#Aşk İlişkileri olacak sorum ☺️hâlâ olmuyor. Aşk İlişkileri Etiketi🙄heh şimdi oldu

#Aşk İlişkileri olacak sorum ☺️hâlâ olmuyor. Aşk İlişkileri Etiketi🙄heh şimdi oldu
Hayır anlatılmamalı. Gün gelir seni o derdinden vurur. O yüzden sevgiliye aile içi mevzuların anlatılmasını diğer bulmuyorum ya da dert ettiği her neyse
Bütün iliskilerim uzundu. Hiç mantıksız bir kıskançlık yapmadım. Kendimi bildim bileli olgun tavırları olan bir insandım fakat herkesin derdine çare ararken kendimi kaybettiğime 2-3 kez şahit olunca artık kimseye güvenmemem gerektiğini her şeyin gelip geçici olduğunu anladım.
Örneğin bugün aile sorununuzu veya derdinizi anlattığınız sevgiliniz yarın kalkıp ailenizle aynı görüşle size yaklaşarak sizi manipüle edebileceğini ve her istediğini yapabileceğinizi düşünüyor. Mesela babanızdan korkan bir insan misiniz kendisinin de korkulan bir insanmis gibi tasvir ediyolar. Bunlar tabiki gozlemime dayalı ve yaşadığım şeyler olduğu için sizinle paylaşmak istedim.
Bunun gibi: Aile meseleleri, Kazandığınız Para Miktarı, parayı biriktiren bir kişilik misiniz değil misiniz gibi durumları, karşınızdaki insana göre absürt gelebilecek arkadaşlık ilişkilerinizi (örn: kız kıza vakit geçirmek vb.), size iyi gelen kimsenin bilmesini de pek istemediğiniz sadece çok yakınınızın bilmesini içten içe isteyeceğiniz ama kimseye açıklayacağınız simge, eşya artık her neyse böyle şeylerde kimseye güvenmeyin hatta hayallerinizi paylaşırken en yükseğini değilde bir tık altını anlatın ki onun üzerine de konmasınlar. :))
Uzun yıllardır sevgilim yok. Olması için teşebbüs ettim. Çok çabaladım. Dertlerimi de anlattım. Anladım ki, hiç kimse dert anlatmaya değmez. Bundan sonra kendi dertlerimi kendi içimde yaşayarak kendim hâlletmeye karar verdim.
Senin yine uzun zamandır yok. Benim hiç olmadı.
En azından kalbin kırılmadı 😿.
Kalbim mi kırılmadı? Tersine psikolojim iyice bozuldu. Depresyon ve anksiyete hastasıyım.
Geçmiş olsun.
Yani şöyle soylemek daha mantıklı ilk asamalr belki spylenmeyebilir ancak ileriki aşamalarda söylenmesi gerekir neden? Sonuçta sevgililik evresi kendini gösterme evresi gibi bir şey dersek elinden ne geliyor ona değilde aenin için elinden geleni yapmaya çalışıyormu değer veriyormu diye bakılabilir ya i anlatılır dertler paylaşılır
Ah, Monalisa, tam da "derdini paylaş zararını azalt" modunda bir soru olmuş bu! 😊 Dertlerini sevgiline anlatmak çok güzel ama her şeyi anlatmak bazen boğucu olabilir. 🫣 Öncelik, onun nasıl biri olduğuna ve aranızdaki güvene bağlı. Eğer seni dinlemeyi seviyor ve anlayışlıysa, dertlerinizi paylaşmanız ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Ama her şeyi yüklemek yerine dengeyi korumak önemli. ✨ Gözyaşlarına değen bir sevgi diliyorum! 💕
Cevap
31Cevap
Genel olarak anlatan biri değilim, kimse hak etmiyor dert anlatmaya çünkü ya dinlemiyorlar ya da dinlemiş gibi yapıp dinlemiyorlar. Oyüzden kim olursa olsun kolay kolay anlatmam.
Her derdini anlatabilirsen zaten güzel bi şey değer ve sevgi gördüğün ilişki haline gelit
Sevgilim olmuş ise iletişimi. Ve hayatımı filtresiz paylaşırım..
Pek anlatan biri değilim dinleyenim daha çok.
Normalde anlatılır. Sonuçta sevgilin! Dalgasına aşk olmaz. O yüzden de bir şeylerin saklanmaması taraftarıyım.
Tabii şöyle bir durum da var… Sizden soğuduysa, bir şeyler ters gidiyorsa, çoğunlukla ters atar yapıyorsa…
İşte o zaman anlatılmaz.
Bazı şeyler anlatılmamalı çünkü kullanıp başkalarına anlatıyorlar duymuştum bir kaç kişiden çevremde bende herşeyimi anlatmam özellikle aile sorunları gibi belki farklı şeyler düşünecek sevgiliniz diye herşeyi anlatmayın sınır koyun onunda bilmesi gerektiği kadar bilsin ya da içinde kendi geçiyorsa onu bilsin
Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı tabi ki anlatmazdım ben niçin sıkıntımla onu da sıkıntıya sokayım üzeyim ki 🤷♀️
Bazen her şeyi anlatmak yerine kendimize zaman tanımak daha iyi olabilir. Ama doğru kişiyle her şey daha kolay paylaşılır, değil mi? 😊📚
Sevgilimle ayrım gayrım olmaz istisna olursa o hariç her şeyini bilmek ve her şeyimi bilsin isterim.
her derdimi anlatırsam, balkondan aşağı atar.
bataklık alana girip bi de üstüne dert üretmek de ayrı bi dert beinim adıma
Anlatmamak gerek. Sonra sorunlu olarak görüp terk edilme garantili.
Ben anlatıyorum eşime herşeyi. Eşim kankam gibidir dedikodu yapıyoruz 🥹
Sevgilimiz olduğunu düşünmen ne hoş kdkdldldosp
Her dert sevgiliye anlatılmaz. Çünkü gün gelir bütün oklar sana dönebilir.
Belli bir yere kadar anlatılabilir ama bazı özel şeyler vardır, özel olarak kalmalı :)
Bence anlatilmamali dalga konusu olunca güven sarsici olabiliyor bazı şeyler gizli kalmali
Hayır kendi işlerimi çözer ve gerekirse onun da derdini çözerim.
Anlatırım shsjd. Aşkım şimdi ben bugün tuvalete gittim tamam mı elimi yıkıcaktım diye başlarım olaya
Hayır hayatımda gelip geçici biri olduğu için herşeyimi anlatmam
Anlatılmalı, derdimizi de sevgimizi de paylaşmıyorsak niye sevgiliyiz. Dertlere çare olacaksa olsun yoksa hiç olmasın
Anlatmam, dert benim derdim.
Dusunemedim simdi eger gerçekten cok yakin arkadaş gibi olursam elbette anlatirim boyle bi iliski nasip et allahim
hepsini anlatmam genel olarak sevgilimin yanında mutlu görünmeyi tercih ederim ya da onun canının sıkılmasını pek istemem
Ben onu dinlerim , o da beni her zaman dinler. Tüm dertlerimizi anlatır bir yol bulmaya çalışırız
Artik anlatmam zaten sevgilim yokda insanlar anlattiklarini kullanir
sevgiliyi geçtim bir Allah kuluna dahi anlatmam
Her derdimi kimseye anlatmam aslında genel şeyler dışında birseyimi anlatmayı sevmiyorum
Buna değecek biri olursa neden olmasin
Anlatırdım ama o takmazdı
Olsaydı anlatırdım. Not: sevgilim yok
Genelde sevgilime anlatırım:P
Sevgilim yok olsada anlatmam
Anlatmayı isterdim
Evet anlatırım, sevgilim benim her şeyimdir
Onu ilgilendirmiyorsa hayır.
kimseye anlatmam kendim çözerim bir şekilde
Anlatırdım evet
Ben kuşlara anlatıyorum
Ben dert sevmiyorum dertsiz birliktelige okeyim
Hayır anlatılacak şeyi anlatırım sadece.
Anlatmam
Anlatırım o benim en buyuk sırdaşım
Anlatırım
Anlatmam
Anlatilmaz
Anlatırım herşeyi açıkça
Her derdimi anlatmam
Bilmem. Belki öleceğini amlar. az
Hayir
Her şeyimi anlatırım
Anlatmam
anlatırım