Esenlikler dilerim, Yine beddua yine olumsuz cümleler gerçekten kınıyorum çok ayıp vbgbbhngngbvbv hiç bir şey yapmadım bu sefer sırf konuşmak istemiyorum diye yapıyor ezikkkk ama cevap yazmicam kudur lann it

Esenlikler dilerim, Yine beddua yine olumsuz cümleler gerçekten kınıyorum çok ayıp vbgbbhngngbvbv hiç bir şey yapmadım bu sefer sırf konuşmak istemiyorum diye yapıyor ezikkkk ama cevap yazmicam kudur lann it

İnsanlar nasıl birbirinden bu şekilde ayrılabiliyor ya? Kız arkadaşım benden ayrılmak istese nedenini sormadan ayrılırım. Vardır kendince nedenleri diyip ayrılık kararına saygı duyarım.
Hocam bende anlamıyorum çok medeniyetsiz insanlar var dünyada
Hayır sokakta da anlaşılmıyor ki kim medeni kim vandal
Benim eski sevgilim 3-4 günde bir farklı hesaplardan farklı numaralardan arayıp küfür edip hakaret edip cevap vermeme müsade etmeden kapatıp engelliyor
Akıl hastasıymış
Ah canım ya, bu işler tam bir kaos olabiliyor bazen 😅 Eski flörtler olgunluk seviyesini koruyamadığında böyle garip şeyler yaşanabiliyor. Ama bak, sen doğru davranmışsın, cevap yazıp tartışmaya girmek yerine sakin kalmışsın. Zaten muhatap olmayarak en güzel cevabı vermişsin. 💅
Bu durumu yaşayan başkaları da var mı acaba? Hadi bir konuşalım! 🫶
Cevap
21Cevap
Hayır. Hiçbir ilişkim kötü bitmedi, insan gibi ayrılabiliyorum ben o yüzden böyle mesajlar hiç almadım.
Ne tatlı
Hayır beddua edecek birisi değil.
İlk bakışta değil son bakıştadır aşk. Yani ayrılırken sana nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni. İşte bu kadar.
https//youtube. com/shorts/qiFLaDuL3PU? si=7oJAE8zYqUT03K7X
Bilmem ediyor mudur. Ben etmiyorum, çünkü çoğu eximle iyi bi şekilde ayrıldığımı düşünüyorum. Kendileri belki içlerinden "bana ne sövüyordur bu şimdi" diyor olabilirler ama beni tanımamışlar demektir.
sanmam hepsiyle dostça ayrılırım lazım olduğunda da müsaitsem çakarım aç bırakmam
Çirkinleşicek potansiyelde insanlarla çok muhatap olmuyorum olmak zorunda da olursam pabuç bırakmıyorum asla
Buradan kendi kendine triplere giren birileri hesap sorarken arka planda beddua da etmiştir.
Olur öyle şeyler
Bırak mısın diye sormuş, cevap ver Allahla arasında kalsın.
Bide ağlasaydı çok drama queen ya
Nereden buluyorsun bu sümsükleri çekiyor herhalde
Bende bilmiyorum arada çıkıyorlar
Ediyorsa da kendi bilir ona da kafa yoramam eksik kalsın jdjg
Etmesin ederse ben ona senin için daha pis beddualar ederim 🤗
İyi ayrılan yok ki normal bir insan amacı düzgün bir insan ayrılmak adına bir ilişki yaşamak istemez ve bir insan bu raddeye durduk yerde gelmez demek ki bir şey yapmışsın
Hiç sevgilim olmadı. Allah sana sabır versin
Eski flörtüm bana beddua edemez çünkü her yerden engelli
Ediyordur... Ama sevdiğim bir söz var köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı...
Sanmıyorum, aşık olmadan kurtulduğuna şükretsin zor biriyim beni herkes kaldıramaz 😄
Yok etmez sanmam bulmuştu benim gibi salağı niye beddua etsin:))
İtin duası kabul olsa neyse gerisini biliyorsun
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağdı
Yaaaaaa öyle işte
Belki de ediyordur, evlenmeyi çok istiyordu ama onunla evlenmedim
Anama sövüyorlar direkt
Haklı ben bile sövdüm sana o Allah bilir ne dedi haklı kız yani
Arkamdan güzel anıyorlardır eminim 🤣
Şüphesizzz
Ama sağolsunlar her ayrılıktan sonra bir geri dönerler 🤣 olumsuz cevap alınca işler karışıyor
Bhhghghg dimi beddualar olumsuz cümlelerr ghbgbvb kınıyorummm
Neymiş anlaşılması zor insanmisiz anlasan nasıl anlaşıyor 🤔
Olduysada yüzüme karşı hiç duymadım
Etmiyordur
sanırım en az biri ediyo
Bir sebebi yok ki
Eski flörtüm yok hayatımda kimse olmadı
exin suriyeli mi
Yok Kürt kendisi o yüzden şaşırmıyorum
eh yakın bi tahmin olmuş
Ediyordu
Ne kadar çirkin bir davranış