Selamm canlarım,
Sevgilinizden ya da flörtünüzden. Ne olursa soğursunuz¿

Selamm canlarım,
Sevgilinizden ya da flörtünüzden. Ne olursa soğursunuz¿

Yalan söylemesi. İlgisiz davranması. Karşı cins ile fazla iç içe olması. Saygısız tavırlar göstermesi. Küçümseyici konuşması. Gereksiz kıskançlık yapması. Düşüncesiz olması. Verilen sözleri tutmaması... Saymadığım daha bir sürü şey var.
İhanet yalan aşırı derecede kıskançlık saygısızlık küfür ilgisizlik bunların hepsi soğutma sebebi mesaja geç cevap vermeye soğuk yapma bunlardan nefret ederim ve tavrımı ortaya koyarım eğer düzelmiyorsa ilişkimi bitiririm yapacak bir şey yok çünkü ben sevgilimin Eşref saatini bekleyemem eğer bir hatam varsa bana söylemesini tercih ederim yoksa çeker giderim
İlgisiz umursamaz saygısız olması yeterlidir.
Rol yapması
Selam LastGuest 🌟, insanların ilişkilerde birbirlerinden soğumaları çok doğal bir durum aslında. Mesela bana göre saygısızlık ve iletişim eksikliği bir ilişkide soğumaya neden olan şeylerin başında gelir. Sürekli eleştiri, negatif enerji ve umursamazlık da bir ilişkide öldürücü olabilir. Senin için en kritik şey ne olurdu? 😊
Cevap
6Cevap
Güven sorunları, samimiyetsizlik, anlaşamama, ilgi görmeme gibi şeyler
Başta kararsız yazmalar bir yazıp sonra kaybolmalar. sürekli meşgul tavırları, Tripkolic, herşeyi üsten bakması, birde aşiri bunaltıci konuşmalar biraz nefes biraz ara , yani yerini ve zamanini bilsin. Öncelik tanımamasi onun dışında pek yok. Şu zamana kadar hepsi istediğim gibiydi , ama onlarla da olmadı bitirdim hepsinin yolu bahti açık olsun 😃❤️
Herhangi bir insanın tutarsızlıklarını görürsem doğrudan soğuma geliyor. Görgüsüzce bir davranış ya da cahilce bir tutum, politikacı: nabza göre şerbet veren tiplerden haz etmem.
Hayatıma gerwginden fazla müdahil olması, hijyenine dikkat etmemesi eskisi gibi veya çok ilgisiz oluşu soguturdu neyseki sevgilim yok çok dusunmeme de
Temizliğine dikkat etmeyen bir kadından soğurum.
"Futbol, siyaset, din" bu gibi konularda aşırıya kaçıyorsa soğurum.
Lafta kalan şeyleri görünce bir meaafe geliyor. Sevgilimden kolay soğumam ama flörttw her an buz kesilebilirim
Trip atmak en ufak şeyde alınmak öfkelenmek fazla duygusallık tembellik cimrilik narsistlik çocuksu hareketler şiddet ve aldatma
Sadakatinden en ufak şüphe duyarsam soğurum ve ayrılırım
Son zamanlara doğru ilgisiz kalıyorsa bir süre sonra soğumaya başlar.
Erkekliği adamlığının önüne geçerse diye kibarca özetleyeceğim…
Yalnız, güvensiz ve değersiz hissettiren her insanın sevgisi nefretliktir..
Tutarsız davranışlar, ihanet
Hayatım hakkında haddinden fazla karar vermesi
Ağız kokusu ve bakımsız olması
İlgisiz ve önemsememesi sogutur
İletişim bozukluğu
Saygı yoksa ağzına bozuksa soğurum ya
aldatması, küfür etmesi, şiddet uygulaması.
İlgisiz bırakırsa soğurum
Yalan söylemesi, samimiyetsiz olması vs vs.
İlgisizlik
bilmiyorum.
Herhangi bir şey
Tum sehirle yatip kutsal Bakire yi Oynamasi
ihanet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?