Sevgili olmadınız ama bir süre flört ettiniz ve ilerlemedi ınstagramdan çıkarır mıydınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eski sevgilim benden sonra 2. ye evlendi herif gene yanlış kişi ondan da boşanır sanırsam çocukları kafasında bir hallederse
Hayır ama ben takip etmeyi düşünüyorum belki de yanlış yapacağım ama onu merak ettim.
Takipleşiyoruz hâla bizde normalde erkek kızın silmesini beklemez dimi silerdi acaba silmek istemediği için mi silmiyor beni
Bence öyle ya da cepte tutuyor
Bu bana 5 gün yazmadı yılbaşı gecesi aradı beni 23 te kalmayalım falan dedi konuşmamız kalmasın 23 te dedi ben teşekkür ettim çünkü güvenimi kırmıştı cidden pişman olan erkek böyle arayıp mı der
Ne kadar sürdü ve neden yılbaşı gecesi?
5 gün konuşmadık mesajıma görüldü attı olur dedi aramadı bende üstelemedim bir şey de yazmadım sonra yılbaşı gecesinde ortak tanıdığımızın arkadaşının düğünü vardı düğün bittiği gibi beni aradı
Ortak arkadaşınızın düğünü varmış orada konuşsaydı neden illa düğün sonunda arıyor anlamadım ama bu hayatta her şeyi çok fazla takmamak gerekiyor ben de bir benzerlerini yaşadım olan unutamadığımla kalmak oldu.
Düğünde değildim ben. Onun çocukluk arkadaşının düğünüydü. O arkadaşıyla ben üniversitede aynı sınıftaydım beni ona sormuştu nasıl biri olduğumu baya övmüştü ona beni iyi biri olduğumu falan. Biz onunla ınstagramdan tanışmıştık
Hm anladım, demek ki var kafasında bir şeyler. Belki de seni arka planda tutmak istiyor dediğim gibi ama belki de öyle değildir gerçekten seviyordur ama seven insan özür diler hadi barışalım der ne yapmaya çalışıyor anlamadım eğer gurursa bazen gururu es geçmek lazımdır sevdiğimiz kişi için.
Cepte gördü beni sanırım.. mesajıma görüldü atmıştı storylerime kalp atıyordu falan gurur yaptı o da bende aradığında hiç sorgulamadım neden böyle yaptın diye başka insanlar gibi ego yapıp saydırmadım da herhalde böyle yapsam değerli olurdum
Bilmiyorum ama değerini bilmeyenlere çokta üzülmemek lazım, kusura bakmayın geç dönüş yaptım işim vardı.
Haklısınız valla estağfirullah düşünmeniz yeterlii
Rica ederim, kızların üzülmesini sevmiyorum. Bazı kızlar bazı erkekleri çok yıpratıyor ama genel olarak konuşmak mantıklı değil. Çünkü bazı kızlar üzülürken (bazı erkekler üzülürken) bazı kızlar ise üzüyor (bazı erkekler de üzüyor) yani kişisine denk gelmek lazım bu hayatta, Allah hepimizin önüne en hayırlı kişi kimse onu çıkarsın.
Takiplesmem. Hatta niye takip etmiyorsun diye cildiranlar olsa da olayımiz belli
Normalde erkekler direkt olmadığı zaman siler mi? Bunun beni hâla takip etmesi bana verdiği değerden dolayı mı sizce
Yani ama kadınlar onlara verilen değeri, kaybettikleri zaman fark ediyorlar ve bu da geç oluyor
Ya bu benim mesajıma bir anda görüldü attı ve 5 gün boyunca iletişime girmedi benimle bende girmedim peşinden koşmamı istedi sanırım ama yapmadım 5 gün sonra beni yılbaşı gecesi 23 te kalmayalım falan dedi bende teşekkür ettim başka bir şey demedim öyle kaldı konuşma hâla takipleşiyoruz
İletişim yoksa bir anlamı yok. Özel hayatında kafasına göre takılıyordur. İstenileni vermedikten sonra sen, istediğin bir şeyleri beklemen ahmaklık olur. Yani senin yerini dolduranlar vardır
Kimse vazgeçilmez değil ya onun yeri de dolar
Aynen öyle de siz kızlar da tramva oluyor işte :)
Hepsiyle takiplesiyoruz sjsnj
😂
Çıkartırım durmasına gerek yok
Hayır hiç öyle meraklarım yok olmadı da
Bazısı sadece wp'de kayıtlı
Instagram kullanmıyorum
Cikaririm
Ben çıkarmıyorum o da çıkarmıyor sebebi nedir