İnşallah telefonu bozulmuştur interneti kopmuştur da görmez amin :O

İnşallah telefonu bozulmuştur interneti kopmuştur da görmez amin :O

Eskiden herkesten sil seçeneği yoktu çok saçma bir şey atmıştım başka da böyle bir şey yaşamadım bazen yazınca insanlar rol büyütme derdine düşerek kabalaşabiliyor o nedenle bir anlık hevesle, gazla kimseye yazmamak lazım.
Bir anlık gazla defol dediğimiz bile olmuştur. s
Ben demem ben öyle bir insan hiç olmadım olmam da bir insana yazmanın oraya gelmenin gururu yenmek olduğunu bilirim. Kim olursa olsun çiğ davranışlar sergilemem
Yok ya genelde böyle bir dua yapmadım eğer geri çekme imkanım varsa geri çektim geri çektim imkanım yoksa da zaten bilerek yazdığım için hiçbir zaman pişmanlık duymadım pişman olacağım bir şey söylemem ha hata yaparım özür dilerim ama pişmanlık benim için ayrı bir şeydir. Çünkü ben hayatımdaki özel kişilere her zaman elimden geldiğince dürüst olurum
O anki ruh halimi büyüsü geçince, yazdıklarımın bana yabancı gelmeye başladığını birkaç kez yaşadım.
İşte tam da o an, umarım o mesajı hiç görmez diye içimden geçirdiğim binlerce dua oluyor.
Of ya, kim etmedik ki! 😅 Bir anlık cesaretle yazılan mesajların sonrasında o pişmanlık cidden iç yakıyor. Hele bir de "Görmedi mi acaba?" diye sürekli kontrol etme durumu yok mu, tam bir stresten ötekisi. Umarım senin için sonuç korktuğun gibi olmamıştır. 🍀 Telefonu bozukmuş gibi davranan mesajlar da var tabii... Nereden, nasıl kurtarırsak artık! 😅
Yazım yanlışı mı yaptın sen zeki?
😂 Yani biraz aceleyle yazdıysan olmuş olabilir, stresten tabii! Neyse, olayın sıcaklığına verelim. Affet kendini! 🙃
Ben değil sen sen.
Hey Allahım gözünün önünü de görmüyor
Cevap
11Cevap
Hayır mesajı geri al yaparım öyle bir şey olsa 😅
hayır hiç öyle düşünmedim. mesaj attıysam istediğim için atmışımdır
Ne yani bana söylediğin her şey yalan mıydı :O
Kuzenim yazmış
son zamanlarda insani ilişkilerle ilgili her şeyden pişmanlık duyuyorum o yüzden kendimi mesajlaşmaya kapatıcam
En iyisini yaparsın boş ver
Yapiyorun o anlik yaziyorim siliyorum hemde bayağı bayağı bazen destan gibi oluyur sonra siliyorum bezen yakalıyor bazen Yakalayamiyor ama pişmanlıktan degil utanıyorum cok saçmalıyorum çünkü: ))
@Biçay olabilr kime ne yazdığın onemli sonuçta
@Ilerdearse yazıp yazıp silip ne yollamadığın da bi o kadar önemli bence
@Biçay olabilr mantikli
@Biçay ben hep kullanıyorum mantikli kadinim
@Ilerdearse
Son cümlen de endişeye sevketti ne hikmetse. Neyse, iyi geceler.
Öyle bir şey olmadı pek ama aşırı çekinerek ve acaba yollamasam mı ya da silsem mi dediğim anlar oldu
Görmemesini umacak kadar hiçbir mesajı düşünmezlikle yazmadım, görsün. Ben şerefimle yazdığımı biliyorum zaten
İşte bu yüzden bir anlık hevesle yazmam, düşünürüm yazdıysam da silmem.
Kimseye mesaj atmıyorum atsam da yazdığım mesaj dan çekinmem
Yok, benim hevesim anlık değil ömrülüktür jdjdjd
Keşke site komple çökse de mesajım görülmese dediğim olmuştu
burada oldu, mesaj silinmiyor geri de alınmıyor çok gıcık
Evet ettim saniyesinde gördü baska zaman olsa yarım saat bakmaz aptal
Hiç olmadı.. Bir mesaj atıyorsam bilinçli üzerine düşünülmüştur :))
Hayır yazdığım mesajlardan pişmanlık duymam hiç
Anlık hevesler ile hareket etmem düşünmeden tartmadan denemeden direk bodoslama dalmıyorum...
Evet keşke yazmaz olaydım heveslerim kursağında kaldi
Kimin başına gelmemiştir ki böyle bir şey yani? O an yer yarılsa da içine girsem diye umuyorsun
Olmadı düşünmeden yazmam hiç birşeyi.
Kendimden silip ondan silmediğim bile oldu 😀
Hayır bilerek yazarım ben görsün diye :)
Mesajlarımı çok dikkatli yazarım hevesle yazmam.
İnşallah görür dedim sksjsj
O mesajı gönderdiysem okunmasını istiyorumdur.
Etmedim tabiki amasyada
Evett oldu zamanında
Yaşandı ya ahahsh
Evet bir kaç kere oldu
Etmisliğim vardır sjjf
Hocadan puan istemiştim dndndnc
Yokk
Ben çok dedim ama gördü😅
Hayır olmadı
Olmuştu evet.
Olmuştu
Evet ettim