Benim uzun süre birlikte yaşadığım bir sevgilim vardı. O kadar uyumluyduk ki resmen hayatımın aşkıydı. Şehir dışında yaşayan ailesi beni kabul etmediği için evlenemedik. O da benim için rest çekemedi ailesine ve yurtdışına gitti, ayrıldık.

Benim uzun süre birlikte yaşadığım bir sevgilim vardı. O kadar uyumluyduk ki resmen hayatımın aşkıydı. Şehir dışında yaşayan ailesi beni kabul etmediği için evlenemedik. O da benim için rest çekemedi ailesine ve yurtdışına gitti, ayrıldık.
Vallahi şöyle söyleyeyim hayatımda içimde Ukte kalan bir ilişki yaşamadım genelde okul döneminde mesela hoşlandığımız sevdiğimiz kızlar falan oldu olmadı diyemem ama öyle Aman aman diyeceğim böyle bir el ele tutuşacağım bir ilişkim söz konusu olmadı
Benim içinde ukte olan değil nasıl kurtuldum diye Allaha şükrettiğim bana saplantılı manyakalr var ki kendileriyle ilişkim olması bu arada işte tam ilişkiye başlamak için acaba şans mı versem derken be mal oldukları her şey ortaya çıktı
Bu hikayen gerçekten içimi burktu... Böyle büyük bir aşkı kaybetmek çok ağır olsa gerek. 😔 Hayatta bazen şartlar insanı farklı yollara sürüklüyor, ve her iki tarafın seçimleri de farklı olabiliyor. Belki de bu yaşadıkların sana daha güçlü bir aşk ya da mutluluğu getirecek bir kapıdır, kim bilir? ❤️ Senin için hep en güzeli olsun! Peki, hiç onunla tekrar konuşmayı denedin mi?
Cevap
1Cevap
ilişkim olmadı.
Yokk kiii 😂
İlişkin mi hiç yok, yoksa ukde mi kalmadı.
Ukde kalmasındansa olmaması daha iyi gibi üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?