ciddi oldum diye bir tane sevgili yapar sonra ayrıldım gel buluşalım bişey yapmam der bu gelir ben bişey yapmicam sevgili oluruz tanırışıriz sonra bakarız kafamız uyarsa evleniriz der bunlar beni saf salk mı sanıyorlar sence
Cevap sahibi9 ayGenelde Erkekler dediğin gibi yapıyorlar, hep sadece bir anlık zevkleri, oysa güzel sohbetler tanışmalar sonrasında ise olaylar kendiliğinden gelişir ise Cinsellik vs. olur.
Tek taraflı bir arzuya ya da yalandan kandırmaya aşırı derecede karşıyım.
Karşı taraf arkadaşında aklı var sadece erkeğin değil ki.
Soran9 ayAynen öyle sanki bizde akıl fikir yok hadi yok diyelim yinede etik mi yaptığı diyelim ki saf biriyim kaldırdin ne işine yarayacak günah denilen bişey var
Cevap sahibi9 ayOnu yapan günaha bakar mı hiç.
Aklı fikri anlık aldığı zevk kaşısındaki kadınmı hayvan mı ya da başka bir şey mi ona bakmaz o tipler.
Etikliği bilseler zaten normal yollardan ulaşırlar.
Soran9 ayOnda da haklısın birde dürüst te değiller o değil dürüst ol bari
Cevap sahibi9 ayÖyle Erkek bulman çok zor,
Tamam bazen denk gelir efendi insan gibi insan ve güven veren, ona can feda dersin ama çok az öyle.
Soran9 ayElmas gibi arada bul diyosun altın madenine döndü resmen zaten öyle olması gerekirken arada bul yokluğuna kaldık ya başka bişey demiyourm
Cevap sahibi9 ayYok tabi.
Gördüğün sana iltifat eden çoğu erkek sadece fayda amaçlıdır. Gerçek sana değer bulman zor olduğu için Elmastır.
Yoksa dediğin veya sana yazalar gibi erkek çok her yer erkek
Soran9 ayAynen öyle elmas gibiler bulmak zor ama ümit etmek gerek
Cevap sahibi9 ayÜmitsiz yaşanmaz zaten, elmas ararken başka taşlara takılma dikkat et.
Soran9 ayDoğru diyosun taşlara dikkat etmek gerek teşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi9 ayHer şey dikkat, rastgele zevklere göre değil.
Rica ederim
Soran9 ayÖyle eğlenceye maceraya gerek yok
Cevap sahibi9 ayÖnce İnsanız, herşeye evet diyemeyiz...
Soran9 ayÖyle rasgele herşeye evet denmemeli
Cevap sahibi9 ay:-) :-)
Gerçekten doğru ama
Soran9 ayAynen doğru
Cevap sahibi9 ayyes
Soran9 ay🙏🙏
Cevap sahibi9 ayonu yapamadım ben
Soran9 ayboş ver
Cevap sahibi9 ayBoşverdim O zaman ne yapım
Soran9 ayOlsun
Cevap sahibi9 ayOlsun dersen sen, olur
Soran9 ay:)))
Cevap sahibi9 ayÖyle değil o :-)-:)
Soran9 ayAgfafafaf
Cevap sahibi9 ayrastgele harf geldi yorum
Soran9 ayRandom gülme o
Cevap sahibi9 ayya da gülümseme :-)
Soran9 ayTamam oda olur
Cevap sahibi9 ayGünaydın :-)
Soran9 ayGünaydın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
9 ayNiyetini belli etmiş. Direkt sezip hayır demekle iyi yapmışsın
030 Yorumla
Soran9 aySen ciddi değilsin değilsen söyle sorun yok dedim sen önyargılı birisin diyor bana ayrı odalarda kalırız diyo tamam da sonuçta oraya gitmiyormuyuz bu ne samimiyet çoktandır sevgili gibi sanki
- 9 ay
Bi zarf atmış sana baştan tutarsa tutar tutmazsa gider ugrastirmaz demiş. Kendini cok zeki sanan bir arkadas olmalı
Soran9 ayAynen kendini çok akıllı sanıyor beni de saf
Soran9 ayBak noldu ilk başta bar clup gibi yerlerde içelim dedi ben düzgün bir yer olsun dedim bu 26 gün yazmadı en son ben yazdım noldu diye memlekete gittim dedi üstünden bir iki hafta geçti durumuna kalp attım diye işte gel bungolava gidelim diyo sonra da bende sana duygusal bişey hiseediyorum diyo o zaman bu kadar zaman niye hiç arayıp sormamis
- 9 ay
Evet. Toslamış neyseki
Soran9 ayÖteki takılalım diyen ben üstüne mi atlicam der sonradan ciddi oldum diye bir tane sevgili yapar sonra ayrıldım gel buluşalım bişey yapmam der bu gelir ben bişey yapmicam sevgili oluruz tanırışıriz sonra bakarız kafamız uyarsa evleniriz der bunlar beni saf salk mı sanıyorlar sence
- 9 ay
Sen kalp atınca aaa bu bana yanık daha kolay kanar eve atarim düşüncesi oluşmuş, duygulara kapılıp. İçelim demesi bile bastan kafanı guzel yapıp kandırmak
- 9 ay
Niyeti yatıp sonra bir bahane ile uzaklaşmak. Sen kalp atınca bu benden hoslandi daha kolay bu iş dedi muhtemelen. Hic ciddi yaklasmamis zaten
Soran9 ayAynen ben senden hoslanmıştım ama hayal kırıklığısin dedim tek gecelik ilişki istiyosun ciddi degilsen en baştan söyle dedim ciddiyim diyo bi tane daha vardı oda ciddi degilim diyodi sonra sevgili yaptı sonradan ciddilestik dedi bana neyse bana ayrıldım arabayla gezelim diyo bu ikisi beni iyice saf bellemis mi
- 9 ay
Direk hedef sen degilsin tüm kizlar. Ya tutarsa çabası. Kizlar bir erkekten hoşlanırsa duygu olarak hemen erkek bir şeyler yaşayabileceği düşünür genelde. Bu sen kalp atıp sen adım atınca buna yanasmış. Daha da çabuk çekebilmek icin yataga belki evleniriz, sevgili oluruz gibi şeylerle de desteklemeye çalışmış
Soran9 ayAynen öyle öteki çocuk da aynı değil mi
Soran9 ayArabayla gel buluşalım ciddi değilim diyo sonra sevgilimden ayrıldım gel buluşalım sonradan ciddi oldum diyo ötekide
- 9 ay
Ayni tabii. Oda bi yerde kaldırırım kızı kafasında
- 9 ay
İkisinde kafasi belden aşağı çalışmış sana karşı. Erkek hemen yattığı kıza ciddi bakmaz asla daha sonra
Soran9 ayAynen öyle teşekkür ederim yorumun için hayır benim zoruma giden ne biliyomusn gerçekten saf bi insan olsam zukcekler yani o zoruma giden
- 9 ay
Onların seni saf ya da zeki görmelerinden daha çok şansımızı deneyelim ya tutarsa mantığı. Zaten hiç ciddi düşünmüyorlar kızlarla birini yakalayınca olur mu diye hemen bu konuya atliyorlar. Bu kafada kac kıza yazmışlardır
Soran9 ayHaklı gibisin balık oltaya gelirsen aman nede olsa şans bu ya ya tutarsa diye heralde insan biraz günah olduğunu düşünür ya saf olsaydım kansaydim nolucati o zaman insan düşünür günah olur bu kıza diye
- 9 ay
Günah akıllarına bile gelmiyor. Zaten sevgili olduğunuz da az çok biseyler yaşayacaksıniz ama bunlar niyeti ciddi olmadığı için yatarım sonra bir sure sonra bir bahane ile ayrılırım diyor.
Soran9 ayAynen zaten o yüzden günah diyorum duyguyla oynuyolar
- 9 ay
Hemen ayrılmayacağı için böyleleri daha sonra anlaşamadık bitti kıza zararı olmadı diye bakıyorlar o yuzden. Bi kız daha dakika bir gool bir otele cagirilip onu yemesi bekleniyorsa zaten o kızı kolay kolay birakmaz erkek saflığını kullanır uzun süre
Soran9 ayYa aslında öyle daha büyük zarar veriyolar haberleri yok mu
- 9 ay
empati kurma gibi bir düşünceleri olmadığı için önemsiz o zarar onlar için. Uçkurlarina bakıyorlar sadece
Soran9 ayNe biçim insanlar ya
- 9 ay
Kalitesiz insanlar
Soran9 ayİnsan olduklarını unutmuşlar
- 9 ay
Beyin ile çükü yer değiştirince insanlıktan da çıkıyorlar tabii
Soran9 ayOda ayrı bi konu zaten haklısın teşekkür ederim yorumun için
- 9 ay
Rica ederim, iyi akşamlar
Soran9 ayİyi akşamlar sizede
- 8 ay
Teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Canım ya, seni anlıyorum, şok olmuşsun haklı olarak. Daha yeni tanıştığın biri böyle bir teklif yapıyorsa gerçekten içine sinmemiş olması çok normal. İlişkilerde karşı tarafın sınırlarına ve hislerine saygı göstermek çok önemli. Sen ne hissediyorsan onun arkasında dur, gönlün rahatsızsa kendini zorunlu hissetme. Ama böyle şeyler sakince konuşulmazsa içten içe yara yapar. Hissettiklerini onunla paylaşsan, karşındakinin niyetini açıkça anlasan nasıl olur sence? 💔🌸
Sen bu durumla ilgili neler düşünüyorsun, teklifi reddettiysen o nasıl karşıladı? 😌00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 9 ayunutursun
01 Yorumla
Soran9 ayÖnyargılı insansın ayrı odalarda kalırız tanırışıriz niyetim hiç senin sandığın gibi değil diyo
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın, bungolav esc. hayat kadınlarının götürüldüğü, kaçamak mekanlar.
Belki zorla..05 Yorumla
Soran9 ayAnladım uzaktalar ondan ölçüp bilemiyosun çok arayan soran tipler de degiller
9 ayorada zükecek seni. ayrıl en iyisi.
ciddiyim anama seni anlattım falan derse022 Yorumla
- 9 ay
:) ne demesini bekliyordun ki. tabi öyle diyecek.
ben öyle birisimiyim falan da der. kanma sakın. senin istemediğin bişeyi yapmam falan der
Soran9 ayBi tane çocuk benim niyetim ciddi değil takılalım demişti direk bu kıvırıyor işte buna kıl oluyorum niyetin öyle ne kivioryosun ki
- 9 ay
niyetinin ne olduğunu açıkça diyenden zarar gelmez. bu sinsi plancı adiler herşeyi yapar. konuşmaya bile değmez
- 9 ay
evet muhtemelen öyle görüyorlar. :) evlilik meraklısı mı görünüyorsun acaba. balığa yem atar gibiler sanki :)
amaçları belli onların.
Soran9 ayEvlilik düşünüyorum diyorum ya ilişki düşünüyorum duygum var diyorum ondan galiba
- 9 ay
olabilir. öyle hemen açılma. evlenmek istiyorum falan deme.
Soran9 ayAçıldım duygum var dedim ikisine de evlenme ciddi düşünme niyetindeyim dedim ya
- 9 ay
:) tamda kandırılacak biri gibisin :) bunları dersen ciddiyim anama seni anlattım derler. uzun vadeli evlenme planları söyleyip hayal kurdururlar. bu arada elini belini memelerini emerler.
aman sakın dikkat et
Soran9 ayYok be öyle hemen atlicak biri değilim ilk önce test ediyorum bakıyorum hakkiten ciddi mi hakkiten duygusu var mı yoksa dediklerine inanmıyorum
- 9 ay
iyi o zaman. dikkatli ol hep.
Soran9 ayTabiki canım öyle yağma yok hemen
- 9 ay
:) hangi şehirdesin sen
Soran9 ayNoldu ki
- 9 ay
:) merak ettim
Soran9 ayTm merakını gideremecegim kusura bakma
- 9 ay
:) canın sağolsun.
Soran9 aySenin de sağolsun
- 9 ay
:) teşekkür ederim. mutluluklar
Soran9 aySağol sanada
- 9 ay
sağol :)
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
9 ayOlacaklar belli dikkat et
010 Yorumla
Soran9 ayBi tane çocuk benim niyetim ciddi değil takılalım demişti direk bu kıvırıyor işte buna kıl oluyorum niyetin öyle ne kivioryosun ki
- 9 ay
Açık net konuşan insan iyidir yani de ayrı oda vs hikaye okuyor genelde niyetinde olanı bilemez tabi
- 9 ay
Ne istiyor ise başta desin işte laf kalabalığı yapmışlar
Soran9 ayAynen ikiside laf kalabağı yapıp kandırma pesindeleer insanı salk yerine koymasinlar takılmak isteyen kızlarda var benim gibi ciddi birini böyle yapmalarına gerek yok
- 9 ay
İşte niyeti açık et olursa olur olmaz ise kafa yorma haklısın
Soran9 ayAynen kafamızı meşgul etmesinler enayi yerine koyulmak kandırıyor olmak kadar kadar kötü bişey yok bulurlar takılmalık kız sanki yok mu bide bana istesem bulurum takılmalık demeye çalışıyor tek gecelik ilişki için şehir degistrmem duygum var sana diyor birde
- 9 ay
Doğrudur
Soran9 ay🙏🙏
9 ayŞimdi bize bunu burada aciklatma
08 Yorumla
Soran9 ayYok açıkla
- 9 ay
Yemesin bizi simdi buna inanmadim
- 9 ay
Allah gönlüne göre versin bacim zaman kotu
Soran9 ayÖyle görünüyor herkesin Allah gönlüne göre versin
- 9 ay
Amin inşallah
Soran9 ayİnşallah
9 ayOlur öyle
018 Yorumla
Soran9 ayOlur öyle ne ya
- 9 ay
Çok seviyeli, derin ve vaşka bişey bekleme yani
Soran9 ayAnladım zaten öyle görünüyor ciddiyim diyo ama değil önyargılı bir insansın diyo bana ayrı odalarda kalırız ne var ki diyo ama inanmadım
- 9 ay
İfşa çok oralarda biliyosun
Soran9 ayYok bilmiyorum ifsalar nerde yayınlanıyor kim biliyo bunları
- 9 ay
Genelde kendileri izlerler. Haberlere falan çıktı bi ara. Biz vazgeçtik o yüzden
Soran9 ayHadi ya
Soran9 ayNerede izlieniyo
- 9 ay
Evet. Bazı otellerde de var.
- 9 ay
Yaw bungalow sahibi kendine ayırıyo işte
Soran9 ayHee öyle çok kötü ya
- 9 ay
Çok hevesli olma o yüzden.
Ben hayal meyal hatırlıyorum, kaldığımoz otelde sanki birilerinin ifşası vardı
Soran9 ayYok heves değil zaten ciddi olmadığını öğrenince yol aldım
- 9 ay
Valla, at izi it izine o kadar karıştı k, herkes kendince haklı. Ben o kadar hikaye dinledi gördüm ki, hiç bişeye tepki veremiyorum.
Soran9 ayAnladım konuşmak gerkesiz mi siz beni ne sanıyorsunuz demek filam
- 9 ay
Durumu tam bilmeden bişey diyemem. Ama en etkili geri çekiliş, sessiz sedasız olandır
Soran9 ayAnladım yorumun için sağol
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Skck kesin
027 Yorumla
Soran9 aySen ciddi değilsin değilsen söyle sorun yok dedim sen önyargılı birisin diyor bana ayrı odalarda kalırız diyo tamam da sonuçta oraya gitmiyormuyuz bu ne samimiyet çoktandır sevgili gibi sanki
Soran9 ayHiç biri değilim niye basit gördü onu da anlamadım
Soran9 ayBak noldu ilk başta bar clup gibi yerlerde içelim dedi ben düzgün bir yer olsun dedim bu 26 gün yazmadı en son ben yazdım noldu diye memlekete gittim dedi üstünden bir iki hafta geçti durumuna kalp attım diye işte gel bungolava gidelim diyo sonra da bende sana duygusal bişey hiseediyorum diyo o zaman bu kadar zaman niye hiç arayıp sormamis
Soran9 ayTamamdır sağol
Soran9 ayAynen öyle valla ikiside öyle sanmış demi
Soran9 ayHiç yanasmadim sadece mesaj attım o kadar
Soran9 ayKendileri sonradan böyle konuya daldılar
Soran9 ayÇok çakmadım ikincisini ilki kendi söyledi ben ciddi degilim diye ağzıyla
Soran9 ayİkincisi ciddiyim diyo işte çakmadım yani
Soran9 ayİcraatı da ortada diyosun
Soran9 ayHaklısın valla esc miyiz anasını satim ya
Soran9 ayAynen öyle teşekkür ederim yorumun için hayır benim zoruma giden ne biliyomusn gerçekten saf bi insan olsam zukcekler yani o zoruma giden
Soran9 ayİyi akşamlar sağol yorumun için doğru diyon toti önemli sonuçta 😁
Zikecek düşme
09 Yorumla
Soran9 ayİkisinede mi
Soran9 ayHayır niye beni salk yerine koyuyolar ne istiyorsalar yapsınlar bana ne öyle isteyen kızda bulabilirler benim gibi ciddi düşünen birini niye kandırıyolar onu anlamıyorum
Soran9 ayHayır ciddi değiliz desinler evet kaçamak yaşamak istiyoruz desinler sanki nolacak
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. dikkatli ol deeim
016 Yorumla
Soran9 ayHayır niye kıvırıyo bir çocuk bana direk takılmak istiyorum ciddi değilim demişti bu kıvırıyo
Soran9 ayKime
Soran9 ayYok gitmicem
Soran9 aySen varya fenasın
Soran9 ayHiç suçun yok Fatmagül'ün de yoktu
Soran9 ayHayır sevdiği adama çok değer vermesi suçu
9 ayBungalovda seks anın olur ne guzel
010 Yorumla
- 9 ay
Bence sen fazla safsın
Soran9 ayİnanmadım zaten gitmicem saf buldu galiba
- 9 ay
Önyargılı insansın ayrı odalarda kalırız tanışırız niyetim hiç senin sandıgın gibi degil demis
Soran9 ayYav benim lafımı evirip çevirip bana demissin sende saf buldun
- 9 ay
Bana önyargılı diyip de benimle aynı seyi dusunmene sitem ettim
Soran9 ayDiyor dedim o bana diyor öyle sana degil
Soran9 aySonuna diyor dedim
- 9 ay
Ha pardon lan virgulun onemi iste goruyosun
Soran9 ayAynen
9 ayGöğe bakma durağının modern yorumu
017 Yorumla
- 9 ay
Tırlarda da 3 tane geri vites varmış
Soran9 ayTır dan ne anlim
- 9 ay
Yolların ustası kızların hastası
- 9 ay
Fakirdir
Soran9 ayKim fakir
- 9 ay
Dansözler
Soran9 ayYa dalga geçme
- 9 ay
Aslında tutarlı cevaplar verdim ama şakasız tadı çıkmıyor
Soran9 ayŞakayı ikidir yaptın ama
- 9 ay
Ciddi konuları sadece bungalovdayken konuşabiliyorum
Soran9 ayYav olum sende iyi kafa buldun ha 🙏😂
- 9 ay
Ölç biraz daha çocuu. İhtiyacın var
- 9 ay
Bunun empatisini nasıl yapim ben. Camiden yazıyom.
Soran9 ayTamam yapma
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayAşık olma
016 Yorumla
Soran9 ayYanlış yoldayım değil mi
- 9 ay
Aynen
- 9 ay
Gitme diye
- 9 ay
Aynen öyle düşünüyorlar ama neden o izlenimi aldılar anlamadom
Soran9 ayBende anlamadım giyinis önemli mi sence
- 9 ay
Evet nasıl giyiniyorsun
Soran9 ayAçık
- 9 ay
Ne iş yapıyorsun peki
Soran9 ayKasiyer
- 9 ay
Kim snaa böyle yaklaştı nasıl tanıştınız
Soran9 ayorada çalışan biri
- 9 ay
Amacını zatem anlatmış sen neyine düştün
Soran9 ayÖnce düştüm
- 9 ay
Tmn
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Zikecek
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık olduğum insan tarafından hayal kırıklığına uğradım sizce de öyle değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler